Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']o ja ciee!! owczarek indianski z bliska !! jak Ty to zrobiłaś ?? Przez okno ?? :)

dokładnie o to samo miałam zapytać!!!! .... nafaszerowałas go czymś? :razz:

Tekluś przepraszam za prywatę:

[quote name='wilczy zew']Przecież napisałam,że zrobi WSZYSTKO jak pokocha,to właśnie ten skok Arona na głebię.
Sznauce są wspaniałe :loveu:

wilczy zew... zadziwiasz mnie.... czy to znaczy, że zgłebiałas/eś moją galerię??? ja wiem, że byłaś/eś, wiem! nawet Cię witałam :) , ale nie sądziłam, że "nowi Goście" wczytują się w "stare posty" ;)

a teraz juz w temacie :grins:

Piękne foty! cudne widoki! jakie przestrzenie! Magda, marze o tym żeby skorzystac z Twego zaproszenia i do Ciebie przyjechać (o ile oczywiście je podtrzymujesz :megagrin: ) szczerze mówiąc, już zaczęłam urabiac rodzine i zakomunikwałam im, że ja bym tak sie na kilka dni chętnie urwała...

no ale tooooo:

[quote name='Tekla64']jestem ciekawa czy wasze psy tez tak potrafia???

http://images8.fotosik.pl/1372/bdb81f957adc4297.jpg

.... ona jest nie tylko piękna ale i utalenttowana! :lol:

Posted

ludki wsie : ja juz pare razy mowilam podawac terminy i sie dogadamy!!!! jesli ktos chce do mnie przyjechac ja sie bede cieszyc!!!
namiary sa w podpisie albo tedy . tyle co do zaproszenia do mnie na wypoczynek czy tylko w odwiedziny!!!

utalentowana to ona w wielu kieunkach jest ale teraz jestesmy na etapie.......totalnego malolata, nic ino gupawki rozniste.

a indianskiego owczarka nie faszerowalam , najedzony ,nabiegany: s p a l jak nie widzicie w sloneczku snem sprawiedliwym acz bardzo lekkim i na wszystko czujnym jak przystalo na prawdziwiego indianina

Posted

jambi
Napisał eria
o ja ciee!! owczarek indianski z bliska !! jak Ty to zrobiłaś ?? Przez okno ?? :smile:

dokładnie o to samo miałam zapytać!!!! .... nafaszerowałas go czymś? :razz:

Tekla64
a indianskiego owczarka nie faszerowalam , najedzony ,nabiegany: s p a l jak nie widzicie w sloneczku snem sprawiedliwym acz bardzo lekkim i na wszystko czujnym jak przystalo na prawdziwiego indianina

ha ja rozgryzłam Tekle i już wiem,wydedukowałam, że bezwzględnie wykorzystała ukrycie za szybą oraz oślepiające niczego nieświadomego Borysa słońce :cool3:

http://images8.fotosik.pl/1378/9994767abe812ad3.jpg
http://images8.fotosik.pl/1379/b12cdecfbdd15864.jpg a oto dowody, że bidulek nie może patrzeć tak mu świeci :lol:;)

hi hi ale cel uświęca środki i dziki podstępowi Tekli możemy podziwiać Borysa z bliska:p
http://images8.fotosik.pl/1379/a9cd970db986379c.jpg oko w oko z indiańskim psem, bezcenne :loveu::diabloti:

Posted

ja wam kiedys udowodnie ze on to naprawde indianski owczarek i zlapaie go jak spi na stojaco , chwieje sie , leb mu leci ale sie nie polozy, toz samo robil w tym sloncu najpierw na siedzaco a potem troche jak stal.
ino chya najsamprzod musze przejsc kurs jak sie wstawia filmiki bo na zdjeciach nie bedzie tego widac hihihih

Posted

Tekla chyba zaczaiłaś się z aparatem na moją indiańską mordę i wykorzystałaś moment że słońce po oczach mu świeciło :evil_lol:
Przepraszam że mało mnie tu, ale coś ostatnio zmartwienie mam. Było podejrzenie u mojego sznupo-szpuna że ma nowotwór. Badania na szczęście to wykluczyły, ale...co przeżyłam to moje :-(
Kiedy byliśmy na feriach moja mama nie dopilnowała w diecie tego małego stwora i znów autoagresja zaczęła postepować, a do tego pazur mu oddzielił się od skóry i myślałam że może o coś go sobie obdarł na spacerze. Okazało się że to właśnie autoagresja...

Posted

WSZYSTKIM KOBIETOM I PRZSZLYM KOBIETOM DZIS SAMEJ RADOSCI I WIELE WIELE USMIECHU Z TYM SLONECZKIEM ZA PLECAMI!!!

Gustaw ino raz w tym roku odmowil spaceru i o tym juz tez tu pisalam a normalnie na spacerach ma on i NIko swoje sprawy i nimi sie w gruncie rzeczy zajmowa.

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja wam kiedys udowodnie ze on to naprawde indianski owczarek i zlapaie go jak spi na stojaco , chwieje sie , leb mu leci ale sie nie polozy, toz samo robil w tym sloncu najpierw na siedzaco a potem troche jak stal.
ino chya najsamprzod musze przejsc kurs jak sie wstawia filmiki bo na zdjeciach nie bedzie tego widac hihihih

To ja mam indiańskiego corso ha,ha,ha.Tyż lubi sobie na stojąco "spać".

Posted

[quote name='WATACHA']To ja mam indiańskiego corso ha,ha,ha.Tyż lubi sobie na stojąco "spać".[/QUOTE]
A ja mam 5 indiańskich kotów :diabloti: piesy to raczej śpią na leżąco. Dziwadła jakieś :evil_lol:

Posted

dzieki [a ja po bardzo wielu latach dostalam kwiatka na dzien kobiet od wlasnego meza!!!!!] i wam tez tego zycze, fajnie byc tak zaskoczona hihihi

a indianskie zwierzeta to wcale nie przez spanie ino przez kliniczna awersje notoryczna do fotografowania

a to ze bidak nie moze sie normlnie wyspac to ja juz za to nie mogie on..... no jest inny teraz nzowu na mnie patrzy bykiem wiac juz czy dopiero za chwiele na moj widok a za diachla nie wiem co mu zrobilam znowu????!!!!

Posted

Gdzies jest bald ja urodziny mialam w styczniu i juz skladalyscie mi zyczenia!!!! ale dzieki serdeczne zawsze sie przydadza!!!!

a to z dzis

" class="ipsImage" alt="">

Posted

no własnie własnie... przez chwile miałam małe deja vu w kwestii tych urodzin ale na szczęście okazało się, że jeszcze dobrze kojarzę :lol:

wiosna u Was wiosna!

Posted

[quote name='Doginka']No właśnie GG nakazywało mi złożyć życzenia:crazyeye:

No to w takim razie życzę Ci Tekla miłego wieczoru;-)

jeronie powiedz Sylwuś żes sie napic kciała jakiegos alkoholu hihihihi a ze urodziny to dobra okazja więc czemu ich nie miec i 6 razy w roku ? hihihiih

witankoo Tekluniu ;-)

http://global.images8.fotosik.pl/1388/2c0e49f5dcb1b8ae.jpg

mój swojski rosołek biega :diabloti::diabloti: