Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przydomek hodowlany " z Zabagna"
moje ostatnie jamniory znaczy Mefisto [ juz go nie ma , tatus gustatwowy] i Gustaw o dziwo bardzo lubia[ly] dzieci i jak nie jamniki super mierza sily i mozliwosci swego bawiciela coby za ostro nie bylo i zabawa trwala w najlepsze, wyjatkowo delikatne do dzieci ale nie dadza sobie krzywdy zrobic , wiedza jak utemperowac zbyt nachalnego kontrahenta a nie zniechecic hihihi cwaniaki
ale to ze wszystkich jakie mialam ino te dwa sa takie do dzieci, ogolnie bym nie polecala jamnikow do dzieci wlasnie

Posted

u nas w rodzinie 3 jamniki i widzę że im mniejsze tym paskudniejsze :diabloti: jeszcze takie w miarę normalne wydają się standardy, mini i króle to kasowniki

Posted

Ahhh ja nie wierzę, ze nie masz nic ciekawego do powiedzenia/pokazania :) U Ciebie zawsze się coś dzieje/rosnie/ dojrzewa/ czy tez układa na Panu warstwami;)

Pozdrawiamy:)

Posted

W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca.
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy.
Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

Posted

dzieki wam wszytski m za zyczenia i mysle ze moje choc krotkie tez przyjelyscie ?!
jesli sie uda to bezie troche filmow i juz historycznych i jakis niedawny hihihi ale to jaks sie uda w koncu