Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
:loveu: Kocham Gustawa!! Ahhh

Publicznie, takie wyznania...:evil_lol:
A w nagrodę od Tekli za 200 stronę w galerii, masz dwie sety wódy do wypicia :cool3: duszkiem ze szklanki :evil_lol:
z białym mięsem* na zagrychę:evil_lol:

* - czyt. "pod słoninę" :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Publicznie, takie wyznania...:evil_lol:
A w nagrodę od Tekli za 200 stronę w galerii, masz dwie sety wódy do wypicia :cool3: duszkiem ze szklanki :evil_lol:
z białym mięsem* na zagrychę:evil_lol:

* - czyt. "pod słoninę" :evil_lol:

Oooo Mały jubileusz:)

I tam będe publicznie wyznawac miłość :) Jambi tez wyznałam i jakoś przezyłam :lol:

A co do słoniny to nigdy nie probowałam :hmmmm:

Posted

wilczy zew, to nie tak - ja napisałam, że Sandra przesadza, bo Sandra wzięła sobie bardzo do serca to zadraśnięcie na uchu Gustawa;
jakie były relacje między psami widac dokłądnie na zdjęciach - nie ma awantury, nie było izolacji - psiaki dobrze się "dogadywały", że Nikodem urżnął Tazza w ścięgno to też fakt, po urżnięciu Tazz nie był juz tak skłonny do gonitwy - owszem, stąd podejrzewam ten smutek w wypowiedzi Sandry - może się myle ;)
Sandra nie napisała również, że Tazz został oszczekany i pogoniony zębiszczami mojej miniatury, która zwyczajnie nie miała ochoty na zabawę w formie zaproponowanej przez Tazza :lol:
a czy relacje były "normalne"? to chyba niedobre słowo, a gdyby Sfora, będąca na swoim terenie i będąca bądź co bądź sforą nie zaakceptowała młodego samca - to czy to byłoby nienormalne? myśle, że nie ;)
Na pytanie jak się dogadały można chyba powiedzieć - bardzo dobrze, moim zdaniem wyśmienicie dobrze

Posted

Fides79 napisał(a):
a z powodu ścięgna Tazika to już Ci nie przykro?
rachunki zostały wyrównane między Sforą a Tazem i nie ma sie co martwic :)

No nie rób ze mnie potfooola :lol: Tazzman nawet nie pisnał jak go Niko złapał :lol:::)

Posted

Gustaw nie przyszedl do mnie pokazac ze cos ma znaczy sprawa nie warta wzmianki, jakby cos mu sie stalo wiedzialabym jeszcze nim wrocilyby z tego spaceru hihihi
a Niko nie uzarl go w sciegno ino zlapal jak zwykle lapie Done coby ja przytrzymac ino Tazzik nie byl obeznany z ta jakze skuteczna metoda mniejszych na wieksze hihihi
ale ogolnie to mnie sie zdaje , ze calkiem fajnie sie wszytskie zachowywaly, poza nestorka Tekla w ktorej zlosc sie poteguje z powowdu izolacji skutecznej od Gustawa

Posted

[quote name='Saththa']Tazzman nawet nie pisnał jak go Niko złapał :lol:::)

bo był w szoku :evil_lol:

troche tu, troche w mojej galerii, co by Wam sie nie nudziło ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
No i prawidłowo, jamnicze uszka są takie słodkie, szkoda żeby były poobgryzane :lol:

A i owszem :razz:

Magda postawiłam sobie za punkt honoru przeczytac galeryje Twą :razz: i własnie ejstem na jajkach :lol:

i mi sie przypomniało jak dałas tazzowi jajko :D Moja gapka hahaha

Posted

Fides79 napisał(a):
jesli chodzi o boćka na drzewie to niech sie Wilczy Zew wypowiada, bo ja to sie nie znam, ale osobliwie wygląda ;)

rozumiem,że mam się wypowiedzieć czy bocian bialy może siedzieć na drzewie
tak może siedzieć,gniazda choć niezbyt często ale buduje też na drzewie koło domów (czarny żyje w lesie)
mnie zastanawia (1) jego wygląd,czy jest zdrowy?
(2) że jest sam,pisklęta są już wzrostu dorosłych i razem z rodzicami szukaja jedzenia

też uważam,że drobne nieporozumienia wśród psów to nic wielkiego

Tekla na taczce wymiata

Posted

bociek jest zdrowy i calkiem normalny [ ja se jednak mysle ze odpoczywal od rodziny] ino mokry bo ukladal se te szate jak ino mogl i rozkaldal skrzydla coby je posuszyc na wietrze
ale naprawde po raz pierwszy widzialm bialego bociana na drzewie i to na tak gestym, o tym czy miewaja gniazda na normalnie zaliscionych i rozkrzewionych drzewach nie slyszalam

ale popytam sie moich fachowcow i podziele sie odpowiedzia napewno

Tekla uwielbia jezdzic wsyztskim czym mozna w miare wygodnie

Posted

wilczy zew, jego rodzina mieszka w pobliżu :)

eria - dzięki! :) ja tak wstawiam troche u Magdy, troche u siebie i troszke też u Sandry ;) dopiero całościowo macie pełen obraz :lol: