Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
wcale nie mam dobrego czasu
wczoraj samochod zostawil mnie na lodzie, dzis zmywarka zalala nas i szczerze mowiac mam serdecznie dosc wiatru!!!!

Miałaś basen w domu:hmmmm::glaszcze:

Posted

ooo witam nowego goscia,
wlasnie zauwazylam ze jakos tak sie porobilo ze z mojego zalozenia coby na kazdej stronie byly zdjecia wyszly wielkie nici niestety
ale poprawie sie!!!!
ino niech w koncu przestanie wiac!!!!

Posted

u mnie cieplo jakos i wiosennie ale klaeszcza jeszcze nie mam nawet na kotach, mowie jeszcze bo napewno sie zaczna niestety tak samo jak meszka jedna wielka plaga wiosenna masakra okropna

Posted

no widze wszystko po staremu - Teklowe auto działa, Erhan świntuszy jako i świńtuszył ...
a dalie i begonie w końcu sie doczekały ;)

Tekla64 napisał(a):
a znasz lepsza przyjaciole kobiety????
nie zdradzi, nie obgada , meza nie zabierze, chyba ze sie wykonczy hihihi{zmywarka oczywiscie nie maz}

szczerze Ci powiem, że nie znam, bo nie mam... i nie ze względu na męża ;)

Fides79 napisał(a):
ojjj to trzeba wymieniać na nowszy model

ale kogo? męża?

zuzolandia napisał(a):
oooooooooo witaj w klubie zrobionych na szaro przez wlasne auta hihihih
ja wczoraj o 23 ciorałam pieszko z pracki bo ta bordowa franca stwierdziła ze jej dobrze na parkingu i ani myśli gdziekolwiek sie ruszać wrrrrrrrrr......

to i tak dobrze, że na parkingu... ja kiedyś przez takie fanaberie (nie moje bynajmniej tylko francy własnie, ino czerwonej) tkwiłam 4 godziny w nocy na autostradzie w Niemczech - bez świateł, telefonu i znajomości niemieckiego... to było przeżycie :megagrin:

Posted

jambi napisał(a):

to i tak dobrze, że na parkingu... ja kiedyś przez takie fanaberie (nie moje bynajmniej tylko francy własnie, ino czerwonej) tkwiłam 4 godziny w nocy na autostradzie w Niemczech - bez świateł, telefonu i znajomości niemieckiego... to było przeżycie :megagrin:

Oooo kurcze, załamałabym sie :)

Głaski dla Futrzaków;)

Posted

Jambi

samochod dalej protestuje i stoi w warsztacie niestety, mam ino nadzieje ze juz w koncu wiedza co jest i dlaczego, w sobote jeszcze dalej wchodzili do niego przez okno bo nie dalo sie otworzyc

i teraz juz wiem mimo pilota czasem trza uzywac zamkow i kluczyka hihihi, jak to zwykle bywa madty polak po szkodzie

a przezycia na autobahne nie zazdroszcze musialas wiele przezyc masakra

Posted

Tekla64 napisał(a):
Jambi

samochod dalej protestuje i stoi w warsztacie niestety, mam ino nadzieje ze juz w koncu wiedza co jest i dlaczego, w sobote jeszcze dalej wchodzili do niego przez okno bo nie dalo sie otworzyc

i teraz juz wiem mimo pilota czasem trza uzywac zamkow i kluczyka hihihi, jak to zwykle bywa madty polak po szkodzie

a przezycia na autobahne nie zazdroszcze musialas wiele przezyc masakra

ano widzisz, ja w swoim uzywam już tylko zamka i kluczyka ;)

a co do przeżyć na autobahnie - zasadniczo mnie cechuje "zespół późnego jarzenia"... o tym, że należałoby sie chociaz lekko zdenerwowac dotarło do mnie juz po wszystkim ... w takich chwilach najpierw myślę "nie, to niemożliwe", potem błyska mi myśl, że kurde, no przeciez "wszystko jest dobrze"... dopiero z czasem dociera do mnie, że jest problem... ja tak zawsze mam

Posted

jambi napisał(a):

a co do przeżyć na autobahnie - zasadniczo mnie cechuje "zespół późnego jarzenia"... o tym, że należałoby sie chociaz lekko zdenerwowac dotarło do mnie juz po wszystkim ... w takich chwilach najpierw myślę "nie, to niemożliwe", potem błyska mi myśl, że kurde, no przeciez "wszystko jest dobrze"... dopiero z czasem dociera do mnie, że jest problem... ja tak zawsze mam

hahaha no zazdroszczę - bo u mnie to zaczyna się od "ale masakra, przerąbane, aaaaa shiiitttttt, itd... " potem analiza i stopniowe uspokojenie :D

Posted

Doginka, autobahn = autostrada

malawaszka napisał(a):
hahaha no zazdroszczę - bo u mnie to zaczyna się od "ale masakra, przerąbane, aaaaa shiiitttttt, itd... " potem analiza i stopniowe uspokojenie :D

no tak, zważ jednak że u mnie panika występuje na końcu....

Posted

Saththa napisał(a):
Przybyłam bom szóstym zmysłem wyczuła, ze tutaj o fotkach gadaja;)

z gadania jeszcze nic nie wynika najpierw Tekla musi przybyć ;)