Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Margi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cudne te kociaste.:loveu: Nie mogę się napatrzeć. Quote
Fides79 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 eee widzę, ze z tych kotów to bedą ludzie a nie straszne dzikusy Nikus z Donną mocno zaciekawieni, bacznie obserwują :lol: http://images8.fotosik.pl/2245/71b2375ea53f1870.jpg kot o 2 głowach :lol: http://images8.fotosik.pl/2245/d6d70eb108e7e5a7.jpg ceść wujet, nie pac tak, pseciesz jestem gzecny :evil_lol: a kociaczki szleją, że ho ho, trenują na swoich ogonkach ile wlezie superowe te zdjęcia zrobilaś :p Quote
wilczy zew Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kociaste :loveu: Nikuś jest bardzo towarzyski:loveu: dlaczego Teklunia i Gutek nie poznają maluchów? Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 musze powiedziec ze Tekla chyba jest ciezko obrazona i chyba ja jutro bede musiala obciac bo boczy sie na wszytsko iwszystkich moze dlatego nie jest "zainteresowana" malymi kotami a Gustaw jest bacznie pilnowany bo.... no bo to Gustaw i troche czasu musi uplynac nim w pelni je zaakceptuje ale ale na Nikodema tez musze zaczac baczniejsza uwage zwracac bo w nim chyba tez zaczynaja coraz mocnej grac instynkta dzis paskud jeden zamordowal troche niechcacy , ale jednak juz drugi gryz byl swiadomy, malego kurczaczka wiec zostaly nam dwa male kurczaczki z tych 4 co to sie za Ani wykluly, zmiartwilo mnie to strasznie bo to znaczy ze w chlopaku rodza sie mordercze instynkta. Nikusia jednak chcialby sie podlaczyc do baru i smiesznie glowa przewraca jak one jedza ale tak poza tym to raczej mu nie jest do zabawy jak Donie ino do konkretnego zlapania kociaka niestety wiec takie scenki sa raczej caly czas pod kontrola. ino ze juz niedlugo kociska zaczna zyc wlsanym sumptem i uczyc sie technik polowania i przetrwania wiec stana sie jeszcze bardziej samodzielne i niezalezne a potem moj wplyw sie skonczy poprostu Quote
wilczy zew Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Tekla64']musze powiedziec ze Tekla chyba jest ciezko obrazona i chyba ja jutro bede musiala obciac bo boczy sie na wszytsko iwszystkich moze dlatego nie jest "zainteresowana" malymi kotami wcale jej sie nie dziwie mozliwe ze Gutek ma zly wplyw na Nikosia Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 no nawet napewno ale co mam zrobic??? zabic oba? jakos to pomalu opanujemy mysle ze Nikusia sie dzis deczko zapetlil ! Quote
Fides79 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='eria'] Gosia to nawet jej zdjęcie na facebooka wstawiła, ja se to jednak darowałam.[/QUOTE] polazłam az z ciekawosci zobaczyc, hihi jak na tak mocno sfatygowaną to nawet sie nieźle prezentowała :lol::lol: Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 bo to calkiem fajna kura byla!!! ino chyba potrzebowala adernaliny Quote
Erhan Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No to się odstresowałem trochu ;) Wsi spokojna, wsi wesoła... Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 a czego zes byl zesteresowany???? popatrz jak cudnie pochmurnie i mokro jest nic ino do wyrka nazad sie zapakowac!!!! Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 oooo to malo fajnie :shake: , zycze coby chlopak sie pozbieral i przestal panstwa stresowac , moze to przez te ostatnie zawirowania pogodowe nie na wszytskich dobrze wplywaja dawaj znac i odstresowuj sie :lol: ile wlezie i gdzie ci sie to dobrze robic Quote
savahna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Witam. :p Weszlam przez banerek. Poczytam troche.;) Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 a witam! i czytaj ile ci sie chce a czasem sie nawet odezwij jak masz chec Quote
WATACHA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fajniutkie kociaki.A Nikuś jakby "tatuś zastępczy" czuwa nad rodzinką ;).Dona piękna, cudowna. Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 mowie dyc ze to tatusiowanie czy nianczenie to ino na zdjeciach tak wyglada on to by sie z nimi troche inaczej pobawil po swojemu muapiszon jeden a dzis patrzy na kuraki jak sep ale z daleka hihihi i nawet dzis ani razu nie pogonil duzych kur Quote
Tekla64 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 nie bo dzis byla mokra teraz dopiero zaczyna schnac maupiszon z twarda i gesta sierscia Quote
Erhan Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nie tnij Tekli tak krótko jak Donę, bo ona już starsza pani jest, a ma być lada dzień bardzo gorąco. Sierść chroni przed gorącem - działa jak dobry polar - trzyma stałą temperaturę. Tekla jest piękna nawet taka nieufryzowana ;) Quote
eria Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ale Tekla chce być cięta :) Zrób jej Magda tą przyjemność, bidusia musiała obejść się smakiem jak Nikuś i Dona byli na stole. Quote
WATACHA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tekla64']mowie dyc ze to tatusiowanie czy nianczenie to ino na zdjeciach tak wyglada on to by sie z nimi troche inaczej pobawil po swojemu muapiszon jeden Wiem, czytałam , ale nie mogłam sie powstrzymać :) a dzis patrzy na kuraki jak sep ale z daleka hihihi i nawet dzis ani razu nie pogonil duzych kur A to już popatrzeć nie można ;)? Quote
Recommended Posts