Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on wcale za nianke nie robil raczej bardzo chcial sie podlaczyc pod ten bar , okropnie byl zaintrygowany jak i co on tam tak pozera
a kociakami chetnie oba sznupy by w berka pograly , Tekla udaje ze ich nie ma ale biada jak wejda do domu, Gustaw ma trzesiawke i mord w oczach a Borys jest przerazony!

Foxi zawziecie oszczekiwala koty w koncu zaczela i na male szczekac to sie mama kotka wkurzyla odczekala,zasadzila sie i ze tak powiem pogonila Foxi kota, potem ino z tarasu je podgladala
ale co najsmieszniejsze to to ze chyba po raz pierwszy sie u niej instynkta obronne wlaczyly , znaczy u kotki , i tak jej sie spodobalo , [ganianie psow ] ze dzis natlukla w doopencje w zasadzie niewinnemu Nikodemowi , a ze on byl zupelnie czym innym zajety i nie zauwazyl wiec zaskok byl totalny, a ze to w gruncie rzeczy tchorz to wial na okolo bukszpana z piskiem i ogromnastym zdziwieniem na pysku """ kto smial mu przylozyc w tylek a co bardzij istotnie - komu sie to udalo?!!!!""" bo musze wam powiedziec ze on jest miszczem w ukrywaniu swej waznej czesci ciala zwlaszcza jak ktos jest na niego zly!!!!
co tyz mnie dziwi bo tak ogolnie to za wiele po tej doopencji w swoim zyciu nie dostal wsiego sie da na palcach jednej reki zliczyc ale jak on chroni swoj tylek to jest piekne hihihi

Posted

Sylwia
ja mam na stanie ze tak to ujme 4 swoje i Borys
jesli sie wsio zgra i w miare dopasuje to chyba nie jest az tak istotne ile ich jest, wazne coby miedzy soba malo zatargow bylo, coby starac sie byc uczciwym i nie krzywdzic zadnego i ....co ja jednak sobie cenie podstawowej na wlasne potrzeby dyscypliny, no i za mocno w ichnie realcje inie ingerowac wazne jakie maja w obec ciebie i przy tobie wsie na raz
tak bym to w skrocie okreslila

Posted

Foxi nie było na zdjęciach pozowanych sfory, bo była zamknięta w czasie jak duże czarne były puszczone ;) i odwrotnie.

Mam wrażenie,że to jest ostatnio najbardziej zafotkowana galeria na dogo:evil_lol:

tak w temacie kocim

Posted

dalsze zdjecia z dobrego aparatu , teraz z domowego kurnika

" class="ipsImage" alt="">

Posted

tak tez bylo i nam sie podobalo hihihi

Posted

a teraz seria dokumentacyjna Dona przerabiana na letniaka

tyle ochudzilysmy lapska

moja sliczna glowa

obciela ja oczywsicie Eria ale i tak jest moja!!!

Posted

no i tak wlasnie skonczylysmy nasza letnia panienke

Posted

a tu prosze jest dowod na to ze jak sie konczy jedengo to juz nastepny sie domaga swej kolejki!!!!

ona sie juz tu drapala na stol do strzyzenia!!!

Posted

no to liczac te co na samym poczatku dala a powinny byc na koncu to chyba juz wszytsko co chcialam powstawialam z wizyty Anusi z Gosia u nas

Posted

moje drogie badzcie uczciwe w zasadzie na kazdej stronie jest od 10 do 15 postow ze zdjeciami na jednym ino sa 3 posty
tak z grubsza liczac prawie 200zdjec

A WAM JESZCZE MALO???

ino z jednego tygodnia

ciekawam o ile wiecej wstawiacie???!!!