eria Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 http://images50.fotosik.pl/188/ac5a796a5dc7f001med.jpg typowa poza jamnika :evil_lol: jajkami do góry! http://images47.fotosik.pl/188/a54aa11091c891admed.jpg i weź tu takiego do środka nie wpuść :loveu::loveu: bardzo Hektor wypiękniał.... Quote
Doginka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Na bruk psy wyrzucili:evil_lol::diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Witam was i mam nadzieje ze w tym tyg troche zdjec dojdzie bo mam miec tydzien dla siebie i ino dla moich wszystkich zwierzakow. musze wam powiedziec ze niestety zauwazylam niepokojace zmiany u Hektora, wykreca sobie coraz czesciej z pospiechu lewa tylnia lape w pecinie ze tak to nazwe, coraz czesciej mu nie nadazaja za cialem lapska, coraz bardziej sie tyl chwieje i musze go czesto podnosic i to mimo sterydu , moj wetek chce dolaczyc jakis inny, doustnie ze tak powiem w razie potrzeby, wlasnie zastanawia sie co by bylo najlepszego. szkoda mi go straszliwie bo widac ze bardzo chce zyc i uczestniczyc we wszystkim, nie chce oddac pierszenstwa mlodszym, wiec go szturchaja , popychaja a on sie przewraca, wstaje i leci dalej mimo wszystko nawet za aportami probuje biegac choc mu to w ogole nie wychodzi wiec zawsze mam dla niego specjalny prawie prosto do pyska[ bo to nadal funkcjonuje bez zarzutu] mam nadzieje ze jak juz zastosujemy ten nastepny specyfik to mu sie polepszy i znow bedzie mial jako taki komfort zycia a my jeszcze sporo radosci z niego Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jejku no Hektorku ani mi się waż kombiinować ze zdrówkiem!!!!! ma być DOBRZE :kciuki: :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 z cyklu <psy na bruk> czyli rozkaz "na dwor" a moze juz odwolala???? mowisz ze juz mozna wejsc???? Quote
eria Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hektorku nie dawaj swojej Pani i dogociotkom powodów do zmartwień ! Trzymaj się chłopie! podpisano - Foksik :evil_lol::evil_lol: http://images38.fotosik.pl/190/08154262f14d7673med.jpg :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 jak wychodzilam to mnie sie rzucilo w oczy ze oba czarno biale okupuja tamaryszka ale jak wzielam kamere to starszego polbrata juz na krzewie nie bylo niestety male kocie zaczyna sobie calkiem dobrze radzic a tu mamusia wpadla na pomysl jak wykorzystac to ze Jaska nie ma Quote
Tekla64 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 no to sie mierzy do tego wozka zawziecie zastalam ja , oczywista bez kamery jak se smacznie i pieknie spala ale jak wrocilam juz by ja uwiecznic to juz zaczela sie myc skubana Quote
zerduszko Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jak sie przez 5 s ubrudziła, to i umyć musiała :p Kciuki trzymam za zdrówko Hektora. Quote
Doginka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gordon i Raper proszą Hektora, żeby nie straszył Dogociółek i swojej Pańci;) Hektorku masz być zdrowy:razz::loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tekla64 napisał(a):z cyklu <psy na bruk> czyli rozkaz "na dwor" a moze juz odwolala???? mowisz ze juz mozna wejsc???? hahahaha ale się usmiałam - jak skazańcy za drzwiami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 siedze i czekam na maszynke do golenia zwlaszcza dla tego mojego ADHD i ogole go na lyso, mam dosc a czesac sie nie chce dac. a nie dziwe sie mu bo ma miliardy tych malenkich g.... zdredowanych, skoltunionych w tej klacie i na lapach , nie widze wyjscia jak ino go ogolic by sie jakies swinstaw nie zaczely ze skora dziac!!! chyba ze wy macie jakies sposoby na to!!!???? z duzymi nie mam takich problemow je wystarczy wyczesac i wszystko wylata z nich a z malego nie ino sie bardziej gmatwa. zostawie ino brode i grzywke , bo z tym se daje rade, reszta precz. a duzym przyda sie strzyzenie poprawiajace eksterier :evil_lol: o ile sie w koncu naucze.trening czyni mistrza wiec mam szanse kiedys dojsc do przyzwoitych efektow, czego se bardzo zycze. Quote
eria Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 strach się bać :evil_lol::evil_lol: czekam na efekty :diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 sama sie boje:diabloti: ale chyba nie mam wyjscia a moze ty masz jakis sposob na to dziadostwo w siersci klaty i lap?:lol: a zaraz dojda rzepy , wtedy to bedzie juz tragedia:placz: , a jak go ogole to do zimy zdazy troche zarosnac na klacie i mniejszy klopot z rzepami. jak sie pytalam Malejwaszki jak ona se radzi i czemu nie mam takich problemow z duzymi to mi powiedziala ze siersc malych jest bardziej miekka i latwiejsza w przyswajaniu tych ....dziadow:mad: teraz to sie ciesze ze Niko nie jest obficie usiersciony , czyli widzicie wychodzi mi na dobre ze nie taki calkiem i czystej rasy z dobrej hodowli:angryy:, a mimo wszystko zaluje bardzo zem go se zakupila u tej oszustki:roll:, dzis i na zas juz tak bym nie zrobila. Quote
Tekla64 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 a teraz to juz mam pietra calkowitego bo mam te maszynke juz w rekach i chyba dzis zaczne goli[znaczy uczyc sie nie lysiolic psiskow calkiem]!!!! ciekawe kiedy bede mogla wam zdjecia pokazac. jesli bedzie tragedia to dlugo nie bedzie zadnych zdjec. Quote
eria Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 łomatkoo :evil_lol: masz jakis sposob na to dziadostwo w siersci klaty i lap? a sposób ? - czesać,czesać,czesać i załamywać ręce - jak to mawia Zuzolandia :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 No to stalo sie!!!! Mam i sie szybko musialam pobawic!!!! ludzie toc ja bylam zacofana jak nie wiem co na tej mojej wsi co to ma ten sam wjazd i wyjaz , nie inaczej jak "z daleko od szosy" Eria slonce moje ja cie ozloce za to udogodnienie!!!! teraz prosze o K R Y T Y K E ale konstruktywna a nie pastewienie sie nad bidna baba co to sie uczy. zastrzegam to moje pierwsze proby i tylko grob bez kosmetyki i dopieszczenia na miare wsi[bo na zadne wystawy sie nie wybieramy] a i brak umiejetnosci . wiecie co wszystkie no Tekla i Hektor od razu ustawily sie w kolejce ino Nikius na poczatku troche krecil nosem ale potem sie przekonal. a Hektor nie chcial sie dac pominac za nic on tyz chce byc ladny!!! takie kupki zostawaly a ty Hektor oznajmia swiatu ze wypieknial Quote
Tekla64 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 zawsze po fryzjerowaniu nalezy poszalec Quote
zerduszko Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ja tam krytykować nei będę, bo sie nie znam. A z innej beczki, te fałdki kole karku, to tak ma być?? Moja tez ma takie, się zastanawiam czy dalej sie pastwić i odchudzać, czy dac jej juz spokój. Quote
Recommended Posts