Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sa i one, znaczy holendrzy , maja takie produkcje ze zmodyfikowanymi genetycznie cebulami i takie ekologiczne i rozne rozniste a te mi przyslali moi goscie, holenderscy ornitolodzy parcujacy na takich fermach kawiatowych, jak i troche tulipankow ciekawych i narcyzow hihihi
do dzis se rosna i kwitna choc nie kazali mi ich wykopywac co sezon, bo i tak po paru latach albo zmutuja albo zanikna , wiec juz nie kopie wcale cebulowatych .

Posted

Ja w sumie wcale na kwiatkach sie nie znam ale zawsze myslalłam ze krokosy to takie no wiosenne i ze rosna jak chcą:D

po paru latach albo zmutuja albo zanikna

Bardzo mi się podoba to stwoerdzenie :D

Posted

Witam Sforę :lol:
Widzę że u Was śliczna wiosna i szaleństwa na całego. U nas błoto i glina. Żeby dostać się na spacer trzeba przejść przez bajoro. Co prawda TZ zrobił mi "kładkę" z kamieni, ale psy nie wiedzą że trzeba po niej chodzić :roll: w związku z tym Szansunia ostatnio wpadła na Corsika który przewrócił się w tym błocie i...niema tego złego co by na dobre nie wyszło :evil_lol: Corsik jest wykąpany i ostrzyżony :diabloti:

Posted

[quote name='jambi']
:loveu: czy ja już mówiłam, że ja ją kocham?

...

nie Fides oczywiście, tylko Donne Juane :eviltong:

phiii, a Fides to co? jakaś wybrakowana? :obrazic::nono:;)

Posted

Fides79 napisał(a):
phiii, a Fides to co? jakaś wybrakowana? :obrazic::nono:;)

jak se zapuścisz czarną grzywke, brode, wyrosną Ci takie miękke duże uszy a na nosie będziesz miała zaschnięte błoto, to tez Cie będe kochać :loveu:

a wogóle to co? mam Ci tak miłośc wyznawać na jawnym wątku? :eviltong:

Posted

jambi napisał(a):
jak se zapuścisz czarną grzywke, brode, wyrosną Ci takie miękke duże uszy a na nosie będziesz miała zaschnięte błoto, to tez Cie będe kochać :loveu:

a wogóle to co? mam Ci tak miłośc wyznawać na jawnym wątku? :eviltong:

ha ha ha z grzywką i brodą mógłby być kłopot, ale czego sie nie robi dla odrobiny uwielbienia :grin::grin: najgorzej to będzie z uszami :roll:

miłość może nie ale ciut sympatii nie zaszkodzi ;)

Posted

no ale weź mnie nie denerwuj kobieto, jakbym nie czuła ciut sympatii do Cię to bym nie spędziła dzisiaj z Toba długich upojnych godzin na gg :obrazic:

a uszy se doczepisz :eviltong:

Posted

witam dzisiaj, nie bede pisac co mnie dzis spotkalo ale doszla paczka z nowa pilka i oto

" class="ipsImage" alt="">

Posted

nawet indianski owczarek sie zalapal, mimo ze robilam zdjecia

ale jak widac na krotko