malawaszka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 podoba się podoba - ale ciekawa jej jestem po trymowanku Quote
Tekla64 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 bedzie cudnie obcieta przez nas dwie hihihi trymowac jej nie bedziemy bo po co? ona jest zawsze strzyzona ino teraz po raz pierwszy bedzie to fachowo Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 jak to się stało,że cała kanapa byla jej :crazyeye: pikna ale wolę mniej zakudłaczone :lol: Quote
Doginka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Noooo, widać, że Dona stróżuje - pilnuje przecież kanapy:roflt: A mizianki kocio psie rewelacyjne:klacz::loveu: Quote
Fides79 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://images8.fotosik.pl/2092/104fc96949f4da7emed.jpg wymieńcie Te kanapy na większe, bo się psiunia nie może cała dogodnie i wygodnie wyciągnąć :lol::lol: Quote
Margi Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dona jest cudna nawet nieuczesana :evil_lol: .Ma takiego chochlika w oczach.:lol: Quote
WATACHA Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Tekla64 napisał(a):Margi zgapiaj co ino chcesz [poza lemistwem] robinia mnie zachwycila mocno, zreszta po tych przymrozkach plakalam wam tu ze wsio mi scielo, a paczkow miala tyla[tych pierwszych] ze powinna byc wrecz cala fioletowa ale ciesze sie ze po przycieciu i tak zakwitla ta druga co jej nie pocielam ma ze trzy kwiatki, wiec juz wiem ze jak cos to trza ja ciachac jesli ino sie cos dzieje, ja sie caly czas ucze i eksperymentuje Malawaszko mysle ze on ma taki ksztalt bo raczej malych nikt nie tnie ale moge sie mylic, w kazdym razie teraz ino masz zadanie utrzymac te pieterka i z glowy piesy , no wszystkie zwierza nie maja ochoty na wiele byle do wieczora dotrzymac i wieczorem nadrabiaja brak aktywnosci dziennej ale tam gdzie ja tam i one byle w miare w cieniu hihihi No właśnie nie wszystkie.Jak byliśmy na działce to kiedy były te najgorsze upały ja, mąż i Leoś leżeliśmy w domku "zdychając".A co robił jegomość Mentorek?Biegał sobie z piłką cały dzień.Ja się troszkę zmęczył to się kładł w słońcu i za chwilę znowu ganiał.Chyba już całkiem ześwirował ha,ha,ha :) Quote
Saththa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://images8.fotosik.pl/2092/2fec825861763e55med.jpg alez ma mine cudowna! Quote
Sylwia K Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 cudne fotki te psio-kocie. u mnie Luśka ucieka gdy kicia się tak o nią ociera Quote
ahedok Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 uroczo się kicia ociera o Nikusia :D a Dona nawet taka nieuczesana jest przeprzeprześliczna :loveu: robi identyczne minki jak mój mały ;) Quote
eria Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 malawaszka napisał(a):podoba się podoba - ale ciekawa jej jestem po trymowanku a ja nie powiedziałam ,że ją będę trymować ;) jeśli włos się nada to owszem,ale nic na siłę w końcu od początku jest tylko strzyżona , a ja nie należę do maniaków trymowania-choć lubię , i zdrowego żywego włosa rwać nie będę ;) Quote
Jaga. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jakie słodkie psio-kocie mizianki :) Dona ekstra, ale faktycznie zasłużyła na fryzjera ;) Quote
malawaszka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 eria napisał(a):a ja nie powiedziałam ,że ją będę trymować ;) jeśli włos się nada to owszem,ale nic na siłę w końcu od początku jest tylko strzyżona , a ja nie należę do maniaków trymowania-choć lubię , i zdrowego żywego włosa rwać nie będę ;) i prawidłowo :lol: Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dobry wieczór:) Co tam u Was, oprócz oczekiwania na Erie z Foxi?:) 4 dni ciszy... Pozdrawiamy;) Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Eria bidula dzis wstala o zgrozo 3,30 by na 4,00 byc w Parku zakamuflowac sie i do tej pory siedza tam i czatuja na piekne zdjecia. samych zdjec mam na kompie juz mase ale nie mozemy sie dogadac ktore ja mogie powstawiac a ktore ona bedzie .....uzna za godne coby je pokazac sa male koty sa kury i kurczaczki,male i duze daniele, jest cala masa jej ulubionych robali ale czeka czeka na TO ZDJECIE dla ktrego tu przyjechala jakos mamy zupelnie rozne zdania co do zdjec ktore mozna by bylo wstawic na dogo hhihi mysle ze ogolnie sa zadowolone moje suki okazaly sie jadneak dosc malo goscinne a Foxi tak zajeta wszystkim co tu pachnie i sie dzieje ze ignoruje zaczepki niesmiale Nikodema Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 pare zdjec autorstwa Eri ale nie zatwierdzonych to ino moja chec pokazania wam ze jednak robi zdjecia u mnie hihihi " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Doginka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Piękne, ale widać, że surowe;-) Lepiej poczekaj, aż Eria Ci pozwoli wstawiać, bo się Jej narazisz:roflt: A to co za szczeniaczek?:hmmmm: ........ wiem, że to Niko, ale wygląda jakby miał dopiero ze 3 miesiące:loveu: http://images8.fotosik.pl/2169/007a56afcc1f07a6.jpg Quote
Tekla64 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i to na tyle na razie! nie macie wrazenia ze na zdjeciach Erii Nikodem jest jakis wiekszy???? Quote
zerduszko Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Podmienili Ci owczarka? A może na ten aparat lepiej reaguje ;) Buahahaha, co za mina http://images8.fotosik.pl/2169/007a56afcc1f07a6.jpg Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Tekla64 napisał(a): nie macie wrazenia ze na zdjeciach Erii Nikodem jest jakis wiekszy???? ja mam odwrotne - że mniejszy :lol: Quote
Recommended Posts