Erhan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Saththa napisał(a):Jej alez u Was zimno. Ja nie wiem ile w szczecinie bo ja bez termometru zewnetrznego jestem ale kurcze może wystawie jakiś to się dowiem, ale naweno jyslę cieplej niż u Was. A słońce świecie przeslicznie;) :hmmmm: Poka, poka :cool3: Nawet tutaj nie widziałem jak kurczę robi za termometr zewnętrzny, a tu jest przecież specjalistka od kurczęć :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Erhan napisał(a)::hmmmm: Poka, poka :cool3: Nawet tutaj nie widziałem jak kurczę robi za termometr zewnętrzny, a tu jest przecież specjalistka od kurczęć :evil_lol: Umarłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 jesli chodzi o specjalistke od kurczat a myslales o mnie to musze zaprzeczyc ,od hodowli to mam taka jedna mala kwoke! ja tylko karmie, sprzatam ,wybieram jajka i obserwuje to sie nazywa " amatorska hodowla ekologiczna" ale jak zwykle trafnie wylapane w wypowiedzi Sandry hihihi jak juz wiele innych fajnie "zlapanych" cioteczek ze mna w tej wyliczance.hihihi Quote
Fides79 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Erhan Napisał Saththa Jej alez u Was zimno. Ja nie wiem ile w szczecinie bo ja bez termometru zewnetrznego jestem ale kurcze może wystawie jakiś to się dowiem, ale naweno jyslę cieplej niż u Was. A słońce świecie przeslicznie;) :hmmmm: Poka, poka :cool3: Nawet tutaj nie widziałem jak kurczę robi za termometr zewnętrzny, a tu jest przecież specjalistka od kurczęć :evil_lol: ha ha ha ERHAN jestes mistrzem riposty masz świetne poczucie humoru :evil_lol::lol:;) Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ha ERHAN jestes mistrzem riposty masz świetne poczucie humoru :evil_lol::lol:;) Zgadzam się genialne :) Quote
jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Saththa napisał(a):Umarłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: i czego ryczysz? samaś to napisała...:razz: jak ja sie ciesze Erhan że Ty tu jesteś!!! w końcu przestaną gadać że tylko ja sie czepiam słówek :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='jambi']] Napisał Saththa Umarłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: i czego ryczysz? samaś to napisała...:razz: jak ja sie ciesze Erhan że Ty tu jesteś!!! w końcu przestaną gadać że tylko ja sie czepiam słówek :evil_lol: Hyhy ano napisałam i jestem pod wrażeniem, że jedno małe kurcze wciśniete nie tam gdzie trzeba moze wywołać taką zmianę znaczenia :D Quote
Erhan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To dlatego faceci to nie rozumiom/ejom kobiet, bo faceci są z marsza, a kobiety z walca ...??? ...czy jakoś tak... :D Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 konsumpcja swiezyzny " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 a oto indianski owczarek jak tylko zauwzyl ze mu tez robia zdjecie to pozostawil lup na pastwe fotografa i dal w dluga " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to ostoja spokoju i metodyki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 o proszę, wszystkie tak na szybko na stojąco pochłaniają, a Tekla się do tego wygodnie ułożyła i ...spożywa hihih Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 tu wyglada jakby Tekla chciala mi powiedziec idz prrrecz ale wcale tak nie bylo, ona wlasnie z luboscia chrupala kawalek odgryzionej kosci " class="ipsImage" alt=""> Nikus cwaniak se poszedl na skore barania bo miekko i nic nie ucieka hihihi " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i tyla na dzis ze zdjec bo paluchi marzly i wszystko inne tyz:diabloti: Quote
eria Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nikuś to se wybrał najlepsze miejsce do...sprzątania resztek z tej surowizny :D Quote
Erhan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Czyżby ekologiczna dziczyzna z przydomowego ogródka była zaproszona na obiad :evil_lol: No takie to pożyją ;) Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 calkowicie ekologiczna i zdrowiutenka!!!! hihihi po tych kaskach nie musze sprzatac bo z tym se radza same super, zawsze cudze smakuje lepiej wiec kazde skrupulatnie sprzataja miejsca innych hihihi aaa jeszcze zapomnialam Erhan moge zapakowac i wyslac kurierem? Quote
Erhan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://images8.fotosik.pl/1274/a7e44e53c93f8085.jpg No wiosna w pełni nawet kwiatki na grządkach rozkwitły :D Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 nie chce mi sie ten link do zdjecia otworzyc i nie wiem o jakich kwiatkach gadasz a ze mam juz skleroze to se mysle i mysle ale chyba w tym roku jeszcze nie robilam przebisniegow???!!!! choc mogie sie mylic! a co do roznic pochodzeniowych meszczyznow i kobiet towlasnie tak jest jak mowisz i dlatego mamy tak jak mamy znaczy fajnie jest Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://images8.fotosik.pl/1274/9b8cd95ff1eb0707.jpg ahh jaki wzrok:) Quote
Agmarek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tekla64 napisał(a):Agmarek poszukaj ,ostatnio bylo go troche a ty ma troche do nadrobienia hihihi nie odmeldowalas sie na urlop !!!! a tu sie tak nie robi bo sie marwtimy! na nartach pojezdzilas czy ino po krupowkach sie szwndalista???? O matko! Przepraszam! :placz: no nie odmeldowałam się ale jutro postaram się nadrobić zaległości :razz: a na nartach śmigałam i po krupówkach (i po knajpach) się szwędałam :razz: Tekla64 napisał(a): jak juz wiele innych fajnie "zlapanych" cioteczek ze mna w tej wyliczance.hihihi Aż się boję odezwać :roll: więc poczytam, nie bede gadać :eviltong: Quote
Agmarek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No nie mogę się nie odezwać! Nie mogę!! Cudo moje zadek ma wprost idealny kilka stron wstecz, ale to zdjęcie mnie normalnie rozwala! http://global.images8.fotosik.pl/1243/b3d2c4bab00c9967.jpg I weź tu się owczarku indiański normalnie najedz :roll: Quote
Tekla64 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 dzis na przydomowym przed 7ma -20, w nosie marzlo, kury wyszly z kurnika ino sie napily i wpadly spowrotem nic nie podjadajac z ziarenka, rogate oszronione na grzbietach i niecierpliwie czkajace na swoja porcje owsa, brodate zaraz sie zabielily na brodach ale dzis chyba jest mimo wszystko inaczej bo Gustaw normalnie poszledl i to na czele na spacer. ja nie wiem co to bedzie z moich cebulkow?! one ponoc normalnie ywtrzymuja takie do -6 a tu az takie mrozy bez pierzynki sniegowej i po tej calej wodzie jaka nas dopadla, nie chce myslec co to bedzie jak juz zacznie sie wiosna , ile bede miala do odrobienia, do posadzenia nowych co nie przezylo tej zimy. wschod za t o cudny jak zwykle w taka pogode bajeczny. Quote
Erhan Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Tekla64 napisał(a):calkowicie ekologiczna i zdrowiutenka!!!! hihihi Erhan moge zapakowac i wyslac kurierem? Kusicielka :loveu::evil_lol: Tekla64 napisał(a):nie chce mi sie ten link do zdjecia otworzyc i nie wiem o jakich kwiatkach gadasz Zobacz jakiego ładnego kfiatka :lol: pilnuje, podczas konsumpcji, pies ogrodnika na ostatniej fotce ;) Tekla64 napisał(a):a co do roznic pochodzeniowych meszczyznow i kobiet towlasnie tak jest jak mowisz i dlatego mamy tak jak mamy znaczy fajnie jest A pewnie, że fajnie jest :cool3: :evil_lol: Quote
Erhan Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A u nas ciepełko, tylko 10 na minusie ;-) Quote
Tekla64 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ano juz teraz wiem jakiego pilnuje kfiatka [od mlodeszego ziecia dostalam]hihihi zobaczymy czy przezyje !:roll: ja nie kusze ;) to juz propozycja:diabloti: i ja nie mogie narzekac mnie sie trafil chyba z innego kontynenta z tego marsza:evil_lol: i jest fajnie:razz: Quote
Recommended Posts