Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 dyc gadalam ze moja kompa ducha wyzionela wiec czekam na zmartwywstanie ale beda beda ino mi zieciu reanimuje mojego bo z jego to ja se ino popisac i poczytac mogie jakby co to Ania swiadkiem ze moj ducha wyzional i za bardzo nie chce bez wielkich dzialan sie obudzic a ja.... noga straszna zdana ino na fachowe rece sama sie wkurzam ze te fachowe rece nie bardzo chca sie zabrac do roboty a ja z tymi wszystkimi zdjeciami siedze jak na weglach i nic a nic wstawic nie mogie brrrr ale mlodz zawsze na wsio maja czas Quote
eria Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Doginka napisał(a):Piękne, ale widać, że surowe;-) Lepiej poczekaj, aż Eria Ci pozwoli wstawiać, bo się Jej narazisz:roflt: A co Ty byś chciała poprawiać w takich domowych, normalnych fotkach rozbawionych psów i przede wszystkim po co ? Zdjęcia zmniejszone hurtem więc straciły trochę na jakości, ale nie widzę sensu fotoszopowania nieźle naświetlonych i w miarę wyraźnych zdjęć. Co innego jeśli chodzi o pozostałe zdjęcia,które przywiozłam (ptaki,owady,gady,krajobrazy) - u mnie owszem, zobaczysz stan mniej surowy , bo oprócz zmniejszenia zdjęcia obramkuję i wyostrzę, ale nic poza tym bo aparatem posługuję się na tyle dobrze, że nie muszę więcej zmieniać. Oryginały duże ,ostre,piękne, odpowiednio naświetlone mam dla siebie i moje oczy cieszyć będą . I mam nadzieję,że nie tylko moje, ale ciiiiiiiiiiii - Magda wie o czym mówię. Poza tym Magda ma moje pozwolenie na wstawienie wszelkich fotek swoich zwierzaków , i ona i ja się na nich też pojawimy. I nie mam nic przeciwko temu,że nie będą PSute. ;) Tyle chciałam wyjaśnić. Quote
sota36 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Odwiedzam i co widze? Szczescie bijace z psich mordek!!! Pozdrawiam Was wakacyjnie!!! Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 prooosimy o szybką reanimację kompa Tekli :modla: Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 malawaszka napisał(a):prooosimy o szybką reanimację kompa Tekli :modla: Przychulam się do prośby i ja :lol::) Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 takie sa te mlode glupoty gadaja a i tak robia w koncu to o co sie ich prosi, paskudy wielkie , komp sie ..... naprawia Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Talibanone napisał(a):Prosba rozpatrzona negatywnie o bezlitosny jako i sam nick :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 nie jest tak calkiem zle, zainstalowal program do zmniejszania u siebie i dzieki temu mogie te zdjecia co mam na jego kompie powrzucac, nie sa chronologiczne ale sa i mnie sie bardzo podobaja , troche zdjec domowych " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 moja letnia panienka " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i moje dwa letnie sznupy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ale sliczny piesek ;) Ale się steskniłam :loveu::) EDIT: http://images8.fotosik.pl/2198/2aa4b9439953622c.jpg hahaha co ten Nikus robi z łąpami :lol: Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 cudne mają brody :loveu: Tekla powiedz - pod włos czy z włosem były golone? Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Fides79 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ale Ania cudniascie odpicowała Ci psiury :loveu: http://images8.fotosik.pl/2198/e9fb404c3376d6c2.jpg hi hi hi jaka pozycja, kung-fu Magda :evil_lol::p;) a i z Anią Donna się świetnie prezentuje, czy tez Ania z Donną :lol: Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> leniwe zabawy bardzo pomyslowego jamnika " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ahedok Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 hoho, całkiem sportowe fryzurki, zwłaszcza Dona prześlicznie się prezentują :loveu: Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 i na dzisiejszy koniec prawie sztuczne kwiatki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 no to na tyle z tego kompa Malawaszko z wlosem z wlosem oba maja taka sama fryzurkie letnio sportowa zadne kung fu ino rzut kija ale nie ja na tym zdjeciu jestem wazna ino piesy wszystkie hihihi a Nikus ma ino troche przykrotkie lapki i w rozny sposob probuje Donie dorownac czasem smiesznie to wyglada Quote
Margi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 no i jest długo wyczekiwana golizna,ale jaka piękna.:lol: Cudne te Twoje psiaki.:loveu: Quote
Recommended Posts