Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze tydzien i sznupy zaczelyby rzadzic w okolicy!!!!
Sfora z Klanem zawieraja koalicje !!!! na razie w gonieniu wspolnych wrogow , przed brama , kotow i czego sie da , juz naprawde swietnie na siebie reaguja i umieja zinterpretowac sygnaly, w ktora strone i na co w danym momencie jest atak

maupy jedne , a zdaje mi sie ze Mija to by sie wtopila w nasze zycie bez zajakniecia hihihi
jej sie napewno u nas podoba

Posted

Fides79 napisał(a):
kurna u nas znów deszcz od samego rana, a tu takie śliczne i słoneczne zdjęcia :roll:

a ten ptak to mi na jakąś sójke albo innego dzięcioła wygląda

u mnie leje od niedzieli a przed niedzielą też padało

sójka

bocian to rodzic czy młody?

Posted

Sandra wlasnie niedawno mialam 200 a takze 5000 post i przeszlo bez echa, 100 troche sie przejelam[ bo sama bylam zdziwona ze az tyle sie tego nazbieralo a do dzis sie dziwie ze az tyle odwiedzinmam za co serdeczne dzieki] ale bez euforii zwlaszcza ze male zmieszanie bylo hihihi

ciesze sie ze cie wciagnela galeria choc poczatki byly zupelnie nieporadne , mam nadzieje ze teraz se radze deczko lepiej

szczerze powiem co do bocianow,nie mam pojecia ale zdaje sie ze male sa jeszcze calkiem male no w kazdym razie jeszcze nie lataja tak mnie sie zdaje

Posted

Jak to bez echa? Jambi sie rzutneła z tego co pamiętam, ze 5000 post jej musi być :razz::)

Oczywiście, że wciągnęła. Wcześniej przeleciałam losowo stronami a teraz jak zaczełam czytac to juz mnie nic nie odwiedzie od tego;) Przeczytam az dojde do pierwszego mojego postu u Ciebie :lol::)

Poczatki są zawsze nie poradne ;) czy na forum czy gdzie indziej :evil_lol:

A i jeszcze miałam powiedziec, że Nikus Ci sie ładnie wybarwił;) Zrobił sie pieprz z sola a był w przewadze pieprzem tak myślę :lol:

za 2 minuty do domu :multi::)

Chociaż TZ już wrócił i mówił, że Tazz znowu narozrabiał... Wczoraj tez doprowadził kuchnie do niebytu :(

Posted

one dosc pozno zakaldaly gniazdo a jeszcze pozniej se sprawily potomstwo
a ja .... no nie zyje zyciem bocianow wiem ze bywaly u mnie oba w gniezdzie sa dwa male ale co i jak u nich na codzien to nie wiem
za to codzien prawie zeruje u mnie na pastwisku lub zbiera budulec u danieli

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a co Tazzik broi ?
dobra bede cicho :evil_lol:

wszystko broi właśnie heh

tj możesz byc głośno na każdy temat oprucz mojego obijania się dziś :)

Posted

Balbina juz chetnie by sie calkiem chetnie zaczela bawic z moimi a juz napewno z Nikusiem
wlasnie zaprasza go do wspolnych harcow ino Niko nie bardzo wie jak sie z nia bawic

Posted

Czy na okolice padł blady strach - tego nie wiem, ale jedno jest pewne, małe czarne doskonale się wpasowały w Sfore, zawiązana została koalicja antykocia, małe pilnują podwórka wespół ze sforą, Balbina wspólnie z Doną próbuje dorwać Nikusia :lol:

Posted

jambi napisał(a):
Czy na okolice padł blady strach - tego nie wiem, ale jedno jest pewne, małe czarne doskonale się wpasowały w Sfore, zawiązana została koalicja antykocia, małe pilnują podwórka wespół ze sforą, Balbina wspólnie z Doną próbuje dorwać Nikusia :lol:

Nikuś to ma jednak przerąbane ;)