Tekla64 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://images8.fotosik.pl/1389/5d8dcf8e0805ab95.jpg hahaha :D:D Quote
Doginka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='zuzolandia']jeronie powiedz Sylwuś żes sie napic kciała jakiegos alkoholu hihihihi a ze urodziny to dobra okazja więc czemu ich nie miec i 6 razy w roku ? hihihiih[/QUOTE] Jak Ty mnie już dobrze znasz:lol: Przejrzałaś mnie na wylot:lol: A psiury to już na całego wiosnę czują;-) Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 wam powiem kto czuje wiosne juz na calego: koty wioskowe!!!! i moje tyz nic ino czemu na moim sie wiecznie tluka co? moze wiedza ze u mnie nie dojdzie do przelweu krwi bo psy rozgonia towarzycho zawsze w odpowiednim momencie i ja bych tak ogolnie nie miala nic przeciw temu ino ze to najczesciej w nocy sie dzieje a ja musze je znaczy kundle na dwor wypuszczac coby porzadek byl utrzymany Quote
Doginka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Madzia, u nas podwórkowe dzikusy tak miauczą w nocy, że żyć, a raczej spać się odechciewa:roll::cool3: Jak to się mówi - W marcu koty, w kwietniu psy, a w maju MY:lol:;-)Chociaż mnie to już chyba w życiu nic dobrego nie czeka:sad: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 nie wiem czy dobre czy nie ale nie badz taka pewna ze cie moze nie czekac?! zycie lubi nas zaskakiwac!!!! Quote
Doginka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To jest śliczne:loveu: http://images8.fotosik.pl/1389/9dec9e40190832b6.jpg Ja to chyba wolę, żeby już mnie nic nie zaskakiwało, bo ostatnio same złe rzeczy mnie zaskakują:sad: Quote
Tekla64 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 ooo Tekla wieczorem odwalila jeszcze lepszy numer trawa to z niej spada ale wieczorem wlazla do budy Borysa a on ma juz dosc zmielona slome i o dziwo w te jej dosc ostre wlosy straszliwie sie czepiaja te zdzbla slomy i wrocila jak slomiany hochol a ja se wlasnie wszystko odkurzylam!!! no i mam jak mam znowu. wilczy zew powiedz mi prosze co za psy ty masz i jak sie nazywaja ? bo od Watahy to juz wyciagnelam , i gdzie cie ewnetualnie i jak szukac??? by se poogladac Quote
Saththa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Tekla64']nie wiem czy dobre czy nie ale nie badz taka pewna ze cie moze nie czekac?! zycie lubi nas zaskakiwac!!!! Ja przepraszam :lol::lol::lol: Ale ja umarła... Zycie lubi zaskakiwać iii... Dupka hyhy zaraz poniżej http://images8.fotosik.pl/1389/379dd5019d0b3afe.jpg:oops::oops: Quote
wilczy zew Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wilczy zew powiedz mi prosze co za psy ty masz i jak sie nazywaja ? bo od Watahy to juz wyciagnelam , i gdzie cie ewnetualnie i jak szukac??? by se poogladac Nie ma se co poglądać,bo nic tu nie mam. Kiedyś miałam mieszańca karelskiego psa na niedźwiedzie,później mieszańca ONka. Teraz nic nie mam,bo mam za mało czasu na źwirza :shake: Moja mama miała(a mieszka sobie na działeczce i w niedzielę wpada do domu i wtedy mam kontakt) ze schroniska sznaucera olbrzyma,któremu zmarł pan i był w trzech domach i wracał do schronu aż trafil do nas a ściślej mojej mamy. I tak zaczeło się nasze uczucie do sznauców :loveu: Następnie był mix średniaka sznauca z rotkiem po ogromnych przejściach. Teraz jest olbrzymek ze schronu już ponad miesiąc(jego zdjęcia mam)też po przejściach ale po dużej pracy będą z niego ludzie :lol: Quote
WATACHA Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Aaaaaaaa Tekla mam jeszcze przyszywaną Lailę, teściów.A wspomniałam o niej bo to jedna z Twoich ulubionych ras jak się doczytałam :) Quote
Agmarek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dobrze że to Twoje towarzycho takie kolorowo umaszczone, bo bym się nie połapała w pewnym momencie kotłowaniny który zwierz jest którym :evil_lol: a co do kotów...hmmm...ja swoje zamykam na noc w chałupie, bo wczoraj przyszedł jakiś amant i spuścił łomot mojemu kotu, po czym kot z zemsty wpierniczył swojej siostrze aż się rude futro po podwórku walało :oops: a sznup co na to? Sznupił pod drzwiami gdzie sceny dantejskie się działy :angryy: Quote
wilczy zew Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Agmarek'] a sznup co na to? Sznupił pod drzwiami gdzie sceny dantejskie się działy :angryy:[/QUOTE] Trzeba było go wypuścić,to może zrobiłby porządek :mad: Quote
Agmarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='wilczy zew']Trzeba było go wypuścić,to może zrobiłby porządek :mad: Właśnie w tym rzecz że zanim ja się zorientowałam i wyleciałam z miotłą w ręku kot się już zawinął. Zostawiłam oczywiście otwarte drzwi za sobą, ale sznup stał sobie tylko na progu :angryy: jak się koty leją stara się nie wtrącać, bo i on może oberwać ;) A teraz coś miłego :cool3: Zaraz po naszej ostatniej rozmowie o dokarmianiu ptaszylów zakupiłam słoninkę i zmusiłam protestującego ostro TZ-a do przywieszenia tegoż mięcha do podbitki w dachu :diabloti: a TZ tylko gderał że po co mi to? i tak żaden ptak nie przyleci... Optymista :angryy: No i dzisiaj rano otwieram oczy i widzę przez roletę cień ruszający ogonem, więc uchyliłam lekko roletę żeby nie spłoszyć gościa i...:crazyeye: wybaczcie za jakość zdjęcia, ale robione w panice telefonem :evil_lol: ale ptaszka widać :cool3: TZ przemilczał tenże fakt :diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Agmarek gratulacje zawytrwalosc , bedziesz miala coraz wiecej skrzydlatych gosci. Wataha zaden pies nie potrafi takich min strzelac jak boksery , piekne zdjecie zoltego pychola z faflami na metr wilczy zew no pracy wymaga nawet pies bez przejsc ale za to pozniej jaka satysfakcja, i mam nadzieje ze nam pokazesz zdjecia? a te trudniejsze piesy sa wspaniale zas potem hihihi Ppx hej Sandra a czmu mialas umrzec???? bo nie bardzo wiem ?! witam was w wiosenny ranek dzis o dziwo bez mrozu Quote
jambi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cześć Magduś :) cudne zdjęcia wariackiego stada a co wyście się tak wszystkie uparły na te kuraki Magdy ? :-o rosołek i rosołek... ja bym sie Magda zastanowiła zanim je wszystkie pozapraszasz bo Ci wszystkie kogutki opierniczą :evil_lol: ewentualnie przed odjazdem rewizje plecaczków przeprowadzić :razz: [quote name='wilczy zew']Teraz jest olbrzymek ze schronu już ponad miesiąc(jego zdjęcia mam)też po przejściach ale po dużej pracy będą z niego ludzie :lol: wilczy zew, ja trzymam za słowo - mam nadzieję, że pokażesz nam te zdjęcia ;) [quote name='Agmarek'] ale ptaszka widać :cool3: a propos ptaszka - jeśli mozna, na dobry humor o poranku :lol: Pewnemu księdzu zginął ptaszek, podczas Mszy postanowił więc zapytać swych parafian, czy może wiedzą coś na ten temat Pyta: Czy ktoś z Was moi drodzy ma ptaszka? W tym momencie chór mężczyzn podnosi rękę w góre Ksiądz: Nie, nie, nie o to mi chodziło, czy ktoś z Was widział ptaszka? Chór kobiet podniósł rękę w górę Ksiądz: Ale nie, nie! Czy ktoś widział mojego ptaszka Rząd ministrantów podniósł ręce w góre... [przepraszam jeśli uraziłam czyjeś uczucia] Quote
Agmarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='jambi'] [przepraszam jeśli uraziłam czyjeś uczucia][/QUOTE] To ja dzisiaj wrzucę ten wierszyk księdzu w kościele jak będzie zbierał na tacę :cool3: to będzie taka moja mała zemsta za fryzurę posypaną popiołem :diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 cus piknego!!! hihii ino ja nie chodze do kosciola wiec nikomu nie podam dalej.... buuu Quote
Agmarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Tekla64']cus piknego!!! hihii ino ja nie chodze do kosciola wiec nikomu nie podam dalej.... buuu[/QUOTE] A ja nie mam wyjścia, bo me dziecię do komuni w tym roku idzie... Quote
Recommended Posts