Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj mi tu własnie na wsi brakuje już tylko jakiejś wody nad którą można by spacerować i psy by się mogły potaplać, muszę odkryć okoliczne jeziorko, ale coś nie mogę się wybrać bo to autem trzeba :lol:

Posted

ja nie musze ino juz sie boje po lasach z psami chodzic bo wisz straczy raz by sie stala tragedia dla mnie i psich , chodze ino jak mam kogos drugiego do pomocy jakby co, co cztery oczy to nie dwa na taka sfore :evil_lol:
tak sobie radze ale przedtem tyz tak myslalm i zycie mnie pokaralo za pyche:placz:
wiec teraz ino jak mam kogos kto wie co sie moze zdarzyc i wie na co i kiedy patrzec:cool3:

Posted

Zerduszko
nie nie tylko ty masz serce na ramieniu jak idziesz do lasu.
bardzo tesknie za starymi psiskami z ktorymi moglam wszystko i wszedzie bez zadnych obaw o cokolwiek[poza konmi].
moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina !!! wiem wiem za malo czasu im poswiecam za malo pracy wkaldam ale i warunki naturalne wspomagaja instynkta wiec powinnam jeszcze wiecej pracy wkladac a tu czasu malo na wszystko a i sil ubywa nie przecze, wiec siegam po polsrodki i nie zapuszczam sie w miejsca specjalnie kuszace:evil_lol: jesli nie mam pomocy.
dzis dojedzie Ares na urlop :lol: wiec sfora bedzie znowu wesola i spora ale jakos ostatnio bark czasu na zdjecia moze teraz sie zmobilizuje.