Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dyc gadalam ze moja kompa ducha wyzionela wiec czekam na zmartwywstanie ale beda beda ino mi zieciu reanimuje mojego bo z jego to ja se ino popisac i poczytac mogie

jakby co to Ania swiadkiem ze moj ducha wyzional i za bardzo nie chce bez wielkich dzialan sie obudzic a ja.... noga straszna zdana ino na fachowe rece

sama sie wkurzam ze te fachowe rece nie bardzo chca sie zabrac do roboty a ja z tymi wszystkimi zdjeciami siedze jak na weglach i nic a nic wstawic nie mogie brrrr ale mlodz zawsze na wsio maja czas

Posted

Doginka napisał(a):
Piękne, ale widać, że surowe;-)
Lepiej poczekaj, aż Eria Ci pozwoli wstawiać, bo się Jej narazisz:roflt:

A co Ty byś chciała poprawiać w takich domowych, normalnych fotkach rozbawionych psów i przede wszystkim po co ? Zdjęcia zmniejszone hurtem więc straciły trochę na jakości, ale nie widzę sensu fotoszopowania nieźle naświetlonych i w miarę wyraźnych zdjęć. Co innego jeśli chodzi o pozostałe zdjęcia,które przywiozłam (ptaki,owady,gady,krajobrazy) - u mnie owszem, zobaczysz stan mniej surowy , bo oprócz zmniejszenia zdjęcia obramkuję i wyostrzę, ale nic poza tym bo aparatem posługuję się na tyle dobrze, że nie muszę więcej zmieniać. Oryginały duże ,ostre,piękne, odpowiednio naświetlone mam dla siebie i moje oczy cieszyć będą . I mam nadzieję,że nie tylko moje, ale ciiiiiiiiiiii - Magda wie o czym mówię.
Poza tym Magda ma moje pozwolenie na wstawienie wszelkich fotek swoich zwierzaków , i ona i ja się na nich też pojawimy. I nie mam nic przeciwko temu,że nie będą PSute. ;) Tyle chciałam wyjaśnić.

Posted

nie jest tak calkiem zle, zainstalowal program do zmniejszania u siebie i dzieki temu mogie te zdjecia co mam na jego kompie powrzucac, nie sa chronologiczne ale sa i mnie sie bardzo podobaja , troche zdjec domowych

" class="ipsImage" alt="">

Posted

moja letnia panienka

i moje dwa letnie sznupy

Posted

leniwe zabawy bardzo pomyslowego jamnika

Posted

i na dzisiejszy koniec prawie sztuczne kwiatki

Posted

no to na tyle z tego kompa

Malawaszko z wlosem z wlosem

oba maja taka sama fryzurkie letnio sportowa

zadne kung fu ino rzut kija ale nie ja na tym zdjeciu jestem wazna ino piesy wszystkie hihihi

a Nikus ma ino troche przykrotkie lapki i w rozny sposob probuje Donie dorownac czasem smiesznie to wyglada