Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest znowu chlodno ale przestalo padac wiec i psisk odzyly

" class="ipsImage" alt="">

Posted

kuraki strasznie jakos ciagna do psow mimo ze czasem psiska je pogonia

Posted

no tyz se tak wlasnie myslalam ino jakis blady , niewybarwiony w stosunku do tych z zeszlego roku byla a ze sie nie znam ni ... tro[c]hu to sie wolalam nie wypowiadac!!!
ale ,ale kiedy beda obiecane zdjecia wasze i wasze pogawedki, spostrzezenia radosci a czasem smuteczki ????
bo ja se tak czekam i czekam a tu nic ino furt ja sie produkuje

Posted

Tekla powiedz mi co robisz że te Twoje sznupy takie pikne brody mają, bo mój czy go czeszę raz dziennie czy raz na tydzień zawsze ma włosy na niej w innym kierunku i takie niechlujne

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale kiedy beda obiecane zdjecia wasze i wasze pogawedki, spostrzezenia radosci a czasem smuteczki ????
bo ja se tak czekam i czekam a tu nic ino furt ja sie produkuje

Bo my cytomy to co napises :lol:

Najbardziej są wybarwione w okresie godowym.

Posted

Watacha
ja w zasadzie niewiele robie, czesze raz w tyg chyba ze cos se zrobia to i czesciej, dumna jestem z brody Dony , bo wedle mnie ma naprawde piekna ale bez mojego udzialu, taka ma !!! ale Nikusiowa broda to ja jestem zlamana, bo on bardziej mi przypomina jakiegos cysarza Franciszka -Jozefa z wielkimi wasiskami i bokobrodami ale zadna broda , a jak jeszcze mu sie rozejdzie na boki[czego nie mogie zlapac w kamere bo po lezenu taka ma a ja nie mam lampy lyskowej] a ta marna broda sie cofnie to ja boki z niego zrywam, tak zabawnie wyglada ino ze jak sie otrzepie to juz deczko lepiej sie wlosy ukladaja hihihi
tylko ze jak tak dalej pojdzie to chyba Donie wyrwie cala ta sliczna brode , tego tez nie widac ale maupa ulapi w pysk kupe klaka z brody i trzyma z calej sily a Dona sie nie moze uwolnic , tego na tych moich zdjeciach tez niestety nie widac,ale to sie wlasnie teraz nasililo jak Dona stracila wieksza czesc wsystkich klakow.

Wilczy zew
ty sie tu mna nie zslaniaj ino dawajcie co macie , tyz se z checia poczytamy i poogladamy!!!!
Watacha
ciebie tyz zapraszam do dzielenia sie swoimi hihihi
a co ktos gdzies powiedzial ze musi byc tylko o moich???

Posted

Hahaha fotka traktora zrobiłaby furorę jakby ją wrzucić głębiej w internet :D

Piękne portreciki Dony i Nikodema :loveu: I super ujęcia dupek - sznaucer/sznaucer i sznaucer/jamnik :cool3: W ogóle wszystkie fajne, takie radosne. Miło patrzeć jak starsza pani Tekla dokazuje z młodzieżą :loveu:

Posted

no Tekla powolutku juz naprawde robi sie starsza pani!!! niestety !!!!
coraz czesciej wiek i kontuzje wychodza na wierzch
coraz czesciej juz sie jej nie chce a tez coraz czesciej juz nie moze
dzis przy tych zabawach wlasnie wyszlo ze jednak ten tyl ma bardzo oslabiony i bedzie na to coraz czesciej narzekac, ta tylnia lapa zmiazdzona przez Immera jednak odbija sie teraz a i przednia lapa tez chyba kiedys byla kontuzjowana tez zaczyna sie problem, zaczyna byc widac co ten pies kiedys przeszedl.
no ale dosc narzekan bedziemy dbac o starsza pania , podpasiemy specyfikami i miejmy nadzieje ze bedzie dobrze , ze jeszcze nie raz pogania za patykami i pobawi sie z mlodszymi ale znajac Tekle to sie tak latwo nie podda!!! i o to chodzi coby ja wspomoc

Posted

Watacha !!!!

toc tak wlasnie wyglada NIkodem jak podniesie glowe po spaniu!!!!!:roll:
ino jeszcze bardziej w gore stoja mu wasiska:lol:
no ja nie mogie takiego zdjecia wam pokazac bo nie mam hihihi:angryy:

Posted

WATACHA napisał(a):
No to może ja pokażę Leosiową "śliczną" brodę

Heh ze mną i tak nie wygracie :D Tazz miał taką beznadziejnie poplątaną, ze trzebabyło obciąc...

A swoją drogą kto to myślałam, że sie "licytować" bedziemy kto ma gorszą :D

Posted

Watacha

a ja mam jeszcze jeden pomysl na te brode, bo tak se wlasnie mysle ze Nikusia ma lepsza brode jak mu prznajmniej ogowe robie znaczy policzki podciete i pod broda znaczy gardelko, wtedy nawet paluchami czy przy galskaniu sie latwiej poprawia te rozczochrane wasiska, przynamniej jako tak wyglada wtedy hihihi

no nie mogie sie napatrzec
musze Irka nabrac ze w koncu Nikusia ufocilam hihihi

Posted

z terazniejszych moich zaden nie jest oczytany , i chyba cale szczescie bo jak se przypomne Fige i jej ciag do wiedzy i beletrystyki to do dzis mnie trzacha hihihi
ale kolega Leos sie doksztalca w bardzo odpowiednim kierunku hihihi

a wy do Fides sie nie wybieracie na imprezkie????

Posted

No tak kiedyś Leoś przeczytał program telewizyjny i chyba mu się nie spodobał, bo jak wróciłam do domu po dłuższej nieobecności to był chyba podarty w sto kawałków.

Posted

Sandra
my sie nie licytujemy ino opowiadamy, dzielimy sie swoimi bolaczkami patrzac jakie wspaniale brody prezentuja nam inni!!!
hihihi
ale fakt faktem ja mysle ze nie wszystkie maja tak samo, moze odzywki i te wszystkie inne zabiegi bylyby wskazane ale chyba jednak nie bede tego Nikusiowi i Donie robila , one sa takie przeszczesliwe jak maja nie w porzadku te swoje brody a i tak co chwila wtykaja je we wszystko w co sie ino da
ale mnie to za mocno nie przeszkadza za to jak sa sliczne uczesane to przec chwile mam wielka radoche ze mam piekne sznupy.
ale jak juz gadamy o brodach to ciekawe czemu nikt sie nie odezwal co do marniusienkiej brody Tekli ale i tak ja kocha a za to czy ja uczesze czy nie to zawsze tak samo wyglada hihihi mizernie!!!!