Fides79 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='anka11']oo, a jednak jakoś tak mi siebardziej zakodowało po tym chyba zdjęciu http://global.images8.fotosik.pl/1670/007c5b28c631bf29.jpg za duży mi się wydał jakoś na miniature hihi, może to przez ustawienie ogólne psów albo jestem ślepa W tażdym razie przepraszam :oops: Anka nic sie nie przejmuj z tego co mi wiadomo to Nikuś jest taki pomiędzy czyli ciut wiekszy niż mini a mniejszy niż średniak hi hi hi :) Quote
Tekla64 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Witam nowych gosci i zapraszam czesciej Nikodem to wlasnie ni to ni owo, kupilam go jako serdniaka ale on chyba najmniejszych z srednich a najwiekszy z mini wiec nie dziwne ze sie moze mylic, a ja sama nie wiem co on jest ,w kazda raza Nikodem to poprostu Nikus,Hektor juz dwa lata zaraz jak go z nami juz nie ma ale do dzis wielki zal. Baby dwie Tekla [jak to sie tu ladnie mowi "w typie" ale ma tez sporo z boksera zwlaszcza zgryz :evil_lol:] Dona jedyna rasowa , z papiurami ale za to fiu bdziu w glowie i masa futra, jest jeszcze Gustaw jamnior [tyz w typie] i indianski owczarek Borys a czemu indianski... a to zapraszam jednak do poczytania ;) zdjec dalej nie wstawie bo nie mam nadal dojascia do fotosika:angryy: Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 anka nic sie nie przejmuj z tego co mi wiadomo to Nikuś jest taki pomiędzy czyli ciut wiekszy niż mini a mniejszy niż średniak hi hi hi Nikodem to wlasnie ni to ni owo, kupilam go jako serdniaka ale on chyba najmniejszych z srednich a najwiekszy z mini wiec nie dziwne ze sie moze mylic, a ja sama nie wiem co on jest ,w kazda raza Nikodem to poprostu Nikus aaa to już rozumiem :) Hektor juz dwa lata zaraz jak go z nami juz nie ma ale do dzis wielki zal. ojej, to bardzo mi przykro. Ja tak oglądałam trochę z przodu, trochę z tyłu, więc mogło mi się troszkę pokręcić. jak to sie tu ladnie mowi "w typie" ale ma tez sporo z boksera zwlaszcza zgryz zauważyłam właśnie, dodaje jej to uroku :evil_lol: a Ares cóż to był za psiak? EDIT zdjec dalej nie wstawie bo nie mam nadal dojascia do fotosika a nie możesz przez jakiś inny serwer..? Quote
ahedok Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 haha, Anka ledwo przyszła już żebrze fot przyłączam się :D Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ależ ja nie żebrze tylko się grzecznie pytam :) Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A ja niegrzecznie poproszę o te foty:mad:...:lol: Quote
Saththa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Zdjęcia zawsze sa mile widziane;) Ale ja Teklo lubię Twoje opowieści równie mocno :loveu: Quote
Tekla64 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 ooo sorki zapomnialam napisac o Aresie , przywieziony razem z Nikusiem olbrzym , obecnie pies zieciow mej mlodeszej corki bo zieciu u nas a one " choc takiego synka chcieli miec" hihihi za fotosik zaplacilam i do listopada mam jak mam ale jak tak dalej pojdzie sie wkurze i se zmienie ino musze sie dowiedziec co i jak bedzie z tymi wszystkimi zdjeciami jakie sa na nim, bo szkoda by je szlag trafil. a zdjec troche mam ino czekam az mnie wpuszcza spowrotem hihihi Quote
malawaszka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ares pies zięciów czy teściów Twojej córki????? bo ona chyba za młoda, żeby zięcia mieć :lol: Quote
anka11 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ooo sorki zapomnialam napisac o Aresie , przywieziony razem z Nikusiem olbrzym , obecnie pies zieciow mej mlodeszej corki bo zieciu u nas a one " choc takiego synka chcieli miec" hihihi no dobrze to już trochę wiem ;) a zdjec troche mam ino czekam az mnie wpuszcza spowrotem hihihi to czekamy razem z Tobą hihi Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Malawaszko masz 100% racji !!!! , mlodsza nawet nie jest zamezna ani zadnych dzici jeszcze ni ma, ale od 3lat w satlym zwiazku zwanym..... kocia lapa, wolnym, nwowczesnym zreszta jak i starsza hihihi co mi zostalo jak ino zaakceptowac za to mam problemy z nazewnictwem reszty przynaleznosci rodzinnych , kandyda na ziecia , przyszly ziec toz samo z tesciami jak to wszystko ogarnac nie wiem , ale fakt faktem pomylilam sie piszac "zieciow" mialam na mysli oczywiscie "tesciow" sorki za blad Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 w koncu mnie wpuscil wiec wstawiam co mam " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> moja wiosna " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> zabawy z psami a zwlaszcza z ulubionym Gustawem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 " class="ipsImage" alt=""> Jasiek odkryl ze Gustaw moze go ciagnac i byl przeszczesliwy z tego powodu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> psia kanapa zawsze oblegana " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ech ja to chyba nie doczekam takich zdjęć dzieciowo-psiowych bo jak są zabawki to już muszę pilnować :lol: http://images8.fotosik.pl/1718/e277ef1b8524e063med.jpg hahaha ale dupka na podusi :D Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 zawsze sie zmiesci " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i to bylo by na razie tyla Quote
Fides79 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 łooo jaka wiosna piękna kwitnąca :p a Jaśo jak zwykle z Gustawem, i zabawe widzę świetną mieli hi hi i Nikuś się tez na Jaśkowe "szkolenie" załapał :lol: http://images8.fotosik.pl/1718/436724ba15db9d48med.jpg ooo jakie klony :loveu: http://images8.fotosik.pl/1718/3326f07f6b2bd559med.jpg ha ha ha no nie mogę :evil_lol: Quote
jambi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No nie moge!!! Tekla Jaśkiem froterowała podłoge!!!!!! :roflt: genialne zdjęcia :lol: a Jaśko to skóra zdjęta z dziadka Irka! a tu chyba Magda przegapiła pytanko ;) Sylwia K napisał(a):a czemu przestaliście hodować sznupki? przestała zanim zaczęła hihihihihi... boksery, to były boksery ;) Quote
Tekla64 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 masz racje Jambi znowu przegapilam hodowalam jamniki krotkowlose i boksery ale strasznie dawno temu w 80tych latach Quote
weszka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Piękna wiosna :) Jaśko rewelacyjny! Widać, że miał radochę z tych zabaw. Super są takie psio-dziecięce układy :) No i twój Irek też miał powodzenie - oblegany przez psiarnię i Jaśka :) Quote
Recommended Posts