Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no dyc klatka po klatce nie bede wam pokazywac a i tak cala mase nudnosci wstawilam
Anusia natrzaskala tego tysiace to fakt ale ja... no wiecie zaden artysta ze mnie to na zdjeciach sa ine te istoty co w kolo mnie

i tak staralam sie pokazac wszystkie te co mnie sie podobaja i to obficie hihihi
ja tam sie ciesze ze mam tyla ile mam[ wcale nie duzo wiecej hihihi] moich piesow i reszty duzo lepszym sprzetem i fachowa reka narobionych a reszte to Anusine zdjecia sa i nimi ino ona moze rozporzadzac!

wiec zapowiadam ze to koniec zdjec na ta raza z Anusinej reki

Posted

ja sie ... no moze sie tlumacze ale fakt faktem o jednym zapomnialam calkiem to BYL APARAT ANI I TO ONA LUB GOSIA NACISKALY MIGAWKE
wiec nie ma co sie dziwic ze wszystkie te zdjecia to nie moich psow hihihi ale i tak mam baaarrrdzo duzo pieknych foteckow calego towarzsystwa

Posted

jejku jakie kocie portreciki :loveu:
a Dona jest przecudowności, pięknie ma uszka ogolone - mój diabeł nie daje sobie ogolić uszu :(
200 to niby dużo, ale nie zaszkodziłoby więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']moje drogie badzcie uczciwe w zasadzie na kazdej stronie jest od 10 do 15 postow ze zdjeciami na jednym ino sa 3 posty
tak z grubsza liczac prawie 200zdjec

A WAM JESZCZE MALO???

ino z jednego tygodnia

ciekawam o ile wiecej wstawiacie???!!![/QUOTE]
o widzisz teraz jak to jest jak to wszyscy marudzą,że mało hihih
[quote name='zerduszko']200 zdjęć to się robi na jednym spacerze jak sie ma więcej niż 2 psy :D A takich cudnych psów zdjęć nigdy za dużo :)[/QUOTE]
owszem robi się 200 zdjęć na jednym spacerze, ale wstawia się najlepszych kilka a reszta do kosza

z mojej strony tu się znajdą jeszcze fotki kociąt i danielątek też hihi ale najpierw się nacieszcie tym ogromem , które Magda wstawiła

Posted

Obejrzałam wszystko:crazyeye: Cudowności:loveu:
To jest bajka ujęcie:lol:
http://images8.fotosik.pl/2210/39d090ce8472c898.jpg

Kurconki piękne:loveu: Zakochałam się, ale dla mnie tylko na fotach sa piękne, bo w realu to potwory:roflt:

Strzyżenie Dony super - Głowa boska:loveu: Głowy to moje zboczenie groomingowe:roflt:
Kociate przeurocze, Niko jako niańka jeszcze fajniesze:loveu:
A tak poza tym nie czytałam postów, bo już nie miałam siły, ale foty od dechy do dechy...:lol::klacz:
DOBRANOC:hand:

P.S.: Ja na jednym spacerze potrafię ponad tysiąc fot zrobić:roflt:

Posted

Ufff nareszcie zasiadłam i nadrobiłam! Wszystkie foty super! Sportowo-letnie sznaucery prezentują się wyśmienicie.
Portret Gustawa - mistrzostwo!
Zwiewająca kura-cudak ubawiła mnie do łez!
I te zabawowe, i kocie, i te z szykowania - bardzo miło się oglądało :)
eria co by nie mówić - z dużym czarnym Ci do twarzy ;)

Posted

Weszka, też tak sądzę:loveu::loveu:

A ten portret Gustawa wyszedł tak zupełnie przez przypadek. Fociłam coś innego -już nie pamiętam co konkretnie i tylko zwróciłam w jego stronę aparat i cyknęłam se ot tak jedno zdjęcie :lol:

Posted

Uff nadrobiłam i zdjęcia super!!

[quote name='Tekla64']no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ?
ale moze sie mylilam hihihi

letnie kreacje bardzo nam wszytskim odpowiadaja i wszytski nam z tym lepiej a lapskow chcialam sie juz dawniej pozbyc ino sie balam
mam nadzieje ze teraz sie deczko poduczylam i bedzie coraz leoiej z moimi sznupami
ino Tekla byla pokrzywdzona bo jej nie obciela a Tekla tak ardzo chciala

oczywiście Teklu,że źwierz zawsze był zadbany,tylko może z braku doświadczenia brakowało Ci pewności siebie do śmiałych krótkich cięć

dlaczego Teklunia została tak potraktowana,nie można było jej cokolwiek przystrzyc aby nie czuła się gorsza :mad:

[quote name='eria']
A ten portret Gustawa wyszedł tak zupełnie przez przypadek. Fociłam coś innego -już nie pamiętam co konkretnie i tylko zwróciłam w jego stronę aparat i cyknęłam se ot tak jedno zdjęcie :lol:

wiele znanych i podziwianych na świecie zdjęć jest cykniętych tak sobie

ja osobiście jestem przeciwna dodatkowej obróbce zdjęć w różnych programach,to tak jakby ktoś chciał pokazać,że robi to lepiej niż jest naprawdę

Posted

scenki z zycie kocio psiej rodzinki

" class="ipsImage" alt="">

Posted

[/IMG

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2245/d5d577dd43b677de.jpg" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

Posted

Kocie towarzystwo rozpanoszyło się już na całego :) Jestem bardzo ciekawa jak wyrośnie ten długowłosy

P.S. Historię o swojej kurze u mnie czytałaś ? :D Gosia to nawet jej zdjęcie na facebooka wstawiła, ja se to jednak darowałam.