Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a teraz nowy projekt Tekli - odnowa tunelu czy schronu ino juz ze wszystkich stron podkopy robi

no i w jednym wejsciu wykopala kamloty moze dlatego zaczela w innych miejscach kopac

Posted

Zerduszko

ja sie tyz nie znam, powiem ci ze Tekla to ma bo nie da sie jej odchudzic , ona zawsze jak foka zreszta takie tyz ma oczy calkiem okragle i wiecznie mowiace co tylko sobie chcesz.
A Hektor to ze starosci ma takie poklady skory tak mysle bo tak naprawde nie wiem ale cale szczescie sa fachowcy to nam objasnia mam nadzieje

Posted

http://images41.fotosik.pl/191/08322c3af81b5319med.jpg
schodyyyyy do nieba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale spoko, jak miałam maszynkę pierwszy raz w ręku i to nie swoją to też tak Krełosia załatwiłam :evil_lol:chodził potem w kubraczku

http://images38.fotosik.pl/191/76df9fee023b60femed.jpg
morda moja cudna :loveu::loveu:
i drze się tak samo jak miś :loveu: strasznie mi się Hektor na tej szczekającej fotce podoba

p.s. Andisa kupiłaś ?? :lol: cieszę się że mogłam pomóc

Posted

oooo na moje usprawiedliwienie
Hektorek nie jest latwym obiektem, nie kazda pozycja wchodzi w gre, nie za dlugo w jednej,ma pare pryszczow ze tak powiem i trza uwazac,no i te poklady skory co to trza ja naciagnac a nie zawsze mu to odpowiada i cierpliwym pacjentem tyz nie jest
ale ja jestem z niego zadowolona a on chyba tyz se nie szkoduje:lol:
i wiesz co , nie wiem czy kiedys go ostrzyge bez schodow bo nie wiem czy dam se rade.
Jeszcze raz serdeczne dzieki, kundle tyz ci piknie dziekuja [ juz nie musza tak dlugo lezec na stole a i czasem przyciete bywaly] uratowalas im kawal zycia:diabloti:
i gadaj co mam poprawiac i inaczej robic a moze dojde do jako takiej przyzwoitosci
zadowolonam z siebie jak dzinks:multi:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Zerduszko

ja sie tyz nie znam, powiem ci ze Tekla to ma bo nie da sie jej odchudzic , ona zawsze jak foka zreszta takie tyz ma oczy calkiem okragle i wiecznie mowiace co tylko sobie chcesz.
A Hektor to ze starosci ma takie poklady skory tak mysle bo tak naprawde nie wiem ale cale szczescie sa fachowcy to nam objasnia mam nadzieje

Moja ma pokłady skóry od poczatku, teraz podeszły tłuszczykiem :lol: Chyba we wzorcu pisze, ze to wada, więc może mamy psy neiwystawowe po prostu? ;)
A dołek przy ogonie maja?? :razz:

Ja mam tepą maszynke i mi schodów nie robi :multi:

Posted

Dzieki Doginko,
ino nie wiem czy to caly komplement czy uzananie dla desperatki co to sie rzucila z motyka na ksiezyc:lol:
ale ze mnie sie podoba wiec uznaje to za calkowity komplement.

Zerduszko
ja wiem na pewno ze mam kundle ale nie przeszkadza mi to miec pieknych kundli:evil_lol:

Malawaszko

dojde i do tych niuansow,Nikus z Tekla juz maja "zrobione" {oczywiscie wedle mnie} glowy a i reszte Nikodemowi dorobie.
Zostaje Hektor ale do takiej kosmetyki u niego potrzebuje podtrzymujacych rak wiec czekam na pomocnika w weekend, niestety Hektor jest najciezszym pacjentem w doslownym tego slowa znaczeniu bo kladzie sie zawsze z cala sila[glowe na reku tyz] a wtedy brak mi jeszcze jednej do naciagania skory.
ale wszystko powoli opanujemy:razz:

I BEDA NAJPIEKNIEJSZE NA WSI:multi:

Posted

wiecie co ja dochodze do wniosku ze moje psy zaczynaja mnie traktowac jak paparazzi i jak mam kamere w reku to patrza na mnie z wielka niechecia nie mowiac o tym by by daly sie jakos ladnie zlapac w kadr w ogole nie chca ze mna wspolpracowac.
juz nie licze zupelnie na Borysa bo tyn to wieje jak tylko wykonam ruch w strone kamery czy telefonu i zaszywa sie gdzies w kojcu albo w budzie , ale reszta patrzy na mnie z obrzydzeniem wrecz

Posted

No to wiecej juz ich meczyc na razie nie bede!!!! maja juz mnie i tej maszynki dosc!!!!Uszka wyrownane nozyczkami,udka przetrzebione,troszke jak mnie sie zdawalo popoprawialam i Niko i Hektor i Tekla wedle mnie sa najpikniejsze,najladniej obciete i w ogole super:loveu:

Posted

Ochocho
to juz jest wyzsza szkola jazdy slonce ty moje, nie powiem ze nastepnym razem nie poprobuje[bo co mi szkodzi w koncu odrosna ] ale moje ofiary domowe maja juz mnie maszynki i pielegnacji wlosa powyzej dziurek od uszu[nos maja nizej przewaznie:lol:] i chyba na razie dam im spokuj.
Dzis ,za chwile dowoza mi Aresa i to bedzie dla mnie sprawdzian, on nie jest u mnie ,jest do innych rzeczy wzwyczajony i jeszcze nigdy maszynka nie byl ciety[choc jak u mnie bywal to zdazalo mi sie go namowic na odkurzanie] no i jest rozbrykany bo jemu sie kojarzy przyjazd do nas ze swoboda i wiecznymi zabawami z Nikiem i reszta, mniejmy nadzije ze sie uda i efekt nie bedzie gorszy jak na moich.
Wczoraj[za to ze nie obcielam Nikodema do golego]wyrwalam mu starannie wszystkie dziady i dziadeczki z klaty i tylnich lap, przednich za chiny nie chcial dac, umaltretowany byl strasznie, ale mam plan jak to zrobie :diabloti:
i bedzie na jakis moment wolny od tego talatajstwa.
Hektorkowi mocno pociagnelam grzywe do lini brwi[wydluzylam czache] ale o samej glowie to jeszcze sie zwroce do was po rady i podpowiedzi.