Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no z Tygrysa to juz wiele nie zostalo teraz chyba trza by bylo w lamparta lub ocelota uderzyc jak widac hihihi
a kotka no jest nawet wiecej jak trikolorowa ino ja poluje na taka klasyczna czarno-bialo-ruda a ta jest bialo-szaro-ruda znaczy tyn szary to pregowane

Posted

mam nadzieje ze jednak jakies zdjecia bedzie widac znaczy piesy teraz

" class="ipsImage" alt="">

Posted

a teraz troche kwiatkow iryski miniaturki

Posted

moje sznupy na tle rocznicowej rabatki noweczki pewex

Posted

moje clematisy, jeszcze nie wszystkie kwitna i nie calkiem ale juz sa sliczne

Posted

dobry wieczór :)

łooo ale "Moj" Tygrysek wyrósł;)
a kociaki slodziaki :loveu:
i nawet łowczarek indianski jest:lol:

a mini irysy maja swoją fachową nazwe, bo w tej kwestii uświadamiała mnie dziś p. Marzena (u ktorej mieszkamy), no ale oczywiście tej nazwy nie pamiętam hi hi hi

Posted

Kociaki są przesłodkie:loveu:
Za sfffforą się już stęskniłam, a kurowate kocham tylko wtedy jak mają puszek, bo jak zarastają piórzyskami to już dla mnie są potffffffffffory:nerwy:

Posted

mam nadzieje ze clematisy po polsku powojniki dopiero pokaza na co je stac , bo potrafia naprawde byc piekne obsypane kwiatami w calosci ale czekam na dwa najmlodsze jak one zakwitna
dalie cos w tym roku cienko ida ale tyz mam nadziejej ze beda pieknie mimo wszystko kwitly

piesy jak piesy z pwoodu upalow nie bardzo chca w dzien urzedowac ino poleguja to tu to tam za to pod wieczor szaleja
kuraki w koncu musza dorosnac i sie opierzyc bo w puchu nie da sie zycia przejsc a kociaki bedziemy socjalizowac hihihi wiec powinno byc troche ich zdjec tez

Posted

tak moja meza wczoraj wieczorkiem zadymil okolice!!! ognisko porzadkowe i przeciw meszkom na pastwisku danieli

Posted

a to jedyny pies pracujacy i wiecznie na posterunku!!!!

zawsze czujny jak widac

i jak widac niechetny jak zwykle do zdjec

Posted

mowisz o widoku na barme ?!

w zasadzie jesli chodzi o widoki to tak troche z tarasu widac ladnie a juz w ogole to zza stajni mam taka piekna perspektywe.

Nikus caly czas dla mnie taki nieokreslony przerosniety mini lub malutki sredniak i taki juz zostanie
a to strozowanie to tez nie do konca... on poprostu czatuje na okazje do poszczekania nie wazne na co czy na kogo, moze byc kon, pies, rowerzysci , biegajace dzieci czy ckolwiek dziwnego a najmniej ma to z pilnowaniem terenu niestety . hihihi
to jest sama radocha w tak malym ciele do wszystkich i wszytskiego, to jest skonczony optymista i pies z wielkim kochajacym wszystkich sercem

Posted

Tekla64 napisał(a):
mowisz o widoku na barme ?!

w zasadzie jesli chodzi o widoki to tak troche z tarasu widac ladnie a juz w ogole to zza stajni mam taka piekna perspektywe.

Nikus caly czas dla mnie taki nieokreslony przerosniety mini lub malutki sredniak i taki juz zostanie
a to strozowanie to tez nie do konca... on poprostu czatuje na okazje do poszczekania nie wazne na co czy na kogo, moze byc kon, pies, rowerzysci , biegajace dzieci czy ckolwiek dziwnego a najmniej ma to z pilnowaniem terenu niestety . hihihi
to jest sama radocha w tak malym ciele do wszystkich i wszytskiego, to jest skonczony optymista i pies z wielkim kochajacym wszystkich sercem

No mój Leoś też nikogo nie oszczędzi, wszystko i wszystkich wypatrzy.Taki odważny, a jak dziś rzucił się do nas bokser (na smyczy) to mało się mój bohater o drzwi nie zabił tak uciekał.