Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']oo, a jednak jakoś tak mi siebardziej zakodowało po tym chyba zdjęciu
http://global.images8.fotosik.pl/1670/007c5b28c631bf29.jpg
za duży mi się wydał jakoś na miniature hihi, może to przez ustawienie ogólne psów albo jestem ślepa

W tażdym razie przepraszam :oops:

Anka nic sie nie przejmuj z tego co mi wiadomo to Nikuś jest taki pomiędzy czyli ciut wiekszy niż mini a mniejszy niż średniak hi hi hi :)

Posted

Witam nowych gosci i zapraszam czesciej

Nikodem to wlasnie ni to ni owo, kupilam go jako serdniaka ale on chyba najmniejszych z srednich a najwiekszy z mini wiec nie dziwne ze sie moze mylic, a ja sama nie wiem co on jest ,w kazda raza Nikodem to poprostu Nikus,Hektor juz dwa lata zaraz jak go z nami juz nie ma ale do dzis wielki zal.
Baby dwie Tekla [jak to sie tu ladnie mowi "w typie" ale ma tez sporo z boksera zwlaszcza zgryz :evil_lol:] Dona jedyna rasowa , z papiurami ale za to fiu bdziu w glowie i masa futra, jest jeszcze Gustaw jamnior [tyz w typie] i indianski owczarek Borys a czemu indianski... a to zapraszam jednak do poczytania ;)

zdjec dalej nie wstawie bo nie mam nadal dojascia do fotosika:angryy:

Posted

anka nic sie nie przejmuj z tego co mi wiadomo to Nikuś jest taki pomiędzy czyli ciut wiekszy niż mini a mniejszy niż średniak hi hi hi

Nikodem to wlasnie ni to ni owo, kupilam go jako serdniaka ale on chyba najmniejszych z srednich a najwiekszy z mini wiec nie dziwne ze sie moze mylic, a ja sama nie wiem co on jest ,w kazda raza Nikodem to poprostu Nikus

aaa to już rozumiem :)

Hektor juz dwa lata zaraz jak go z nami juz nie ma ale do dzis wielki zal.

ojej, to bardzo mi przykro. Ja tak oglądałam trochę z przodu, trochę z tyłu, więc mogło mi się troszkę pokręcić.

jak to sie tu ladnie mowi "w typie" ale ma tez sporo z boksera zwlaszcza zgryz

zauważyłam właśnie, dodaje jej to uroku :evil_lol:

a Ares cóż to był za psiak?

EDIT
zdjec dalej nie wstawie bo nie mam nadal dojascia do fotosika

a nie możesz przez jakiś inny serwer..?

Posted

ooo sorki zapomnialam napisac o Aresie , przywieziony razem z Nikusiem olbrzym , obecnie pies zieciow mej mlodeszej corki bo zieciu u nas a one " choc takiego synka chcieli miec" hihihi

za fotosik zaplacilam i do listopada mam jak mam ale jak tak dalej pojdzie sie wkurze i se zmienie ino musze sie dowiedziec co i jak bedzie z tymi wszystkimi zdjeciami jakie sa na nim, bo szkoda by je szlag trafil.
a zdjec troche mam ino czekam az mnie wpuszcza spowrotem hihihi

Posted

ooo sorki zapomnialam napisac o Aresie , przywieziony razem z Nikusiem olbrzym , obecnie pies zieciow mej mlodeszej corki bo zieciu u nas a one " choc takiego synka chcieli miec" hihihi

no dobrze to już trochę wiem ;)
a zdjec troche mam ino czekam az mnie wpuszcza spowrotem hihihi

to czekamy razem z Tobą hihi

Posted

Malawaszko masz 100% racji !!!!
, mlodsza nawet nie jest zamezna ani zadnych dzici jeszcze ni ma, ale od 3lat w satlym zwiazku zwanym..... kocia lapa, wolnym, nwowczesnym zreszta jak i starsza hihihi co mi zostalo jak ino zaakceptowac za to mam problemy z nazewnictwem reszty przynaleznosci rodzinnych , kandyda na ziecia , przyszly ziec toz samo z tesciami jak to wszystko ogarnac nie wiem , ale fakt faktem pomylilam sie piszac "zieciow" mialam na mysli oczywiscie "tesciow"
sorki za blad

Posted

w koncu mnie wpuscil wiec wstawiam co mam

" class="ipsImage" alt="">

moja wiosna

Posted

zabawy z psami a zwlaszcza z ulubionym Gustawem

Posted

Jasiek odkryl ze Gustaw moze go ciagnac i byl przeszczesliwy z tego powodu

Posted

No nie moge!!! Tekla Jaśkiem froterowała podłoge!!!!!! :roflt: genialne zdjęcia :lol:

a Jaśko to skóra zdjęta z dziadka Irka!

a tu chyba Magda przegapiła pytanko ;)

Sylwia K napisał(a):
a czemu przestaliście hodować sznupki?

przestała zanim zaczęła hihihihihi... boksery, to były boksery ;)

Posted

Piękna wiosna :)
Jaśko rewelacyjny! Widać, że miał radochę z tych zabaw. Super są takie psio-dziecięce układy :)
No i twój Irek też miał powodzenie - oblegany przez psiarnię i Jaśka :)