Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i nie tylko kolor zmienil takze momantalne nastawienie do kolan tez sie zmienilo hihihi jakis nagle pieszczotliwy sie zrobil

" class="ipsImage" alt="">

z 12 zdjec ino na tych cos z niego widac bo ani sekundy nie mogl spokojnie wysiedziec maupiszon wielki

Posted

[quote name='malawaszka']

Napisał Tekla64
i tyla z wykapanego sznupa mnie zostalo!

:lol: niebawem będziesz mieć znowu nowego wykapanego sznupa :D

Teklo, po prostu witaj w klubie :lol:

Posted

Ale zmordowany biedak na tym stole ;) Normalnie przekleństwa pod brodą mieli ;)
Za to teraz śliczny i elegancki w sam raz na kolanka :loveu:
Miałam dzisiaj moje suki prać ale jak taka syfiasta pogoda to odkładam bo po pierwszym spacerze i tak będą całe w błocie. Może za tydzień już na stałe zagości wiosna :roll:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Jambi

nie poznalas ????
to wlasnie zaczatek kolejki do stolu!!!!
bo skoro jemu cos to reszta tyz chce i Tekla czeka coby jej nie przegapic:evil_lol:

kolejka do stołu? no nie, nie poznałam, bo u mnie jak jednego czeszę albo strzyge to reszta zwiewa aby dalej :roflt:

Posted

gdybym nie miala zablokowanego wstepu do sypialni to pewnie stalyby pod lazienka juz,
pare razy juz mowilam tu ze te moje to glupole jakies, bo nawet w kolejce do czyszczenia uszu sie ustawiaja byle ich tyz obsluzyc, a najlepiej by bylo jakby sie dalo wtrynic miedzy trybyi zamiast sie wladowac

Posted

Ha,ha,ha mój Leo to jak widzi w ręku grzebień to w tył zwrot, robi- ja to nazywam "garbik" i takim wolnym kroczkiem oddala się po cichu,tak wiecie po "ściemniacu".Ostatecznie chowa się za nogami Panka i z za nich luka.

Posted

no witam odgrzebalam sie z 5ej strony i mam dzis ciutke zdjec z weekendu [u nas wiosna choc nocami mroz -2]

a to troche naszego spaceru z dwiletnim Jaśkiem i psami, ciezko im zrobic zdjecia niestety

ju taki ogromny chlopak ze mnie

Posted

Jaśko se zazyczyl by na chwile mu Gustawa wlozyc do lozeczka ....i wiecie co Gustaw w koncu wymiekl po godzinie chcial wyjsc nie zniosl przykrywania wkladania smoczka [ktorego nie wolno mu bylo zjesc] tulenia i innych dzieciecych czulosci !!!!
ale hitem jest i tak Gustaw!!!! z nim sie kolega wnuk jak narazie najlepiej dogaduje i nie ma wiecznie mokrej brody hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
Jaśko se zazyczyl by na chwile mu Gustawa wlozyc do lozeczka ....i wiecie co Gustaw w koncu wymiekl po godzinie chcial wyjsc nie zniosl przykrywania wkladania smoczka [ktorego nie wolno mu bylo zjesc] tulenia i innych dzieciecych czulosci !!!!
ale hitem jest i tak Gustaw!!!! z nim sie kolega wnuk jak narazie najlepiej dogaduje i nie ma wiecznie mokrej brody hihihi

ha ha ha no to pomysłowy Jasieczek :evil_lol:

Posted

indianski owczarek na strazy domostwa