Tekla64 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 popatrzec pewnie ze se mozna ale bez kombinacji ktory nastepny! Tekla jest teraz w tak dziwnym okresie ze uwielbia sie prazyc czy to na sloncu czy pod kominkiem [ sama czasem sie dziwie ze az tak sie potrafi zagotowac] , obetne ja jak zwykle, a az tak ze wsiego jej nie trza bo ona ma 1/4 tego co ma Dona z dlugosci ale za to grube i geste. Moze w koncu bedzie zadowolona nawet jej uszy wyczyszcze a co niech ma jak chce no nie? Tekla naprawde jest takim dziwnym stworem nie nachalnym ino uwielbia by sie nia zajmowac i mozna jej cokolwiek robic byle przy niej gmerac, i potrafi sie skutecznie o swoja porcje upomniec hihihi moja corka ostatnio oburzona przyszla mi powiedziec ze nasza kotka se sprowadzila konkubina , okazalo sie ze tyn rezydent czarno bialy przeniosl sie razem z kocia rodzinka do stodoly i zajmuje sie maluchami [ lize je bawi sie z nimi i caly czas jest gdzies przy nich] a one na niego wcale nie prychaja, zupelnie inaczej jak na swego straszego brata ze stajni no i chyba juz sa tak daleko ze mamusia zacznie je na wycieczki wyciagac i uczyc fachu mysliwskiego Quote
WATACHA Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tekla64']popatrzec pewnie ze se mozna ale bez kombinacji ktory nastepny! Tekla jest teraz w tak dziwnym okresie ze uwielbia sie prazyc czy to na sloncu czy pod kominkiem [ sama czasem sie dziwie ze az tak sie potrafi zagotowac] , obetne ja jak zwykle, a az tak ze wsiego jej nie trza bo ona ma 1/4 tego co ma Dona z dlugosci ale za to grube i geste. Moze w koncu bedzie zadowolona nawet jej uszy wyczyszcze a co niech ma jak chce no nie? Tekla naprawde jest takim dziwnym stworem nie nachalnym ino uwielbia by sie nia zajmowac i mozna jej cokolwiek robic byle przy niej gmerac, i potrafi sie skutecznie o swoja porcje upomniec hihihi moja corka ostatnio oburzona przyszla mi powiedziec ze nasza kotka se sprowadzila konkubina , okazalo sie ze tyn rezydent czarno bialy przeniosl sie razem z kocia rodzinka do stodoly i zajmuje sie maluchami [ lize je bawi sie z nimi i caly czas jest gdzies przy nich] a one na niego wcale nie prychaja, zupelnie inaczej jak na swego straszego brata ze stajni no i chyba juz sa tak daleko ze mamusia zacznie je na wycieczki wyciagac i uczyc fachu mysliwskiego[/QUOTE] Oby konkubent i swej rodziny na włości nie sprowadził.W sensie matka, ojciec, siostry, bracia.Było by wesoło :). Quote
jambi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 jestem :) http://images8.fotosik.pl/2198/43bd04a904343ab0.jpg jaki pięękny synchron :lol: ... i wracam do oglądania ;) Quote
eria Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Hahaha a te kociaki nie są czasem jego ? :) Niewiadomo właściwie nie ? Może to tatuś ? Quote
Tekla64 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 no tyn rezydent to czarno bialy piekny ogromny i pieszczotliwy a zaden z kociakow nie ma nic czarnego! Quote
Tekla64 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 no popatrz jakie one ladne na twoich zdjeciach zupelnie jak nie moje hihihi Quote
Sylwia K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0039-1.jpg -ale cudne!! dorosłe tez bardzo piękne Quote
Fides79 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0042-2.jpg http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0032-1.jpg no wyglądają jak gdzies w lesie ufocone cudniaste maluszki :loveu::loveu::loveu::loveu: a te duze też Ci ładnie wyszły :p Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 wczoraj byla dosc dziwna choc w wiekszosci sloneczna pogoda ale takie cos pod wieczor bylo dosc czeste " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 cudnie - tęcza na w sobie coś takiego, że zawsze zachwyca Quote
Fides79 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 oo ja ale numer, wieczorem tęczy to jeszcze nie widziałam nigdy:-o piękna i jak ładnie udalo Ci sie "złapać" :p Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no i baczny choc nie calkiem zadowolony obserwator " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Parę dni temu widziałam dwie tęcze jednocześnie nad budynkiem naprzeciwko kliniki. Jedna -niżej, większa i bardziej wyraźna, a druga nad nią mniejsza i bledsza, ale widoczna :) Te kociate to się w ogóle nie boją na krawędzi wody balansować ? :) Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> wyjsc czy nie wyjsc??? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 bliskie spotkania trzeciego stopnia " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts