Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jakiego masz kota podróżnika :evil_lol:
Mojej koleżanki tato pracuje w szpitalu. Kiedyś zaginął im kot, a po kilku dniach wlazł ojcu do karetki pod szpitalem i...wrócił do domu :-o
Radości było co nie miara, a ile zdziwienia! że skąd on? że dokąd? i o co w ogóle chodzi? :evil_lol:

Posted

dobrze ze wrócił podróżnik mały, a widać wcale nie jest taki dziki skoro się wpakował do kabiny :cool3:
a na wieś poszedł jakieś fajne kociczki podrywać, ma o czym opowiadać to bedą zachwycone hi hi ;)

Posted

Fides79 napisał(a):

a na wieś poszedł jakieś fajne kociczki podrywać, ma o czym opowiadać to bedą zachwycone hi hi ;)

Taak...a potem przyjdzie chłop ze wsi z kartonem kociaków i zażąda alimentów :evil_lol:
Moja sąsiadka w zeszłym roku tak zrobiła ;) rzeczywiście...koty identyczne jak mój. Był tylko jeden problem...mój kocur jest kastrowany :roll: ale po tym incydencie zaczęłam się zastanawiać czy aby wet mnie nie naciągnął na kasę a odwalił chałturę :evil_lol:

Posted

no u kotow to ciezko jest z tymi limentami bo moze byc paru ojcow jednego miotu!!!!
a nie wlazl do kabiny ino go chlopaki zapakowali jak musieli zaczac oprozniac pake hihihi
ale faktycznie jestem zdziwiona ze jak sie bal to lazl pod nogi ziecia , tu jak mu cos nie pasuje to czmycha ino sie kurzy ani sie nie zastanowi o co chodzi hihihi
ja tez sie ciesze ze wrocil na swoje znane mu smieci.

a ten karetkowy to ciekawy przypadek calkiem mozliwe ze tez wlasnie sie wpakowal w tamta strone w samochod ta sama droga chcial wrococ

Posted

aa widzisz, Kiwi na swoim terenie, wie gdzie czmychać, bo zna każdą dziurę w płocie, a na budowie sie pilnował bo nie był pewien co i jak, no ale dobrze, ze jest cały i zdrowy;)

Posted

Witam w końcu dotarłam na te sexy, cuda i przemoce.Śmiszne te historyjki, chichraliśmy się z mężem.Mąż się pyta czy sąsiad się nie zainteresował skąd jego pies ma kolekcję misek :)?

Posted

Witaj Watacha
milo mi ze nas znalazlas i mam nadzieje ze nie tylko cuda sex i przemoc cie zainteresuje u nas?!

co do misek , no wisz tu tak jest i bylo , co u mnie to moje! , ale fakt odzyskalam wszystkie ino teraz juz nie pamietam czy rozpuscilam wielkie zale po wsi ze mi miski gina czy dziewczyny wypatrzyly u nich nasz miski w kazdym razie miski wrocily stanal plot i skonczyly sie odwiedziny obcych psow u nas, choc nie tak zupelnie bo ktoregos razu spotkalam na podworku suczke wieksza od moich jamnikow i strzaszliwie zakochana w nich no a co najwazniejsze chetna i sie wtedy bardzo mocno zdziwialam ze potrfila sie wcisnac do nas skoro moje jamniki nie byly w stanie wylizc hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
(...)ktoregos razu spotkalam na podworku suczke wieksza od moich jamnikow i strzaszliwie zakochana w nich no a co najwazniejsze chetna i sie wtedy bardzo mocno zdziwialam ze potrfila sie wcisnac do nas skoro moje jamniki nie byly w stanie wylizc hihihi

hi hi hi miłośc czyni cuda :lol:

Posted

a widzisz o tym nie pomysllam ale i nie bardzo chce mi sie wierzyc by ktos se zadal trud az taki ino po to by suka miala szczeniaki z jamnikiem ?!
tu sie tym naprawde nikt nie przejmuje ani nie dba o prokreacje psow , same to we wlasnym zakresie i zupelnie niekontrolowanie zalatwiaja.

Posted

Słuchaj...jak moja suka miała cieczkę, to pies znajomych (amstaf) przeskakiwał do na przez 2,5 metrowy płot :crazyeye: ja go wyprowadzałam za furtkę, po czym zanim doszłam do drzwi on już z powrotem był na podwórku :diabloti: ale...jamnika o to nie podejrzewam :evil_lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
nie bardzo chce mi sie wierzyc by ktos se zadal trud az taki ino po to by suka miala szczeniaki z jamnikiem ?!

jamnik nie jamnik - grunt że arystokrata :cool3:

Tekla64 napisał(a):
no u kotow to ciezko jest z tymi limentami bo moze byc paru ojcow jednego miotu!!!!

no u psów tyż ;)

co u Was kochana? śniegi trzymają czy wiosna już idzie?

Posted

Kasiu
dyc o oznakach wiosny caly czas sie przewija u mnie a ze to zurawie sie dra ,a ze to przebisniegi w gre biale paczki kwiatkow pchaja i o tym ze nadal trzyma mroz hihihi ale nawet bzy maja zielone paczki juz , czyba wszystko chce na gwalt rosnac nie wazne czy mrozy sa czy juz nie !!!
Agmarek
no jamniki skoczne tyz sa ale lepiej im idzie kopanie i przeciskanie sie i tym nie balabym zdziwiona ale tym ze suka na moim podworku to bylam mocno!

Ariss

bardzo mi milo zes nazad i zal mi ze dalej zdjec nie widzisz , ino ze to tylko ty tak masz nikt inny nie zglasza takich problemow,szkoda
a czytac i pisac bardzo prosze do woli hihihi

Posted

achhhhhh Tekla..... :loveu:

[quote name='Tekla64']dyć o oznakach wiosny cały czas sie przewija u mnie,

fakt.... i to jak poetycko! :-o

[quote name='Tekla64']
a że to żurawie sie drą ,
a że to przebiśniegi w górę białe pączki kwiatków pchają,
i o tym, że nadal trzyma mróz ....
ale nawet bzy mają zielone paczki już

(troszke poprawiłam, ale tekst jest Twój)

Posted

wczoraj w sloneczku bylo pieknie i cieplo wiec w koncu umylam okna

" class="ipsImage" alt="">

ale piec tez ma dzis branie

a te wiosenne kwiatki zwane przebisniegi rosna sobie u saiada z przeciwka pod domem

i to jest tyn pierwszy dowod na to ze mowie prawde o wiosnie!!!

Posted

zakratowane psy

a to te paczki przebisniegowe o ktorych mowilam ze ciagna w gore i te sa moje z mojego ogrodka

wioesenna Dona

Posted

i wiosenna Tekla

a to te bzy co tez juz ino czekaja by sie pootwierac

cienko ale jedank je widac

Posted

[quote name='Tekla64']ooo nie!!!, w poezje mnie nie wrobicie!!!!

:niewiem: kiedy to Ty sama zaczęłaś ;)

http://images8.fotosik.pl/1330/a2cb766e9b25a01a.jpg i warto to było myś okna? i tak zaraz będą obfaflunione :lol:

a te wiosenne kwiatki zwane przebisniegi rosna sobie u saiada z przeciwka pod domem

podglądasz sąsiada ? :cool3:

http://images8.fotosik.pl/1330/e41cbde7825d6f8a.jpg listonosz jak widzi taką zgraje to zagląda do was wogóle? :evil_lol:

Posted

Nikt nie wazy sie przelozyc reki przez plot czy kraty a i czasem maja obawy z uzyciem dzwonka hihihi
a szyby.... juz nic nie bylo widac ani slonca do domu nie wpuszczalo wiec chcial nie chcial trza ylo w koncu ale wy nie zauwazylyscie jakie podrapane mam te szyby

te moje niesmiale paczusie