Tekla64 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Weszko a takie "nasze" dziecko to tez mamy hihihi ale to ten zwykly malzenski seks hihihi to co tu pisac? Quote
weszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No dobre i to ;) A skąd wiesz że seks małżeński był taki zwykły? Podglądałaś hihii Quote
Tekla64 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 wiesz ciekawska osoba jestem i to bardzo ale te sytuacje dla mnie sa ino ciekawe we dwoje i z odpowiednia osoba. podgladam za to namietnie zwierzaki wszellakie ale nie koniecznie w tych momentach, ino ze nie powiem ze nigdy zadnych nie widzialam ,bo jednak by moc cos hodowac to trza i te rzeczy tez wiedzec Quote
Fides79 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no i nam się robi wątek seksuologiczny :cool3:;) a historyjka z koniem dobra, ino tego zabiedzonego zwierza żal :shake: Quote
eria Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 fajnie się tu temat rozwija, kontunuujcie proszę hihihih Quote
Erhan Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Fides79 napisał(a):no i nam się robi wątek seksuologiczny :cool3:;) Trzeba w tytule galerii dodać, że wejście od +18 :-D Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 oo to ja nie będę mogła wtedy zaglądać :errrr: Quote
Erhan Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 malawaszka napisał(a):oo to ja nie będę mogła wtedy zaglądać :errrr: A co tu dziecko robi o tej porze, już po wieczorynce, proszę siusiu, paciorek i spać do łóżeczka, ale to migiem... :-D Quote
jambi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ojjjjjj...że mi internet wczoraj nie chodził.... i co z tym seksem? :razz: będzie kontynuacja? Quote
Doginka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jambi napisał(a):ojjjjjj...że mi internet wczoraj nie chodził....... To nie wina netu, tylko z Dogo były problemy:razz: Do mnie przestały przychodzić powiadomienia na e-mail:mad: Witam w ten piękny, w miarę ciepły i słoneczny dzionek:hand: Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 I ja się witam dziś w piekne niedzielne słoneczne i temperaturowo dodatnie popołudnie;) Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 w koncu mam te stare zdjecia i dzis je powstawiam , wiekszosci zwirzakow juz nie ma ale jest na przyklad mloda i szczesliwa Tekla " class="ipsImage" alt=""> a za nia Mefisto schowany!!! hihihi tak sie bawily koty w remontowanym domu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Kacper moje slicznosci " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 nieodzalowana Feliksa kotka na wszystko i do wszystkiego " class="ipsImage" alt=""> mlody Wacek z Kacperkiem " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Gustaw z Wacusiem i schowany Mefik " class="ipsImage" alt=""> i Tekla " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 i jeszcze jedno z sumem zarlokiem " class="ipsImage" alt=""> znowu troche historiii wlepilam ale one wszystkie caly czas sa w moich myslach a jak odgrzebalam takie zdjecia to musialam sie podzielic nimi Quote
eria Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 http://images8.fotosik.pl/1318/09f2fa3fe6ed39e4.jpg słodka Tekla:loveu::loveu: Lubię te Twoje stare wspominkowe zdjęcia oglądać !! :loveu: Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 teraz dopiero zoaczyla ze wtedy Tekla ruda nie byla hihihi teraz to juz i czarna i ruda i siwa jest balejaz jak sie patrzy Quote
weszka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Miło popatrzeć na takie "dawne" fotografie :) Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tekla jako młodka bardzo rozrywkowy pyszczek ma :D Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 bo Tekla ma bardzo wiele z boksera i radosna jest do dzis tylko juz troche inaczej hihihi ale nadal ma glupoty w glowie i caly czas wypatruje kogo mozna by troche potragac! Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 hi hi ale fajowe zdjęcia, dobrze, że ktoś kiedyś wymyślił skaner :p kociaste jakie zadowolone, w słonku sie wygrzewają a piesy przy piecu :loveu: http://images8.fotosik.pl/1318/5d1e08214818726b.jpg http://images8.fotosik.pl/1318/841eea1b59889df6.jpg ale ten Wasz Wacuś to pocieszny psiaczek :loveu: Quote
jambi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cudne zdjęcia wspominkowe, uwieeelbiam takie tradycyjne "starocie" ;) Wacek jaki fantastyczny mały kudłaczek - cudo a to zdjęcie mi się szczególnie podoba http://images8.fotosik.pl/1318/dc42c882ffd9d1ac.jpg i czy tam z tyłu stoi kołowrotek? czy mi sie tylko wydaje? Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 bo Wacus mial byc jamnikiem szorstkowlosym ale chyba byla to mieszanka jamnika szorstkiego z sznupkiem miniatura i musze pwoiedziec ze bardzo wybuchowa mieszanka to byla ale za to bardzo kochany pies mimo ze popaprany jak zaden inny hihihi Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 dzwonil zieciu zebym sie nie martwila bo Kiwi jest z nimi na budowie!!!! Kiwi to jeden z kotow moje durne koty uwielbiaja wlazic do samochodow! wszystkich gosci zawsze ostrzegam by mieli zamkniete wszystkie okan i drzwi i sparwdzali czy nie mamja kota w srodku, sami tez tego przestrzegamy, ale kociska kombinuja jak ino moga. Wczoraj chlopaki moje ladowali samochod na dzis do pracy [by zaoszczedzic rno czasu] i musial sie w ktoryms momencie zpakowac ten gagatek, siedzial cala noc w busie i dotral na miejsce budowy w miescie , moj poldziki wiejski kot na budowie w miescie!!!! To juz ktorys z rzedu co to spedzili nocke w busie na pace ale jak sie okazalo pierwszy ktory nic nie narobil w nim, zieciu wyszedl na podworko tamoj by sie kocisko zalatwilo a on trzyma sie jego nog jak pies .Teraz nie bardzo wiem co mylec: czy to ze kocisko doszlo do wniosku ze juz dorosl do wielkiego siwata ,czy moze szuka sobie lepszego bardziej cywilizowanego miejsca do zycia, a moze kot odkryl w sobie niedopartego milosnika motoryzacji??? no w kazdym razie czekam az mi go spowrotem przywiaza do domu . Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kiwi - budowlaniec -podroznik wrocil do domu i calkiem spokojnie poszedl se na wies !!!! wracal juz w kabinie i ponoc calkiem spokojnie se lezial ogladajac swiat zza szyb!!! Quote
Recommended Posts