jambi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 prosze jak numerant :lol: chłopak narobił sie na budowie to teraz poszedł na wioske szyku zadać Quote
Agmarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To jakiego masz kota podróżnika :evil_lol: Mojej koleżanki tato pracuje w szpitalu. Kiedyś zaginął im kot, a po kilku dniach wlazł ojcu do karetki pod szpitalem i...wrócił do domu :-o Radości było co nie miara, a ile zdziwienia! że skąd on? że dokąd? i o co w ogóle chodzi? :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dobrze ze wrócił podróżnik mały, a widać wcale nie jest taki dziki skoro się wpakował do kabiny :cool3: a na wieś poszedł jakieś fajne kociczki podrywać, ma o czym opowiadać to bedą zachwycone hi hi ;) Quote
Agmarek Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Fides79 napisał(a): a na wieś poszedł jakieś fajne kociczki podrywać, ma o czym opowiadać to bedą zachwycone hi hi ;) Taak...a potem przyjdzie chłop ze wsi z kartonem kociaków i zażąda alimentów :evil_lol: Moja sąsiadka w zeszłym roku tak zrobiła ;) rzeczywiście...koty identyczne jak mój. Był tylko jeden problem...mój kocur jest kastrowany :roll: ale po tym incydencie zaczęłam się zastanawiać czy aby wet mnie nie naciągnął na kasę a odwalił chałturę :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 no u kotow to ciezko jest z tymi limentami bo moze byc paru ojcow jednego miotu!!!! a nie wlazl do kabiny ino go chlopaki zapakowali jak musieli zaczac oprozniac pake hihihi ale faktycznie jestem zdziwiona ze jak sie bal to lazl pod nogi ziecia , tu jak mu cos nie pasuje to czmycha ino sie kurzy ani sie nie zastanowi o co chodzi hihihi ja tez sie ciesze ze wrocil na swoje znane mu smieci. a ten karetkowy to ciekawy przypadek calkiem mozliwe ze tez wlasnie sie wpakowal w tamta strone w samochod ta sama droga chcial wrococ Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 aa widzisz, Kiwi na swoim terenie, wie gdzie czmychać, bo zna każdą dziurę w płocie, a na budowie sie pilnował bo nie był pewien co i jak, no ale dobrze, ze jest cały i zdrowy;) Quote
WATACHA Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witam w końcu dotarłam na te sexy, cuda i przemoce.Śmiszne te historyjki, chichraliśmy się z mężem.Mąż się pyta czy sąsiad się nie zainteresował skąd jego pies ma kolekcję misek :)? Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Witaj Watacha milo mi ze nas znalazlas i mam nadzieje ze nie tylko cuda sex i przemoc cie zainteresuje u nas?! co do misek , no wisz tu tak jest i bylo , co u mnie to moje! , ale fakt odzyskalam wszystkie ino teraz juz nie pamietam czy rozpuscilam wielkie zale po wsi ze mi miski gina czy dziewczyny wypatrzyly u nich nasz miski w kazdym razie miski wrocily stanal plot i skonczyly sie odwiedziny obcych psow u nas, choc nie tak zupelnie bo ktoregos razu spotkalam na podworku suczke wieksza od moich jamnikow i strzaszliwie zakochana w nich no a co najwazniejsze chetna i sie wtedy bardzo mocno zdziwialam ze potrfila sie wcisnac do nas skoro moje jamniki nie byly w stanie wylizc hihihi Quote
Fides79 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tekla64 napisał(a):(...)ktoregos razu spotkalam na podworku suczke wieksza od moich jamnikow i strzaszliwie zakochana w nich no a co najwazniejsze chetna i sie wtedy bardzo mocno zdziwialam ze potrfila sie wcisnac do nas skoro moje jamniki nie byly w stanie wylizc hihihi hi hi hi miłośc czyni cuda :lol: Quote
Agmarek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A może ją kto przez oczko w siatce ogrodowej do Ciebie przepchał :evil_lol: hahaha... Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 a widzisz o tym nie pomysllam ale i nie bardzo chce mi sie wierzyc by ktos se zadal trud az taki ino po to by suka miala szczeniaki z jamnikiem ?! tu sie tym naprawde nikt nie przejmuje ani nie dba o prokreacje psow , same to we wlasnym zakresie i zupelnie niekontrolowanie zalatwiaja. Quote
Agmarek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Słuchaj...jak moja suka miała cieczkę, to pies znajomych (amstaf) przeskakiwał do na przez 2,5 metrowy płot :crazyeye: ja go wyprowadzałam za furtkę, po czym zanim doszłam do drzwi on już z powrotem był na podwórku :diabloti: ale...jamnika o to nie podejrzewam :evil_lol: Quote
jambi Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tekla64 napisał(a): nie bardzo chce mi sie wierzyc by ktos se zadal trud az taki ino po to by suka miala szczeniaki z jamnikiem ?! jamnik nie jamnik - grunt że arystokrata :cool3: Tekla64 napisał(a):no u kotow to ciezko jest z tymi limentami bo moze byc paru ojcow jednego miotu!!!! no u psów tyż ;) co u Was kochana? śniegi trzymają czy wiosna już idzie? Quote
ariss Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 wróciłam, fot dalej nie widzę:angryy: ale za to opowieści chętnie będę czytać:loveu: Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Kasiu dyc o oznakach wiosny caly czas sie przewija u mnie a ze to zurawie sie dra ,a ze to przebisniegi w gre biale paczki kwiatkow pchaja i o tym ze nadal trzyma mroz hihihi ale nawet bzy maja zielone paczki juz , czyba wszystko chce na gwalt rosnac nie wazne czy mrozy sa czy juz nie !!! Agmarek no jamniki skoczne tyz sa ale lepiej im idzie kopanie i przeciskanie sie i tym nie balabym zdziwiona ale tym ze suka na moim podworku to bylam mocno! Ariss bardzo mi milo zes nazad i zal mi ze dalej zdjec nie widzisz , ino ze to tylko ty tak masz nikt inny nie zglasza takich problemow,szkoda a czytac i pisac bardzo prosze do woli hihihi Quote
jambi Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 achhhhhh Tekla..... :loveu: [quote name='Tekla64']dyć o oznakach wiosny cały czas sie przewija u mnie, fakt.... i to jak poetycko! :-o [quote name='Tekla64'] a że to żurawie sie drą , a że to przebiśniegi w górę białe pączki kwiatków pchają, i o tym, że nadal trzyma mróz .... ale nawet bzy mają zielone paczki już (troszke poprawiłam, ale tekst jest Twój) Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 ooo nie!!!, w poezje mnie nie wrobicie!!!! ale zainspirowana pytaniami poszlam i narobilam zdjec tej wczesnej wiosnie u mnie za chwile je powstawiam Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 wczoraj w sloneczku bylo pieknie i cieplo wiec w koncu umylam okna " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale piec tez ma dzis branie " class="ipsImage" alt=""> a te wiosenne kwiatki zwane przebisniegi rosna sobie u saiada z przeciwka pod domem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i to jest tyn pierwszy dowod na to ze mowie prawde o wiosnie!!! Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 zakratowane psy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to te paczki przebisniegowe o ktorych mowilam ze ciagna w gore i te sa moje z mojego ogrodka " class="ipsImage" alt=""> wioesenna Dona " class="ipsImage" alt=""> Quote
Fides79 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ohhh te przebiśniegi to miód na moje serce :p http://images8.fotosik.pl/1330/f82096d286f230bb.jpg no i czemu jej nie otworzysz?? przecie ma taką minkę jakby była strasznie nieszczęśliwa:roll: Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 i wiosenna Tekla " class="ipsImage" alt=""> a to te bzy co tez juz ino czekaja by sie pootwierac " class="ipsImage" alt=""> cienko ale jedank je widac " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jambi Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Tekla64']ooo nie!!!, w poezje mnie nie wrobicie!!!! :niewiem: kiedy to Ty sama zaczęłaś ;) http://images8.fotosik.pl/1330/a2cb766e9b25a01a.jpg i warto to było myś okna? i tak zaraz będą obfaflunione :lol: a te wiosenne kwiatki zwane przebisniegi rosna sobie u saiada z przeciwka pod domem podglądasz sąsiada ? :cool3: http://images8.fotosik.pl/1330/e41cbde7825d6f8a.jpg listonosz jak widzi taką zgraje to zagląda do was wogóle? :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Nikt nie wazy sie przelozyc reki przez plot czy kraty a i czasem maja obawy z uzyciem dzwonka hihihi a szyby.... juz nic nie bylo widac ani slonca do domu nie wpuszczalo wiec chcial nie chcial trza ylo w koncu ale wy nie zauwazylyscie jakie podrapane mam te szyby te moje niesmiale paczusie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts