Tekla64 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 no wlasnie czasem zplecze niestety daje takie efekty jak nikt nie stoi za nim to jedynym ratunkiem jest natychmiastowa i konsekwentna ewakuacja ale jak stoja duze to taki odwazny ze nie ma nad nim odwazniejszego Quote
WATACHA Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kiedyś Leo wyślizgnął mi się z szelek i pogonił wyżła weimarskiego (wtedy tamten mało się o ścianę nie zabił).I od tamtej pory jak się poczuł, to wyżełek był ofiarą numer jeden.Zawsze wiedział że tamten był w pobliżu.Nie widział, ale wiedział.Nie wiem skąd.I już nic innego nie widział: tylko wyżełek, ale bym Cię pogonił.A wyżełek, oczywiście często biegający w samopas, podbiegał i latał w koło strasząc(kłapiąc zębami) i szczekając.I zastanawiałam się często skąd ludzie mają tego psa, pan prawie non stop napity, często śpiący na działkach z koleżkami.A pies z rodowodem.Kiedyś zaczął do mnie gadkę, pokazywał tatuaż i mówi do mnie wie pani skąd go mam, no i nie wiem czemu (coś nam przerwało rozmowę) mi nie skończył. Quote
Doginka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='eria']http://images8.fotosik.pl/1979/2463f80276732f7bmed.jpg na tej focie po raz pierwszy Niko skojarzył mi się ze średniakiem :) A ja nie wiem czemu widzę w nim minika:lol: Quote
Saththa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 e w senie chodziło mi o nature nieograniczona przestrzen... bramy nie widziałam;) Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Tekla64 napisał(a):no z Tygrysa to juz wiele nie zostalo teraz chyba trza by bylo w lamparta lub ocelota uderzyc jak widac hihihi a kotka no jest nawet wiecej jak trikolorowa ino ja poluje na taka klasyczna czarno-bialo-ruda a ta jest bialo-szaro-ruda znaczy tyn szary to pregowane a nie może byc tak, że to szare jej sczernieje? ;) Tekla64 napisał(a):moje sznupy na tle rocznicowej rabatki noweczki pewex co to jest : rocznicowa rabatka pewex??? WATACHA napisał(a):Kiedyś Leo wyślizgnął mi się z szelek i pogonił wyżła weimarskiego (wtedy tamten mało się o ścianę nie zabił).I od tamtej pory jak się poczuł, to wyżełek był ofiarą numer jeden.Zawsze wiedział że tamten był w pobliżu.Nie widział, ale wiedział.Nie wiem skąd.I już nic innego nie widział: tylko wyżełek, ale bym Cię pogonił.A wyżełek, oczywiście często biegający w samopas, podbiegał i latał w koło strasząc(kłapiąc zębami) i szczekając.I zastanawiałam się często skąd ludzie mają tego psa, pan prawie non stop napity, często śpiący na działkach z koleżkami.A pies z rodowodem.Kiedyś zaczął do mnie gadkę, pokazywał tatuaż i mówi do mnie wie pani skąd go mam, no i nie wiem czemu (coś nam przerwało rozmowę) mi nie skończył. no kurde! w takim momencie!!! ech... Quote
ahedok Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 WATACHA napisał(a):Kiedyś Leo wyślizgnął mi się z szelek i pogonił wyżła weimarskiego (wtedy tamten mało się o ścianę nie zabił).I od tamtej pory jak się poczuł, to wyżełek był ofiarą numer jeden.Zawsze wiedział że tamten był w pobliżu.Nie widział, ale wiedział.Nie wiem skąd.I już nic innego nie widział: tylko wyżełek, ale bym Cię pogonił.A wyżełek, oczywiście często biegający w samopas, podbiegał i latał w koło strasząc(kłapiąc zębami) i szczekając.I zastanawiałam się często skąd ludzie mają tego psa, pan prawie non stop napity, często śpiący na działkach z koleżkami.A pies z rodowodem.Kiedyś zaczął do mnie gadkę, pokazywał tatuaż i mówi do mnie wie pani skąd go mam, no i nie wiem czemu (coś nam przerwało rozmowę) mi nie skończył. eh eh, czytam zaciekawiona a tu taka podpucha :D Quote
WATACHA Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 No ja też byłam ciekawa (teraz przynajmniej nie jestem z tym sama ;)).Niestety już tam nie mieszkam.Ale jeszcze będę mieszkać, więc może go dopytam :).Jakieś miałam dziwne skojarzenia, że komuś buchnął.Nawet sprawdzałam czy w tym czasie jakiś szczeniak nie zginął.Ale nic nie znalazłam. Quote
weszka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nikuś stróż z typowo wyciągnięta po sznaucerowemu nóżką :) Quote
Sylwia K Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 prześliczne masz kwiaty, zazdroszczę co do meszek to chyba też w taki sposób zacznę je odpędzać, bo normalnie jakaś plaga ich u nas:shake: Quote
Tekla64 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 u nas sa wszystkie stada tak chronione czy to moje czy krowy, konie czy co tam sie pasie bo inaczej to mogila choc ten rok nie moge narzekac wyjatkowo malo jak na te terent tfu tfu coby w zla godzine nie powiedziec Quote
Saththa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dwa dni ciszy u Ciebie Teklo jest niepokojące... Pozdrawiamy z Tazziem;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 WATACHA napisał(a):No mój Leoś też nikogo nie oszczędzi, wszystko i wszystkich wypatrzy.Taki odważny, a jak dziś rzucił się do nas bokser (na smyczy) to mało się mój bohater o drzwi nie zabił tak uciekał. buuahahha jambi napisał(a):a nie może byc tak, że to szare jej sczernieje? ;) raczej nie weszka napisał(a):Nikuś stróż z typowo wyciągnięta po sznaucerowemu nóżką :) haha dokładnie to miałam pisac też :D Tekla64 napisał(a):u nas sa wszystkie stada tak chronione czy to moje czy krowy, konie czy co tam sie pasie bo inaczej to mogila choc ten rok nie moge narzekac wyjatkowo malo jak na te terent tfu tfu coby w zla godzine nie powiedziec Tekla a te ogniska są z czegoś specjalnego? w sensie, że jakieś konkretne zapachy/drewno musi być czy po prostu tylko o sam dym chodzi? Quote
eria Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 a co Waszka chcesz se też coś puścić z dymem pod domem ? :D Quote
malawaszka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 eria napisał(a):a co Waszka chcesz se też coś puścić z dymem pod domem ? :D no.... komary :shock: Quote
Tekla64 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 na owady dzisla dym ale i na nas tyz hihihi w moim przypadku najlepszy efekt daje mieszanka starego siana z gnojem , nie pali sie ale dymu robi mase ino zalezy jaki gnoj masz to wtedy intensywnosc smrodu jest inna przetestowane i na nas i na zwierzakach ale efekt zadowalajacy bardzo tylko tak se mysle ze chyba w kazdym miejscu nie jest do stosowania czyli nie mogie polecic z czystym sumieniem. bylim wyjechane i chyba jakos dziala na moje kury moja nieobecnosc , bo co wracam nastepna siedzi na jajcach !!! rzeczywiscie kuraki chyba sie za prokreacje mocno zabraly bez ustalenia czegokolwiek ze mna paskudy jedne Quote
Doginka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hahaha, niedługo będziesz musiała przebudować kurnik na większy:lol: Witaj powrócona:hand: Quote
Tekla64 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 a wieta ze wczoraj kolezanaka Dona skoczyla dwa lata ?! ale nic madrzejsza nie jest hihihi Quote
eria Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No to wszystkiego najlepsiejszego dla wczorajszej solenizantki !! :) Quote
Doginka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Tekla64 napisał(a):a wieta ze wczoraj kolezanaka Dona skoczyla dwa lata ?! ale nic madrzejsza nie jest hihihi Ale ten czas leci jak szalony. Pamietam Donę malutką jeszcze:loveu: Sto lat dla dziepsinki!:loveu: Quote
Fides79 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 no proszę już dwa lata, zleciało migusiem, to wszystkiego najpiesiowego dla jubilatki i dużoooo duuużoo głasków :lol: Quote
Saththa Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 mam nadzieję, że wyjazd sie udał;) Kury pcozułyzew natury jak Cie nie było :evil_lol: A dla Dony: I Sto Lat :lol: Quote
malawaszka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 100 lat dla laluni!!!!! :laola: ależ ten czas leci :mdleje: Quote
Recommended Posts