weszka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nie dość, że teraz tyle pięknych zdjęć w tej o owej galerii ;) to jeszcze takie akcje ratunkowe. Brawo! Quote
Tekla64 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 no i warszawiaki wzieli i wyjechali!!!! znaczy normalka zawsze sie keidys cos konczy ale mam nadzieje ze wroca do nas na nastepne wypoczynki ino pogoda mogla byc bardziej letnia jednak ale i tak bylo fajnie zdjec narobila mnostwo , czas minal ciekawie a nagadac sie nie nagadalysmy i tak hihihi Quote
Tekla64 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 ano odpuscilysmy se tych atrakcji hihihi ale moze sie dowiemy jakie relacje zdawal ojcu z wakacji ino trzeba poczekac Quote
Saththa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tekla64 napisał(a):ano odpuscilysmy se tych atrakcji hihihi ale moze sie dowiemy jakie relacje zdawal ojcu z wakacji ino trzeba poczekac Aaaano to poczekamy ;) Quote
jambi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 hehehe na relacje musimy jeszcze poczekać, bo póki co dziecko jest w szoku... do domu jeszcze nie dotarliśmy, wprost z Ownic zawinęlismy do Świnoujścia, a dopiero dziś wracamy do Warszawy... Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 jambi napisał(a):hehehe na relacje musimy jeszcze poczekać, bo póki co dziecko jest w szoku... do domu jeszcze nie dotarliśmy, wprost z Ownic zawinęlismy do Świnoujścia, a dopiero dziś wracamy do Warszawy... w powiększonym skłądzie? Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Saththa napisał(a):w powiększonym skłądzie? no nie gadaj!!!! serio???? Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 malawaszka napisał(a):no nie gadaj!!!! serio???? Nie wiem :niewiem: Trzeba poczekac na odpowiedź... Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 a mnie się wydaje, że coś jednak wiesz :lol: Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 malawaszka napisał(a):a mnie się wydaje, że coś jednak wiesz :lol: Oj. nie mam pewności. A skoro jej nie mam to nic już nie będę pisac na ten temat trzeba poczekac aż Kasia się odezwie:) Quote
Fides79 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 no ja tez pewnosci nie mam, ale taki był plan, żeby po wizycie u Magdy jechać do Świnoujścia w celu powiększenia składu :roll: Quote
malawaszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 no to jak zwykle wszyscy wiedzą oprócz mnie :( ech Quote
eria Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ja też mam pewne podejrzenia ,ale ciekawa i tak jestem :) Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 oj plan byl i na razie nie wiemy jak sie to wszytsko rozegralo wiec spokojnie poczekajmy na powrot Klanu do domu Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tekla64 napisał(a):oj plan byl i na razie nie wiemy jak sie to wszytsko rozegralo wiec spokojnie poczekajmy na powrot Klanu do domu Spokojnie to się chyba nie da :lol: Quote
Tekla64 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 a dlaczego nie do Swinoujscia???? nie az tak daleko jak z samej w-wy a tam ma rodzine Quote
jambi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 właśnie wracamy, jakoś przed nocką dotrzemy pewnie do domu... Magda - jeszcze raz dziękuję za gościnę, za wspaniałą atmosfere i za super atrakcje :) Quote
Saththa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 jambi napisał(a):właśnie wracamy, jakoś przed nocką dotrzemy pewnie do domu... Magda - jeszcze raz dziękuję za gościnę, za wspaniałą atmosfere i za super atrakcje :) Szerokiej drogi!! Quote
WATACHA Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 malawaszka napisał(a):no to jak zwykle wszyscy wiedzą oprócz mnie :( ech No oprócz mnie i Ciebie :( Quote
weszka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Tajemnica sięga i tutaj ;) Człowiek się gubi w domysłach i podejrzeniach bo nic nie wie :( Quote
jambi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Saththa napisał(a):Szerokiej drogi!! Dzięki! :)jeszcze jedzaiemy... co chwila trace zasięg i mi zrywa internet, najpierw prowadziłam, ale terz zmiana ale i tak nic popisać i poczytać nie moge bo mi zrywa... mieliśmy zawinąć do Ownic w drodze powrotnej, celem kawki i przerwy w podróży ;) ale nie wyszło :( za późno wyjechaliśmy z Sw-ujscia i wyszło nam że z Ownicami bylibyśmy w domu grubo po 2 w nocy a H. musi rano iść do pracy, więc wybraliśmy onną opcje - przez Bydgoszcz, Truń, tu Ownice nie były niestety po drodze ale za to 120 km bliżej no i co najmniej te 3 godziny szybciej Quote
Recommended Posts