jambi Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 malawaszka napisał(a):a gdzie Wy? no właśnie... Tekla chyba ma inne zajęcia ;) Quote
zuzolandia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Hejoo pewno korzysta z dobrodziejstwa pogodowego ;-) Quote
malawaszka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 jambi napisał(a):no właśnie... Tekla chyba ma inne zajęcia ;) no tak - nie to co ja :lol: Quote
jambi Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='zuzolandia']Hejoo pewno korzysta z dobrodziejstwa pogodowego ;-) sugerujesz, że leży aktualnie na jakim leżaczku, zarzywając słońca i rozkoszując się słodkim nic-nierobieniem??? Quote
Tekla64 Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 ja cale zycie nic nie robie , ja mam wieczny urlop zwlaszcza teraz !!! zyjemy i sie mnozymy, znaczy nie my konkretnie ale moje zwierzaki , nastepna kura siedzi na jajkach, koty mam trzy nowe i czekam na daniele ale to jeszcze czas a w miedzy czasie wsio samo rosnie albo usycha , goscie swietnie sie bawia i w ogole super jest bo raz troche popadalo za to ptaszyska daja koncerty odlotowe i choc to jest pozytywne zdolowana jestem ale mnie to cale szczescie minie hhihi Quote
eria Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nie dołuj się Magda, czerwiec blisko ! :) Oooo małe kotki !!! Ale będą foty !!! Tylko będziesz musiała udostępniać mi kompa do zgrywania ich bo pojemność 1000 zdjęć prawdopodobnie okaże się za mała :D Quote
Saththa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Tekla64 napisał(a):ja cale zycie nic nie robie , ja mam wieczny urlop zwlaszcza teraz !!! zyjemy i sie mnozymy, znaczy nie my konkretnie ale moje zwierzaki , nastepna kura siedzi na jajkach, koty mam trzy nowe i czekam na daniele ale to jeszcze czas a w miedzy czasie wsio samo rosnie albo usycha , goscie swietnie sie bawia i w ogole super jest bo raz troche popadalo za to ptaszyska daja koncerty odlotowe i choc to jest pozytywne zdolowana jestem ale mnie to cale szczescie minie hhihi Ogólnie brzmisz bardzo pozytywnie :) Wiec ja myslę, że powoli już mija;) Quote
jambi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 no taki pozytywny wstęp, rozwinięcie a zakończenie zaskakujące... jak to "zdołowana" ? Quote
Tekla64 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 opowiem na GG bo tu nie mogie hihihi ze zwierzakami wsio oki ze mna juz tyz zdjecia beda ale nie dzis kura siedzi na 13 okolo 09.06 powinnam juz miec nowe kurczaczki a mam 12 dniowe kocieta sztuk 3 Quote
jambi Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 oj, to ja jutro się odezwę, bo u mamy jestem, tu nie mam gg ;) aż 13 kurczaków??? Quote
WATACHA Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 No to teraz jako "babcia" masz więcej obowiązków ;) Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 siadla mi stara kura z wylegarni , wiec sama jestem zdziwona:roll: ze jednak chce siedziec , zachowuje sie troche dziwnie i nieporadnie :-o niestety, dwa jajcy juz zgniotla wiec zostalo 11 jajcow a do 9go jeszcze daleko wiec ciekawa jestem ile w koncu ich bedzie bo chyba cos jednak sie z tego wykluje mam nadzieje:evil_lol: kociaki juz maja oczeta otwarte i chyba musze je wyciagnac :razz: coby troche zdjec narobic i powowli wdrazac do rodziny coby tragedii zas pozniej nie bylo:oops: Quote
weszka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No to masz tam rzeczywiście rozmnażalnię ;) Kociaki koniecznie wywlecz i zrób foty bo pewnie są śliczne :) Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jambi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 weszka napisał(a):No to masz tam rzeczywiście rozmnażalnię ;) eeee..... to ja może jeszcze raz przemyślę kwestię przyjazdu ... :roflt: Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> tak porosly juz moje tegoroczne pierwsze kurczaczki nie tylko wzrostowo ale i w piorka Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 mamusia ze swoja trojca kociat " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jambi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 i to sa te maleństwa? tygrys i reszta??? chodziło mi o kurczacki, a tys wstawiła w międzyczasie małe sierściuchy :lol: oo i widze żeś się trikolorki doczekała!!! :) :) Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts