WATACHA Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Fides79']no ja tez pewnosci nie mam, ale taki był plan, żeby po wizycie u Magdy jechać do Świnoujścia w celu powiększenia składu :roll: No to teraz doczytałam:oops::roll: Quote
Doginka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Witaj Tekla:hand: Czy dowiemy się wreszcie o co kaman z tym powiększonym składem?:hmmmm: Ale foty super i ile sznupów miałaś :crazyeye: Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 no to juz musia sama Kasia powiedziec ale mysle ze dzis juz wszytsko bedzie wiadomo wiecie co ? cos z ta pogoda sie jednak nie w te strone robi maskara jakas niestety ja sie poddaje i tesknie za latami i zimami z mojego dziecinstwa kiedy wiadomo bylo jakie bedzie nastepny dzien Quote
Saththa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Racja... w maju biegałam w krótkich spodenkach i bezrekawnikach a teraz w długich spodniach i rekawach:( Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 nie no musze pokazac jak wyglada moja suka po dojsciu do wniosku ze woda z oczka [nieczynnego ze tak powiem] jest lepsza jak ta psia w wiadrze Quote
Saththa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 :roflt: bo ona chciała jak Tazzio :D Super :D Quote
Saththa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://images8.fotosik.pl/2435/1878a4f931abafb1.jpg ale jaka ona dumna. Patrz i podziwiaj :loveu::) Dobrze ze to samo wypada nie trzeba wyskubywac :lol: Quote
jambi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 hahaha ja w pierwszej chwili myślałam, że to Tazz :roflt: Quote
eria Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 już nie raz pisałam ,że w zielonym jej do twarzy :D Quote
Saththa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zerduszko']Ja byłam pewna, że to Tazz :lol: [quote name='jambi']hahaha ja w pierwszej chwili myślałam, że to Tazz :roflt: Oj no nie czytacie kurcza :razz: [quote name='Tekla64']nie no musze pokazac jak wyglada moja suka po dojsciu do wniosku ze woda z oczka [nieczynnego ze tak powiem] jest lepsza jak ta psia w wiadrze Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ano nie czytaja malo ze MOJA SUKA to jeszcze ze DOSZLA DO WNIOSLU ZE WODA Z OCZKA LEPSZA INZ PSIA W WIADRZE a nie ze weszla do oczka jak Tazzio, zreszta ona ma ino gustownie szczekowe owlosienie ubabrane w rzesie to ze zas potem cala Tekle tym pokryla to juz inna sprawa Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Saththa napisał(a):Oj no nie czytacie kurcza :razz: Czytamy, dlatego napisałam "myślałam" :eviltong: Ale w pierwszej chwili, jak się otworzy strona, zanim się zacznie czytać, to już fota zakodowana została jako Tazz :lol: Quote
Fides79 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ha ha jakie sobie dekoracje dorobiła Wasza panienka, elegantka z niej, najlepsiejsza pewno na całą wieś :evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 oj tam nie czytamy! ja tam najpierw na Fotke spojrzałam i pomna na widok Tazzmana w pierwszej chwili - jako rzekłam wyżej - pomyslałam, że to Tazz, ale potem doczytałam, że to moja suka, znaczy Twoja suka :lol: ... a propos wiadra... wiadro Ci wisze, tak mi sie tylko przypomniało... Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 jasne i cos jeszcze???? :shake::diabloti: Quote
jambi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Tekla64 napisał(a):jasne i cos jeszcze???? :shake::diabloti: nooo... koreczki dla Moni :grins: Quote
WATACHA Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ha,ha,ha Dona piękna dla Tazzmana, szkoda, że luby nie widział :) Zobaczysz jutro będzie sobie robić spa w błotku :) Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Gustaw byl na polowaniu na szkodnika i takie trofeum przyniosl pokaz pokaz co masz???? Quote
Tekla64 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 daj choc poniuchac co?? zostawcie mnie w spokoju : to moje!!!! Quote
Erhan Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jak nie zeźre to może mu gustowny szaliczek na zimę zrobisz z tego futra ;) Świetny z niego piecho jak takie duże szkodniki unieszkodliwia ;) Quote
Recommended Posts