Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']

Napisał jambi
[FONT=Georgia][SIZE=6]SFORO HEKTORA SZYKUJ SIE... NADCHODZI KLAN CZARNYCH :diabloti: [/FONT]
umieram z zazdrości :loveu:

My z Tazziem też;)

A co do kur to tak jak własnie piszesz Magda psizesz heh. trzebaby bylo znaleźc jakieś gospodarstwo agroturystyczne z kurami ;) Nie z wylęgarni heh;)

Posted

Teklo... a powiedź mi prosze, jak bys się zapatrywała na taka jedna mała osóbke z kudłaczem która przyjechałaby może na parę godzin się przywitać...?:oops:

Posted

[quote name='malawaszka']umieram z zazdrości :loveu:

komu zazdrościsz bardziej? :cool3:

[quote name='Fides79']ha ha ha strach się bać :evil_lol:

trza se zrobić dobre wejście nie? 8)

[quote name='Saththa']Teklo... a powiedź mi prosze, jak bys się zapatrywała na taka jedna mała osóbke z kudłaczem która przyjechałaby może na parę godzin się przywitać...?:oops:

Posted

Sandra
juz probowalysmy sie jakos umowic ale moze rzeczywiscie choc z soboty na niedziele byscie sie zebrali albo jakos tak moje GG powinnas miec bo ja twego ni mam po ostatnich fochac mojego kompa wiec sie poprostu odezwij i wsio ustalimy

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sandra
juz probowalysmy sie jakos umowic ale moze rzeczywiscie choc z soboty na niedziele byscie sie zebrali albo jakos tak moje GG powinnas miec bo ja twego ni mam po ostatnich fochac mojego kompa wiec sie poprostu odezwij i wsio ustalimy

Poszło PW do Ciebie bo mi tez wcieło numery gg :( jak robiłam formata heh.

EDIT poszedł mój numer z prośbą o Twój;)

Posted

[quote name='jambi'][FONT=georgia][SIZE=6]sforo hektora szykuj sie... Nadchodzi klan czarnych :diabloti: [/FONT]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eek2:

Posted

:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::bigok::cunao::cunao::cool1:

Z paru godzin zrobiły się dwa dni :evil_lol::)

Posted

ostatnio objawilas sie 06-07 i byly zdjecia sama je komenowalas a poten tez byly ale jak ty ogladasz ino osttania strone to fakt zdjec nie ma na tej

hihihi