Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejuniu jakie mam zaleglosci... :cry::mdleje: ale nadrabiam ;)

Dona :smilecol: wszystkiego najpsiego :wolfie:

[quote name='Tekla64']
w moim przypadku najlepszy efekt daje mieszanka starego siana z gnojem , nie pali sie ale dymu robi mase ino zalezy jaki gnoj masz to wtedy intensywnosc smrodu jest inna
ciekawe co by bylo jakbym sasiadom tak puscila pod oknami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images8.fotosik.pl/1973/cbe66d0e54ebee39med.jpg aaaaa :loveu: to z rudym to kotek czy kotka? jakie cudo!

Posted

Tekla64 napisał(a):
a wieta ze wczoraj kolezanaka Dona skoczyla dwa lata ?!
ale nic madrzejsza nie jest hihihi

spóźnione STO LAT dla przyrodniej siostrzyczki :multi:

Posted

no smali nas znowu niestety wszedzie pada ino nie u nas
piesy maja wsio w .... wielkim powazaniu i zyja ino wieczorem ja najchetniej tyz ale sie nie da
zyjemy wsie ale 9go nowych kurczaczkow nie bedzie - kurze odechcialo sie siedziec w tej spiekocie

a Borys cichcem wpadl do kurnika i pod woch dniach prob z niechetna kura chyba pozarl byl wszystkie jajca!

Posted

juz pisalam ze to kura z wylegarni i eksperymentalnie dalam jej siedziec ale jak widac nie dotrwala do konca i wiecej tym z pieca nie pozwole siedziec na jajcych
a Borys maupiszon indianski zezarl .....chyba juz malo zywe zarodki-czy jaki inny etap, niestety ona je porzucila i chyba niedogrzane se posamieraly.

Borys ino sie dozywil a i 100% pewnosci ze to on tyz nie mam ale spore podejrzenia ugruntownae niestety doswiadczeniem poprzednim

Posted

Tekla64 napisał(a):

Borys ino sie dozywil a i 100% pewnosci ze to on tyz nie mam ale spore podejrzenia ugruntownae niestety doswiadczeniem poprzednim

heh może inne podpatrzyły :lol: Jak on to ostatnio uskutecznił i tez chciały;)

A tak na powaznie. To Ty chciałas te pisklaki czy nie?:) Jakbyś jej nie dała wysiadywać to by poszły do inkubatora czy na patelnie?:)

Posted

Borys zjad jajka bez sladu znaczy ze skorupkami a reszta skorupkow nie jada dlatego podejrzewam go o to a nie reszte .
a piskalaki no jak juz sie byla naparla to chcialam coby dosiedziala a ona przed koncem sie rozmyslila, ja nie mam inkubatora moje piskalaki to takie calkiem ekologiczne nawet specjalnie nie dokramiane bo widze ze kwoka se super z tym daje rade jak juz ma kurczaczki, teraz czekam na nastepne bo jak nas nie bylo siadla nastepna ale to juz z mojego domu wiec mam nadzieje ze dosiedzi bez problemow wiec kole 20go powinny byc male kuraczki

Posted

Tekla64 napisał(a):
upal i jak dla mnie goracy czas robot roznistych a piesy i tak poleguja i udaja ze ich nie ma

o polegiwaniu też byś napisała ciekawą historię:)

Posted

fotek tu już tak dawno nie było,że aż dziwne ! Wczoraj chciałam Gosi pokazać Twoje tereny i się cofałam w tej galerii i cofałam i zanim dotarłam do zdjęć, to pół wieczoru minęło ! Popraw się ! Ty już chyba czekasz na fotki mojego autorstwa co ? hihih

Posted

wczoraj wieczorem w koncu nas nie ominelo i troche popadalo
wsio odzylo i od razu bardziej zielono sie zrobilo
piesom tez deczko lepiej hihihi

fotki... no chyba masz racje ze ja juz czekam na twoje Anus bo mnie w te upaly nie chce sie juz nic poza tym co musze

Posted

zaraz polece
nie wiem czy wiesz o co prosisz hihihi

postaram sie zrobic dla ciebie pare ogrodniczych zdjec a moze sie i jakie zwierzaki zaplacza

zdjec troche mam ale cos sie dzieje z netem nie mogie sie dostac do fotosika wiec jak juz mnie wpusci to wstawie a tak ni ma i nic na to nie poradze niestety

Posted

no to zaczynam prezentacje tego co ja mam i mnie sie podoba ale pewnie nie wszystkim musi

pietrowy perukowiec

" class="ipsImage" alt="">

tyn sam co deczko podmarzl

jeden z moich zimozielonych berberysow

czerwony berberysik

Posted

przekwitnieta juz niestety krzewuszka czerwona

inna perspektywa na perukowca duzego

wisteria

Posted

czarny {no prawie } kwiatuszek

moja ukochana robinia jednak zakwitla choc nie tak obficie jak sie zapowiadalo przed mrozem majowym

odrasatjaca budleja

a to tyn maly perukowiec tak pieknie odzyl

Posted

pokazywana juz robinia

zimozielony drobnolistny berberys

to co psy w upal lubia najbardziej

Posted

ona tak lezala i mowila no robisz to zdjecie???