Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

popatrzec pewnie ze se mozna ale bez kombinacji ktory nastepny!

Tekla jest teraz w tak dziwnym okresie ze uwielbia sie prazyc czy to na sloncu czy pod kominkiem [ sama czasem sie dziwie ze az tak sie potrafi zagotowac] , obetne ja jak zwykle, a az tak ze wsiego jej nie trza bo ona ma 1/4 tego co ma Dona z dlugosci ale za to grube i geste.
Moze w koncu bedzie zadowolona nawet jej uszy wyczyszcze a co niech ma jak chce no nie?

Tekla naprawde jest takim dziwnym stworem nie nachalnym ino uwielbia by sie nia zajmowac i mozna jej cokolwiek robic byle przy niej gmerac, i potrafi sie skutecznie o swoja porcje upomniec hihihi

moja corka ostatnio oburzona przyszla mi powiedziec ze nasza kotka se sprowadzila konkubina , okazalo sie ze tyn rezydent czarno bialy przeniosl sie razem z kocia rodzinka do stodoly i zajmuje sie maluchami [ lize je bawi sie z nimi i caly czas jest gdzies przy nich] a one na niego wcale nie prychaja, zupelnie inaczej jak na swego straszego brata ze stajni
no i chyba juz sa tak daleko ze mamusia zacznie je na wycieczki wyciagac i uczyc fachu mysliwskiego

Posted

[quote name='Tekla64']popatrzec pewnie ze se mozna ale bez kombinacji ktory nastepny!

Tekla jest teraz w tak dziwnym okresie ze uwielbia sie prazyc czy to na sloncu czy pod kominkiem [ sama czasem sie dziwie ze az tak sie potrafi zagotowac] , obetne ja jak zwykle, a az tak ze wsiego jej nie trza bo ona ma 1/4 tego co ma Dona z dlugosci ale za to grube i geste.
Moze w koncu bedzie zadowolona nawet jej uszy wyczyszcze a co niech ma jak chce no nie?

Tekla naprawde jest takim dziwnym stworem nie nachalnym ino uwielbia by sie nia zajmowac i mozna jej cokolwiek robic byle przy niej gmerac, i potrafi sie skutecznie o swoja porcje upomniec hihihi

moja corka ostatnio oburzona przyszla mi powiedziec ze nasza kotka se sprowadzila konkubina , okazalo sie ze tyn rezydent czarno bialy przeniosl sie razem z kocia rodzinka do stodoly i zajmuje sie maluchami [ lize je bawi sie z nimi i caly czas jest gdzies przy nich] a one na niego wcale nie prychaja, zupelnie inaczej jak na swego straszego brata ze stajni
no i chyba juz sa tak daleko ze mamusia zacznie je na wycieczki wyciagac i uczyc fachu mysliwskiego[/QUOTE]

Oby konkubent i swej rodziny na włości nie sprowadził.W sensie matka, ojciec, siostry, bracia.Było by wesoło :).

Posted

wczoraj byla dosc dziwna choc w wiekszosci sloneczna pogoda ale takie cos pod wieczor bylo dosc czeste

" class="ipsImage" alt="">

Posted

no i baczny choc nie calkiem zadowolony obserwator

Posted

Parę dni temu widziałam dwie tęcze jednocześnie nad budynkiem naprzeciwko kliniki. Jedna -niżej, większa i bardziej wyraźna, a druga nad nią mniejsza i bledsza, ale widoczna :)
Te kociate to się w ogóle nie boją na krawędzi wody balansować ? :)

Posted

wyjsc czy nie wyjsc???

Posted

bliskie spotkania trzeciego stopnia