Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']no ja tez pewnosci nie mam, ale taki był plan, żeby po wizycie u Magdy jechać do Świnoujścia w celu powiększenia składu :roll:

No to teraz doczytałam:oops::roll:

Posted

no to juz musia sama Kasia powiedziec ale mysle ze dzis juz wszytsko bedzie wiadomo
wiecie co ? cos z ta pogoda sie jednak nie w te strone robi maskara jakas niestety
ja sie poddaje i tesknie za latami i zimami z mojego dziecinstwa kiedy wiadomo bylo jakie bedzie nastepny dzien

Posted

[quote name='zerduszko']Ja byłam pewna, że to Tazz :lol:

[quote name='jambi']hahaha ja w pierwszej chwili myślałam, że to Tazz :roflt:

Oj no nie czytacie kurcza :razz:

[quote name='Tekla64']nie no musze pokazac jak wyglada moja suka po dojsciu do wniosku ze woda z oczka [nieczynnego ze tak powiem] jest lepsza jak ta psia w wiadrze

Posted

ano nie czytaja
malo ze MOJA SUKA to jeszcze ze DOSZLA DO WNIOSLU ZE WODA Z OCZKA LEPSZA INZ PSIA W WIADRZE a nie ze weszla do oczka jak Tazzio, zreszta ona ma ino gustownie szczekowe owlosienie ubabrane w rzesie to ze zas potem cala Tekle tym pokryla to juz inna sprawa

Posted

Saththa napisał(a):
Oj no nie czytacie kurcza :razz:

Czytamy, dlatego napisałam "myślałam" :eviltong: Ale w pierwszej chwili, jak się otworzy strona, zanim się zacznie czytać, to już fota zakodowana została jako Tazz :lol:

Posted

oj tam nie czytamy! ja tam najpierw na Fotke spojrzałam i pomna na widok Tazzmana w pierwszej chwili - jako rzekłam wyżej - pomyslałam, że to Tazz, ale potem doczytałam, że to moja suka, znaczy Twoja suka :lol:

... a propos wiadra... wiadro Ci wisze, tak mi sie tylko przypomniało...

Posted

Jak nie zeźre to może mu gustowny szaliczek na zimę zrobisz z tego futra ;)
Świetny z niego piecho jak takie duże szkodniki unieszkodliwia ;)