Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz ciekawska osoba jestem i to bardzo
ale te sytuacje dla mnie sa ino ciekawe we dwoje i z odpowiednia osoba.

podgladam za to namietnie zwierzaki wszellakie ale nie koniecznie w tych momentach, ino ze nie powiem ze nigdy zadnych nie widzialam ,bo jednak by moc cos hodowac to trza i te rzeczy tez wiedzec

Posted

malawaszka napisał(a):
oo to ja nie będę mogła wtedy zaglądać :errrr:

A co tu dziecko robi o tej porze, już po wieczorynce, proszę siusiu, paciorek i spać do łóżeczka, ale to migiem... :-D

Posted

jambi napisał(a):
ojjjjjj...że mi internet wczoraj nie chodził.......

To nie wina netu, tylko z Dogo były problemy:razz: Do mnie przestały przychodzić powiadomienia na e-mail:mad:

Witam w ten piękny, w miarę ciepły i słoneczny dzionek:hand:

Posted

w koncu mam te stare zdjecia i dzis je powstawiam , wiekszosci zwirzakow juz nie ma ale jest na przyklad
mloda i szczesliwa Tekla

" class="ipsImage" alt="">

a za nia Mefisto schowany!!! hihihi

tak sie bawily koty w remontowanym domu

Kacper moje slicznosci

Posted

nieodzalowana Feliksa kotka na wszystko i do wszystkiego

mlody Wacek z Kacperkiem

Gustaw z Wacusiem i schowany Mefik

i Tekla

Posted

i jeszcze jedno z sumem zarlokiem

znowu troche historiii wlepilam ale one wszystkie caly czas sa w moich myslach a jak odgrzebalam takie zdjecia to musialam sie podzielic nimi

Posted

bo Tekla ma bardzo wiele z boksera i radosna jest do dzis tylko juz troche inaczej hihihi
ale nadal ma glupoty w glowie i caly czas wypatruje kogo mozna by troche potragac!

Posted

bo Wacus mial byc jamnikiem szorstkowlosym ale chyba byla to mieszanka jamnika szorstkiego z sznupkiem miniatura

i musze pwoiedziec ze bardzo wybuchowa mieszanka to byla ale za to bardzo kochany pies mimo ze popaprany jak zaden inny hihihi

Posted

dzwonil zieciu zebym sie nie martwila bo Kiwi jest z nimi na budowie!!!! Kiwi to jeden z kotow
moje durne koty uwielbiaja wlazic do samochodow! wszystkich gosci zawsze ostrzegam by mieli zamkniete wszystkie okan i drzwi i sparwdzali czy nie mamja kota w srodku, sami tez tego przestrzegamy, ale kociska kombinuja jak ino moga.
Wczoraj chlopaki moje ladowali samochod na dzis do pracy [by zaoszczedzic rno czasu] i musial sie w ktoryms momencie zpakowac ten gagatek, siedzial cala noc w busie i dotral na miejsce budowy w miescie , moj poldziki wiejski kot na budowie w miescie!!!!
To juz ktorys z rzedu co to spedzili nocke w busie na pace ale jak sie okazalo pierwszy ktory nic nie narobil w nim, zieciu wyszedl na podworko tamoj by sie kocisko zalatwilo a on trzyma sie jego nog jak pies .Teraz nie bardzo wiem co mylec: czy to ze kocisko doszlo do wniosku ze juz dorosl do wielkiego siwata ,czy moze szuka sobie lepszego bardziej cywilizowanego miejsca do zycia, a moze kot odkryl w sobie niedopartego milosnika motoryzacji???
no w kazdym razie czekam az mi go spowrotem przywiaza do domu .

Posted

Kiwi - budowlaniec -podroznik wrocil do domu i calkiem spokojnie poszedl se na wies !!!!
wracal juz w kabinie i ponoc calkiem spokojnie se lezial ogladajac swiat zza szyb!!!