Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i warszawiaki wzieli i wyjechali!!!!
znaczy normalka zawsze sie keidys cos konczy ale mam nadzieje ze wroca do nas na nastepne wypoczynki
ino pogoda mogla byc bardziej letnia jednak ale i tak bylo fajnie
zdjec narobila mnostwo , czas minal ciekawie a nagadac sie nie nagadalysmy i tak hihihi

Posted

hehehe na relacje musimy jeszcze poczekać, bo póki co dziecko jest w szoku... do domu jeszcze nie dotarliśmy, wprost z Ownic zawinęlismy do Świnoujścia, a dopiero dziś wracamy do Warszawy...

Posted

jambi napisał(a):
hehehe na relacje musimy jeszcze poczekać, bo póki co dziecko jest w szoku... do domu jeszcze nie dotarliśmy, wprost z Ownic zawinęlismy do Świnoujścia, a dopiero dziś wracamy do Warszawy...

w powiększonym skłądzie?

Posted

malawaszka napisał(a):
a mnie się wydaje, że coś jednak wiesz :lol:

Oj. nie mam pewności. A skoro jej nie mam to nic już nie będę pisac na ten temat trzeba poczekac aż Kasia się odezwie:)

Posted

Tekla64 napisał(a):
oj plan byl i na razie nie wiemy jak sie to wszytsko rozegralo wiec spokojnie poczekajmy na powrot Klanu do domu

Spokojnie to się chyba nie da :lol:

Posted

właśnie wracamy, jakoś przed nocką dotrzemy pewnie do domu...

Magda - jeszcze raz dziękuję za gościnę, za wspaniałą atmosfere i za super atrakcje :)

Posted

jambi napisał(a):
właśnie wracamy, jakoś przed nocką dotrzemy pewnie do domu...

Magda - jeszcze raz dziękuję za gościnę, za wspaniałą atmosfere i za super atrakcje :)

Szerokiej drogi!!

Posted

Saththa napisał(a):
Szerokiej drogi!!

Dzięki! :)jeszcze jedzaiemy... co chwila trace zasięg i mi zrywa internet, najpierw prowadziłam, ale terz zmiana ale i tak nic popisać i poczytać nie moge bo mi zrywa...

mieliśmy zawinąć do Ownic w drodze powrotnej, celem kawki i przerwy w podróży ;) ale nie wyszło :( za późno wyjechaliśmy z Sw-ujscia i wyszło nam że z Ownicami bylibyśmy w domu grubo po 2 w nocy a H. musi rano iść do pracy, więc wybraliśmy onną opcje - przez Bydgoszcz, Truń, tu Ownice nie były niestety po drodze ale za to 120 km bliżej no i co najmniej te 3 godziny szybciej