Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musiałam to wstawić, Dona w trakcie - zwróćcie uwagę na łapy !!!!! Briard by się nie powstydził takich ;)

więcej nie mieszam,wstawi Magda jak komp zostanie uzdrowiony :)

Posted

no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ?
ale moze sie mylilam hihihi

letnie kreacje bardzo nam wszytskim odpowiadaja i wszytski nam z tym lepiej a lapskow chcialam sie juz dawniej pozbyc ino sie balam
mam nadzieje ze teraz sie deczko poduczylam i bedzie coraz leoiej z moimi sznupami
ino Tekla byla pokrzywdzona bo jej nie obciela a Tekla tak ardzo chciala

Posted

Tekla64 napisał(a):
no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ?
ale moze sie mylilam hihihi

Były były, oczywiście, ale wiesz jak jest od razu po wypicowaniu psa :D

Saththa - taaaak, na pudelka obetnę :lol: - o i tak pofarbuję! :crazyeye:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Były były, oczywiście, ale wiesz jak jest od razu po wypicowaniu psa :D

Saththa - taaaak, na pudelka obetnę :lol: - o i tak pofarbuję! :crazyeye:

Zwariowała :evil_lol:

Tekla oczywiście Twoje zawsze zadbane a mój wiecznie zarosnięty i brudas :lol:

Posted

ahedok napisał(a):
to co ja mam o moim powiedzieć? :evil_lol:

klaudusia0219 napisał(a):
o moim nie wspominając... :D

Ale po zdjęciach waszych nie widac coby sie tak brudził jak Tazz :lol: jak udowodnicie to pogadamy :evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Ale po zdjęciach waszych nie widac coby sie tak brudził jak Tazz :lol: jak udowodnicie to pogadamy :evil_lol:

jutro, bo dzisiaj mi się nie chciało nic wrzucać do galerii :D mówie, a bo mi sie rozbestwią :diabloti: a mam brudnego Sharka :cool1:

Posted

eria napisał(a):
A co Ty byś chciała poprawiać w takich domowych, normalnych fotkach rozbawionych psów i przede wszystkim po co ? Zdjęcia zmniejszone hurtem więc straciły trochę na jakości, ale nie widzę sensu fotoszopowania nieźle naświetlonych i w miarę wyraźnych zdjęć. Co innego jeśli chodzi o pozostałe zdjęcia,które przywiozłam (ptaki,owady,gady,krajobrazy) - u mnie owszem, zobaczysz stan mniej surowy , bo oprócz zmniejszenia zdjęcia obramkuję i wyostrzę, ale nic poza tym bo aparatem posługuję się na tyle dobrze, że nie muszę więcej zmieniać. Oryginały duże ,ostre,piękne, odpowiednio naświetlone mam dla siebie i moje oczy cieszyć będą . I mam nadzieję,że nie tylko moje, ale ciiiiiiiiiiii - Magda wie o czym mówię.
Poza tym Magda ma moje pozwolenie na wstawienie wszelkich fotek swoich zwierzaków , i ona i ja się na nich też pojawimy. I nie mam nic przeciwko temu,że nie będą PSute. ;) Tyle chciałam wyjaśnić.

A co ty tak na mnie naskoczyłaś:crazyeye: Czy Ty ikonki nie widzisz?:hmmmm: Na żartach się nie znasz?:hmmmm: Nosz, qrna już odezwać się nie wolno, bo zaraz zlinczują:obrazic:

Tekla, ale masz piękne nowe sznupy - głowy zrobione świetnie;-):loveu:

Posted

[quote name='klaudusia0219']jutro, bo dzisiaj mi się nie chciało nic wrzucać do galerii :D mówie, a bo mi sie rozbestwią :diabloti: a mam brudnego Sharka :cool1:

No wiesz Ty co? :obrazic: zamiast się dzielić to Ty mnie doprowadzasz do stanu tęsknoty:lol:

Jak uwierze to zobacze :lol:

Posted

Sandra fakt moje czasem bywala ubrudzone, ublocone ale twojego nawet wszytskie w kupie nie pobija jesli chodzi o inklinacje do blotnych kapieli i tu ... szczerze dziekuje ze tak jest bo bym sie zalamala osobiscie:diabloti:
za to podejrzewam ze w ilosciach paichu na podlogach fotelach i wszedzie gdzie mozna moge spokojnie konkurowac:razz: choc nie w tej chwili :cool1:!!!!
co mnie sie bardzo podoba
nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona z nowych imagow moich sznupow :multi:
one zreszta tez

a w tej chwili moje sznupy oswajaja sie z malymi kotami i na odwrot sa jajcy jak berety i mogie zreszta jak Dona z Nikiem godzinami patrzec na to co ze soba wyprawiaja i jak z kazdym dniem sie relacje zmieniaja:roll:

Posted

taka byla moja panienka jeszcze w srode

" class="ipsImage" alt="">

moje piekne zafutrzone cudo hihihi takie bylo