Culineo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://images8.fotosik.pl/2198/60f90f726f5f8d5e.jpg on Ci to chyba jednak średniak :D http://images8.fotosik.pl/2198/e0d38ce48a3e22df.jpg jak źrebaczek :loveu: fajnie ostrzyżone - taka sportowo-letnia wersja :) Quote
eria Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 musiałam to wstawić, Dona w trakcie - zwróćcie uwagę na łapy !!!!! Briard by się nie powstydził takich ;) więcej nie mieszam,wstawi Magda jak komp zostanie uzdrowiony :) Quote
zerduszko Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale masz powera :D http://images8.fotosik.pl/2198/e9fb404c3376d6c2.jpg Quote
WATACHA Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Piękne sznupy i wygodniej im biegać.Brody nadal cuuuuuuuudne. Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://images8.fotosik.pl/2198/e9fb404c3376d6c2.jpg Gotowi do startu .... :lol: Piękne zdjecia... każde ejsdno mi się podoba ;) Niko Dona i patyczek cuuuda ;) http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc0662z.jpg/ Oooo cholera Eria upitoliłaś jej 2/3 łapy ;) Quote
Fides79 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc0662z.jpg/ Oooo cholera Eria upitoliłaś jej 2/3 łapy ;-) no ja trza było to co poradzić:cool3: ale jak sie teraz cudnie prezentuje :p no i przy okazji mozemy sobie Magdę pooglądać :lol: Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 łapy ;o mój ma takie jak ta po prawej... chyba troche mu skrócę, ale aż tak drastycznie to nie :hmmmm: Quote
FredziaFredzia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale ładnie wyglądają psy teraz, takie zadbane - no i na pewno będzie chłodniej! ;) Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Ale ładnie wyglądają psy teraz, takie zadbane - no i na pewno będzie chłodniej! ;) Fredzia opitol Erisa :lol: Quote
Tekla64 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ? ale moze sie mylilam hihihi letnie kreacje bardzo nam wszytskim odpowiadaja i wszytski nam z tym lepiej a lapskow chcialam sie juz dawniej pozbyc ino sie balam mam nadzieje ze teraz sie deczko poduczylam i bedzie coraz leoiej z moimi sznupami ino Tekla byla pokrzywdzona bo jej nie obciela a Tekla tak ardzo chciala Quote
FredziaFredzia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tekla64 napisał(a):no mnie sie zdawalo ze moje zawsze sa zadbane ? ale moze sie mylilam hihihi Były były, oczywiście, ale wiesz jak jest od razu po wypicowaniu psa :D Saththa - taaaak, na pudelka obetnę :lol: - o i tak pofarbuję! :crazyeye: Quote
Cavy Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21882/fryzury_02.jpeg hahaha no nie mogę :roflt::roflt::roflt: Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Były były, oczywiście, ale wiesz jak jest od razu po wypicowaniu psa :D Saththa - taaaak, na pudelka obetnę :lol: - o i tak pofarbuję! :crazyeye: Zwariowała :evil_lol: Tekla oczywiście Twoje zawsze zadbane a mój wiecznie zarosnięty i brudas :lol: Quote
ahedok Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Saththa napisał(a):Tekla oczywiście Twoje zawsze zadbane a mój wiecznie zarosnięty i brudas :lol: to co ja mam o moim powiedzieć? :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ahedok napisał(a):to co ja mam o moim powiedzieć? :evil_lol: o moim nie wspominając... :D Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ahedok napisał(a):to co ja mam o moim powiedzieć? :evil_lol: klaudusia0219 napisał(a):o moim nie wspominając... :D Ale po zdjęciach waszych nie widac coby sie tak brudził jak Tazz :lol: jak udowodnicie to pogadamy :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Saththa napisał(a):Ale po zdjęciach waszych nie widac coby sie tak brudził jak Tazz :lol: jak udowodnicie to pogadamy :evil_lol: jutro, bo dzisiaj mi się nie chciało nic wrzucać do galerii :D mówie, a bo mi sie rozbestwią :diabloti: a mam brudnego Sharka :cool1: Quote
Doginka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 eria napisał(a):A co Ty byś chciała poprawiać w takich domowych, normalnych fotkach rozbawionych psów i przede wszystkim po co ? Zdjęcia zmniejszone hurtem więc straciły trochę na jakości, ale nie widzę sensu fotoszopowania nieźle naświetlonych i w miarę wyraźnych zdjęć. Co innego jeśli chodzi o pozostałe zdjęcia,które przywiozłam (ptaki,owady,gady,krajobrazy) - u mnie owszem, zobaczysz stan mniej surowy , bo oprócz zmniejszenia zdjęcia obramkuję i wyostrzę, ale nic poza tym bo aparatem posługuję się na tyle dobrze, że nie muszę więcej zmieniać. Oryginały duże ,ostre,piękne, odpowiednio naświetlone mam dla siebie i moje oczy cieszyć będą . I mam nadzieję,że nie tylko moje, ale ciiiiiiiiiiii - Magda wie o czym mówię. Poza tym Magda ma moje pozwolenie na wstawienie wszelkich fotek swoich zwierzaków , i ona i ja się na nich też pojawimy. I nie mam nic przeciwko temu,że nie będą PSute. ;) Tyle chciałam wyjaśnić. A co ty tak na mnie naskoczyłaś:crazyeye: Czy Ty ikonki nie widzisz?:hmmmm: Na żartach się nie znasz?:hmmmm: Nosz, qrna już odezwać się nie wolno, bo zaraz zlinczują:obrazic: Tekla, ale masz piękne nowe sznupy - głowy zrobione świetnie;-):loveu: Quote
Saththa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='klaudusia0219']jutro, bo dzisiaj mi się nie chciało nic wrzucać do galerii :D mówie, a bo mi sie rozbestwią :diabloti: a mam brudnego Sharka :cool1: No wiesz Ty co? :obrazic: zamiast się dzielić to Ty mnie doprowadzasz do stanu tęsknoty:lol: Jak uwierze to zobacze :lol: Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Sandra fakt moje czasem bywala ubrudzone, ublocone ale twojego nawet wszytskie w kupie nie pobija jesli chodzi o inklinacje do blotnych kapieli i tu ... szczerze dziekuje ze tak jest bo bym sie zalamala osobiscie:diabloti: za to podejrzewam ze w ilosciach paichu na podlogach fotelach i wszedzie gdzie mozna moge spokojnie konkurowac:razz: choc nie w tej chwili :cool1:!!!! co mnie sie bardzo podoba nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona z nowych imagow moich sznupow :multi: one zreszta tez a w tej chwili moje sznupy oswajaja sie z malymi kotami i na odwrot sa jajcy jak berety i mogie zreszta jak Dona z Nikiem godzinami patrzec na to co ze soba wyprawiaja i jak z kazdym dniem sie relacje zmieniaja:roll: Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 taka byla moja panienka jeszcze w srode " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> moje piekne zafutrzone cudo hihihi takie bylo Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts