Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No moje drogie Dona jest zawsze bardzo elegancka!!!!
a zielony to moj ulubiony kolor mimo swiat hihihi a ze taka piekna kokarda sie trafila to przeciez do czarnego bardzo psuje?!
a zdjecia jej w ogole nie mozna zrobic; jak kucne to od razu leci z nochalem, jak cmokam ciumkam czy mam cokolwiek w reku zawsze ale to zawsze odwroci leb jak migawka sie zwalnia zreszta zupelnie jak Nikodem tyn tez ma siodmy zmysl do tego.

ale mam teraz w domu na fotelu indianskiego owczarka , bo mam regularna burze na zewnatrz z grzmotami, blyskawicami i deszczem taka cudna widowiskowa pierwsza burza wiosenna!!!! ale bez wiatru wiec taka naprawde piekna burza a zielen w oczach pieknieje, syci sie wiosna i burza i deszczem

Posted

OOO u nas burza była wczoraj po południu, ale bez wielkich efektów specjalnych, grzmiało w sumie tylko, i co grzmot to F szczekał :shake:
ale za to na wieczornym spacerku pięknie pachniało rosnącą zielenia i deszczem :loveu:

Posted

ale za to na wieczornym spacerku pięknie pachniało rosnącą zielenia i deszczem
kocham spacery po burzy, jak wyjdzie słońce, tak pod wieczór:loveu::loveu::loveu:

Posted

troche leniwych zdjec z dzis bo psom o dziwo sie nic nie chce

" class="ipsImage" alt="">

Posted

no proszę jak u Was pieknie i kolorowo :p
a psy leniwe? ja tam leniwych psów nie widzę, że nie szaleją moze to i owszem, ale pilnują, niuchają, sznupają, tarzają się, wsie obowiązki na pewno mają załatwione :loveu::lol::evil_lol:

Posted

dobieranie Nikusia do Dony to pryszcz bo niczym poza moim niesmakiem nie grozi:razz:
tak na serio to dopiero sie zacznie:mad:

nie chce mnie sie isc po papiur ale gdziesik niedawno sie "chwalilam " o ile nie pomyle to Gently Born elegant man a mama jest Iskra Dyas

Posted

Tekla64 napisał(a):
dobieranie Nikusia do Dony to pryszcz bo niczym poza moim niesmakiem nie grozi:razz:
tak na serio to dopiero sie zacznie:mad:

nie chce mnie sie isc po papiur ale gdziesik niedawno sie "chwalilam " o ile nie pomyle to Gently Born elegant man a mama jest Iskra Dyas

ha, od razu poznałam, toż to siostra mojego małego (po Sashy ;))
tak mi się właśnie podobna wydawała, wymiziać proszę siostrzyczkę (i wszystkich pozostałych) :loveu: