zerduszko Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 200 zdjęć to się robi na jednym spacerze jak sie ma więcej niż 2 psy :D A takich cudnych psów zdjęć nigdy za dużo :) Quote
malawaszka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='zerduszko']200 zdjęć to się robi na jednym spacerze jak sie ma więcej niż 2 psy :D A takich cudnych psów zdjęć nigdy za dużo :)[/QUOTE] nooo :lol: Quote
Tekla64 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 nie no dyc klatka po klatce nie bede wam pokazywac a i tak cala mase nudnosci wstawilam Anusia natrzaskala tego tysiace to fakt ale ja... no wiecie zaden artysta ze mnie to na zdjeciach sa ine te istoty co w kolo mnie i tak staralam sie pokazac wszystkie te co mnie sie podobaja i to obficie hihihi ja tam sie ciesze ze mam tyla ile mam[ wcale nie duzo wiecej hihihi] moich piesow i reszty duzo lepszym sprzetem i fachowa reka narobionych a reszte to Anusine zdjecia sa i nimi ino ona moze rozporzadzac! wiec zapowiadam ze to koniec zdjec na ta raza z Anusinej reki Quote
Tekla64 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 ja sie ... no moze sie tlumacze ale fakt faktem o jednym zapomnialam calkiem to BYL APARAT ANI I TO ONA LUB GOSIA NACISKALY MIGAWKE wiec nie ma co sie dziwic ze wszystkie te zdjecia to nie moich psow hihihi ale i tak mam baaarrrdzo duzo pieknych foteckow calego towarzsystwa Quote
ahedok Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jejku jakie kocie portreciki :loveu: a Dona jest przecudowności, pięknie ma uszka ogolone - mój diabeł nie daje sobie ogolić uszu :( 200 to niby dużo, ale nie zaszkodziłoby więcej :evil_lol: Quote
eria Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Tekla64']moje drogie badzcie uczciwe w zasadzie na kazdej stronie jest od 10 do 15 postow ze zdjeciami na jednym ino sa 3 posty tak z grubsza liczac prawie 200zdjec A WAM JESZCZE MALO??? ino z jednego tygodnia ciekawam o ile wiecej wstawiacie???!!![/QUOTE] o widzisz teraz jak to jest jak to wszyscy marudzą,że mało hihih [quote name='zerduszko']200 zdjęć to się robi na jednym spacerze jak sie ma więcej niż 2 psy :D A takich cudnych psów zdjęć nigdy za dużo :)[/QUOTE] owszem robi się 200 zdjęć na jednym spacerze, ale wstawia się najlepszych kilka a reszta do kosza z mojej strony tu się znajdą jeszcze fotki kociąt i danielątek też hihi ale najpierw się nacieszcie tym ogromem , które Magda wstawiła Quote
zerduszko Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='eria']owszem robi się 200 zdjęć na jednym spacerze, ale wstawia się najlepszych kilka a reszta do kosza [/QUOTE] Oj tam, oj tam ;) Quote
Amber Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://images8.fotosik.pl/2210/b2ccedec390d12fd.jpg Faktycznie, bardzo ładny portrecik, bardzo ładnego jamniczka :loveu: Quote
Doginka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Obejrzałam wszystko:crazyeye: Cudowności:loveu: To jest bajka ujęcie:lol: http://images8.fotosik.pl/2210/39d090ce8472c898.jpg Kurconki piękne:loveu: Zakochałam się, ale dla mnie tylko na fotach sa piękne, bo w realu to potwory:roflt: Strzyżenie Dony super - Głowa boska:loveu: Głowy to moje zboczenie groomingowe:roflt: Kociate przeurocze, Niko jako niańka jeszcze fajniesze:loveu: A tak poza tym nie czytałam postów, bo już nie miałam siły, ale foty od dechy do dechy...:lol::klacz: DOBRANOC:hand: P.S.: Ja na jednym spacerze potrafię ponad tysiąc fot zrobić:roflt: Quote
weszka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ufff nareszcie zasiadłam i nadrobiłam! Wszystkie foty super! Sportowo-letnie sznaucery prezentują się wyśmienicie. Portret Gustawa - mistrzostwo! Zwiewająca kura-cudak ubawiła mnie do łez! I te zabawowe, i kocie, i te z szykowania - bardzo miło się oglądało :) eria co by nie mówić - z dużym czarnym Ci do twarzy ;) Quote
eria Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Weszka, też tak sądzę:loveu::loveu: A ten portret Gustawa wyszedł tak zupełnie przez przypadek. Fociłam coś innego -już nie pamiętam co konkretnie i tylko zwróciłam w jego stronę aparat i cyknęłam se ot tak jedno zdjęcie :lol: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Uff nadrobiłam i zdjęcia super!! [quote name='Tekla64']no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ? ale moze sie mylilam hihihi letnie kreacje bardzo nam wszytskim odpowiadaja i wszytski nam z tym lepiej a lapskow chcialam sie juz dawniej pozbyc ino sie balam mam nadzieje ze teraz sie deczko poduczylam i bedzie coraz leoiej z moimi sznupami ino Tekla byla pokrzywdzona bo jej nie obciela a Tekla tak ardzo chciala oczywiście Teklu,że źwierz zawsze był zadbany,tylko może z braku doświadczenia brakowało Ci pewności siebie do śmiałych krótkich cięć dlaczego Teklunia została tak potraktowana,nie można było jej cokolwiek przystrzyc aby nie czuła się gorsza :mad: [quote name='eria'] A ten portret Gustawa wyszedł tak zupełnie przez przypadek. Fociłam coś innego -już nie pamiętam co konkretnie i tylko zwróciłam w jego stronę aparat i cyknęłam se ot tak jedno zdjęcie :lol: wiele znanych i podziwianych na świecie zdjęć jest cykniętych tak sobie ja osobiście jestem przeciwna dodatkowej obróbce zdjęć w różnych programach,to tak jakby ktoś chciał pokazać,że robi to lepiej niż jest naprawdę Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 scenki z zycie kocio psiej rodzinki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [/IMG [IMG]http://images8.fotosik.pl/2245/d5d577dd43b677de.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kocie towarzystwo rozpanoszyło się już na całego :) Jestem bardzo ciekawa jak wyrośnie ten długowłosy P.S. Historię o swojej kurze u mnie czytałaś ? :D Gosia to nawet jej zdjęcie na facebooka wstawiła, ja se to jednak darowałam. Quote
Recommended Posts