Jaga. Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 jejuniu jakie mam zaleglosci... :cry::mdleje: ale nadrabiam ;) Dona :smilecol: wszystkiego najpsiego :wolfie: [quote name='Tekla64'] w moim przypadku najlepszy efekt daje mieszanka starego siana z gnojem , nie pali sie ale dymu robi mase ino zalezy jaki gnoj masz to wtedy intensywnosc smrodu jest inna ciekawe co by bylo jakbym sasiadom tak puscila pod oknami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images8.fotosik.pl/1973/cbe66d0e54ebee39med.jpg aaaaa :loveu: to z rudym to kotek czy kotka? jakie cudo! Quote
jambi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 no no 2 lata! toz to dziewczyneczka dopiero :lol: ... zmądrzeje tak koło 4 ;) Quote
weszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No proszę! 2 latka stuknęło! Miziaki dla Dony :) Quote
ahedok Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tekla64 napisał(a):a wieta ze wczoraj kolezanaka Dona skoczyla dwa lata ?! ale nic madrzejsza nie jest hihihi spóźnione STO LAT dla przyrodniej siostrzyczki :multi: Quote
Tekla64 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 no smali nas znowu niestety wszedzie pada ino nie u nas piesy maja wsio w .... wielkim powazaniu i zyja ino wieczorem ja najchetniej tyz ale sie nie da zyjemy wsie ale 9go nowych kurczaczkow nie bedzie - kurze odechcialo sie siedziec w tej spiekocie a Borys cichcem wpadl do kurnika i pod woch dniach prob z niechetna kura chyba pozarl byl wszystkie jajca! Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Łooooo Tekla :) Wróciłaś ;) Łoj to nie dobrze, ze zjadł małe kurczaczki... i co to za kwoka jak jej się odechciewa :mdleje: Quote
Tekla64 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 juz pisalam ze to kura z wylegarni i eksperymentalnie dalam jej siedziec ale jak widac nie dotrwala do konca i wiecej tym z pieca nie pozwole siedziec na jajcych a Borys maupiszon indianski zezarl .....chyba juz malo zywe zarodki-czy jaki inny etap, niestety ona je porzucila i chyba niedogrzane se posamieraly. Borys ino sie dozywil a i 100% pewnosci ze to on tyz nie mam ale spore podejrzenia ugruntownae niestety doswiadczeniem poprzednim Quote
sota36 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 I od nas spoznione STO LAT!!!! Ale to nie znaczy, ze mniej szczere!!! Quote
Saththa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Tekla64 napisał(a): Borys ino sie dozywil a i 100% pewnosci ze to on tyz nie mam ale spore podejrzenia ugruntownae niestety doswiadczeniem poprzednim heh może inne podpatrzyły :lol: Jak on to ostatnio uskutecznił i tez chciały;) A tak na powaznie. To Ty chciałas te pisklaki czy nie?:) Jakbyś jej nie dała wysiadywać to by poszły do inkubatora czy na patelnie?:) Quote
Tekla64 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Borys zjad jajka bez sladu znaczy ze skorupkami a reszta skorupkow nie jada dlatego podejrzewam go o to a nie reszte . a piskalaki no jak juz sie byla naparla to chcialam coby dosiedziala a ona przed koncem sie rozmyslila, ja nie mam inkubatora moje piskalaki to takie calkiem ekologiczne nawet specjalnie nie dokramiane bo widze ze kwoka se super z tym daje rade jak juz ma kurczaczki, teraz czekam na nastepne bo jak nas nie bylo siadla nastepna ale to juz z mojego domu wiec mam nadzieje ze dosiedzi bez problemow wiec kole 20go powinny byc male kuraczki Quote
ariss Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 nie było mnie tyle czasu:oops: a tu tyko dwie strony do nadrobienia:crazyeye: lenisz się koleżanko:eviltong: Quote
Tekla64 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 upal i jak dla mnie goracy czas robot roznistych a piesy i tak poleguja i udaja ze ich nie ma Quote
ariss Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tekla64 napisał(a):upal i jak dla mnie goracy czas robot roznistych a piesy i tak poleguja i udaja ze ich nie ma o polegiwaniu też byś napisała ciekawą historię:) Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tekla64 napisał(a):upal i jak dla mnie goracy czas robot roznistych a piesy i tak poleguja i udaja ze ich nie ma no to łatwiej je obfocić :cool3::p Quote
eria Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 fotek tu już tak dawno nie było,że aż dziwne ! Wczoraj chciałam Gosi pokazać Twoje tereny i się cofałam w tej galerii i cofałam i zanim dotarłam do zdjęć, to pół wieczoru minęło ! Popraw się ! Ty już chyba czekasz na fotki mojego autorstwa co ? hihih Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 wczoraj wieczorem w koncu nas nie ominelo i troche popadalo wsio odzylo i od razu bardziej zielono sie zrobilo piesom tez deczko lepiej hihihi fotki... no chyba masz racje ze ja juz czekam na twoje Anus bo mnie w te upaly nie chce sie juz nic poza tym co musze Quote
malawaszka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ja poproszę jeszcze fotki jakichś fajnistych niewymagających krzewów albo grzewek :loveu: Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 zaraz polece nie wiem czy wiesz o co prosisz hihihi postaram sie zrobic dla ciebie pare ogrodniczych zdjec a moze sie i jakie zwierzaki zaplacza zdjec troche mam ale cos sie dzieje z netem nie mogie sie dostac do fotosika wiec jak juz mnie wpusci to wstawie a tak ni ma i nic na to nie poradze niestety Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 no to zaczynam prezentacje tego co ja mam i mnie sie podoba ale pewnie nie wszystkim musi pietrowy perukowiec " class="ipsImage" alt=""> tyn sam co deczko podmarzl " class="ipsImage" alt=""> jeden z moich zimozielonych berberysow " class="ipsImage" alt=""> czerwony berberysik " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 przekwitnieta juz niestety krzewuszka czerwona " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> inna perspektywa na perukowca duzego " class="ipsImage" alt=""> wisteria " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 czarny {no prawie } kwiatuszek " class="ipsImage" alt=""> moja ukochana robinia jednak zakwitla choc nie tak obficie jak sie zapowiadalo przed mrozem majowym " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> odrasatjaca budleja " class="ipsImage" alt=""> a to tyn maly perukowiec tak pieknie odzyl " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 nastepny kudlaty kwiatuszek " class="ipsImage" alt=""> oo i tu ich wiecej " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 pokazywana juz robinia " class="ipsImage" alt=""> zimozielony drobnolistny berberys " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> to co psy w upal lubia najbardziej " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ona tak lezala i mowila no robisz to zdjecie??? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts