Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 dzieki za zwrocenie uwagi juz poprawilam:angryy: Quote
Saththa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tekla64 napisał(a):nie lapie wiec co :"skoro D" ??? znaczy co? O kurcze posta mi urwało... Ale wydaje mi sie ze na gg udało mi sie przyblizyc temat:) Quote
jambi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Saththa napisał(a):O kurcze posta mi urwało... Ale wydaje mi sie ze na gg udało mi sie przyblizyc temat:) ejże ! jak sie zaczyna na publicznym forum to i sie kończy na publicznym a nie żadne gg!!!!!!! :mad: ja też jestem ciekawa co "skoro D" :evil_lol: a jeśli o wage chodzi - jakies chude te Wasze psinki :eviltong: Aron waży 46 kilo... (co mnie wcale nie cieszy, bo jakby... gdyby... to nikt go nie zniesie z drugiego pietra...) Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 i dzisiejszy kowalik " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
weszka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ptasia stołówka ma powodzenie. Miło mieć takie obserwacje choć ja ani się na ptakach nie znam ani nie przepadam za nimi. Ale pewnie gdybym miała gdzie to też zawiesiłabym dla nich żarełko i obserwowała skrzydlatych gości :) Podchody Dony do miski to jakbym widziała Dirki. Tylko ona stoi jak kat nad grzeszną duszą i tylko czatuje żeby porwać coś Vesper. Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 te tez jeszcze mam " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a on Rudy nie chcial sie focic ino piescic i bawic " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 i dlatego tylko takie sa jego foty na razie " class="ipsImage" alt=""> w pozycji : cos sie tam dzieje ?! leciec czy dadza rade sami? " class="ipsImage" alt=""> cos sie dzieje???? " class="ipsImage" alt=""> nie musicie leciec! juz wszystko zalatwilam a teraz lece do was! " class="ipsImage" alt=""> to teraz nasze sprawy !!! " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 " class="ipsImage" alt=""> jak zwykle , te nigdy nie maja dosc zabawy ze soba " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Fides79 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 już Ci to dziś mówiła, ale powiem i tu, że zdjęcia ptaszydeł super http://images8.fotosik.pl/1262/5c3febf54ff1087b.jpg http://images8.fotosik.pl/1264/ecd94d32cdb44957.jpg a te dwa mnie się w szczególności podobają http://images8.fotosik.pl/1265/a16b2bf8b7804bf1.jpg łoooo jaki groźny mały sznup :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='jambi']ejże ! jak sie zaczyna na publicznym forum to i sie kończy na publicznym a nie żadne gg!!!!!!! :mad: ja też jestem ciekawa co "skoro D" :evil_lol: a jeśli o wage chodzi - jakies chude te Wasze psinki :eviltong: Aron waży 46 kilo... (co mnie wcale nie cieszy, bo jakby... gdyby... to nikt go nie zniesie z drugiego pietra...) Więc skoro Dona wazy 35 kilo jest w podobnym wieku i mimo ze suczka to nie wyglada chudo to Tazz tez może niebedzie :D http://images8.fotosik.pl/1265/2f600cf6ff547e2e.jpg to to jedzenie co pół wiejskich kotow sie odpasozyci?:) Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 no ja obecnie na stanie swoich wlasnych kotow mam 4 szt[od kiedy Rudy wrocil, ale o rudym napiesze kiedys co i jak z nim :shake: :loveu:] a dostaly 3 pelne michy tego ustrojstwa i jak zapodalam rano to w poludnie juz byly pustawe:evil_lol: , osobiscie znam jednego { czarno bialego pieknego ! Eria sie nim zachwycila, raz juz byl na zdjeciach} co to nie jest "moj":evil_lol: a juz na tyle sie zadomowil ze przychodzi jak do siebie i nawet zada tych samych pieszczot :razz:co moje a nawet goni moje :diabloti:, a pare widuje jak sie ino przemykaja do stajni by nie napatoczyc sie na mnie czy na psy:cool1: hihihi troche tego sie u mnie dozywia wiec jak odrobaczam to chyba wiecej niz tylko swoje Quote
Erhan Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A tam do Was, to świeżego białego nie dowieźli :cool3: Zaraz pewnie wszystko zacznie z ziemi wyłazić, a kuleksy jako pierwsze :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 zdazylo juz dosc sporo wylezc , byly zdjecia przebisniegi juz zaczynaly kwitnac, nam chyba biale wywialo bo nie stopilo hihihi mroz jak diabli caly czs trzyma i tulipany z zonkilami widze sciemnialy od niego, boje sie o magnolie czy przezyja i inne moje fajne krzewy i drzewka bo bardzo mokra ziemia teraz zamarzla ! ale nic nie poradze i tylko czekam jak sie to wszystko dalej rozwinie. zaczynam tez myslec czy moj obecnie prywatny basen w piwnicy mi przypadkiem nie zamarznie hihihi ale to tez w praniu sie okaze. nauczylam sie nie walczyc z natura a ni przeciw niej ino spokojnie czekac co dalej Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ugh -17 na tarasie przy domu wiec tak na mim bylo -20, wsio co u mnie ma futro i pierze przezylo ! ale sznupy na spacerze , mimo ze sniegu u nas sie malusko zrobilo , to brody bielusnienkie, oszronione od samych oddechow, Gustaw sie dzis wcale na sapcer nie wybral !!!! zostal w domu ogrzac sie po nocy! za to cudowny wschod slonc byl no bajka! Ptasia stolowka juz na pelnych obrotach i kowlaik i grubodziob juz tez byli Quote
Erhan Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 U nas ze zwiastunów zbliżającej się wiosny widziałem tylko kotki na wierzbach :lol: Dziś o 5:00 temperaturka -17stC - rześki poranek :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Erhan jak tak porownac to wiosna u mnie przewaznie tak 3-4 tyg wczesniej jest niz w twoich terenach. jak zjezdza moja przyjaciolka z Gdanska to dwa razy przezywa tulipany, bzy itp , raz u mnie a raz u siebie hihihi Quote
Fides79 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 uuu u mnie też -17 ale ja mam tak, że mój termomert nie pokazuje prawdziwej temp, mam okna na osłoniete podwórze, wiec mam na termometrze z reguły 2-3 stopnie mniej niz jest np u mojej cioci :roll: Quote
jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Powiem Ci, że zdjęcia ptasiej stołówki i poszczególnych osobników - piękne! :) Tekla64 napisał(a): o rudym napiesze kiedys co i jak z nim :shake: :loveu mam nadzieje, że idzie ku dobremu? u nas dzisiaj rano -17, potem troszke sie ociepliło... -15 Quote
weszka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 U mnie cieplej bo "tylko" -10 ale za to świeża dostawa białego dojechała. Ja już nie chcę!!! Lubię zimę ale już dość bo coś mnie deprecha łapie na to wszystko. Quote
jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 jak sobie siedze w pracy na tym moim 15 piętrze i z klimatyzowanego pokoju oglądam świat za oknem to wcale nie jest tak źle :) słoneczko świeci, oświetla budynki, wydaje sie że jest cieplo i przyjemnie... dopiero gdy zjeżdzam na parter celem zazycia świeżego powietrza opada mnie mroźna rzeczywistość... Quote
Agmarek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 U mnie było rano -23 Teraz termometr pokazuje -13 Sznupiasty w locie sikał i do domu szybko uciekał, owczarzyca czmychnęła czym prędzej do domu i uwaliła się obok kanapy bo tam ciepła podłoga, a koty porozłaziły się po chałupie i ani myślą broić bo się boją że je na dwór wystawie :diabloti: Gdzie jest mój ulubiony owczarek z indiańską duszą? :evil_lol: Quote
jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Agmarek napisał(a): Gdzie jest mój ulubiony owczarek z indiańską duszą? :evil_lol: ano był całkiem niedawno, strone czy dwie temu - Tekla pokazała go przy okazji podchodów Dony do miski ;) Quote
Tekla64 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Agmarek poszukaj ,ostatnio bylo go troche a ty ma troche do nadrobienia hihihi nie odmeldowalas sie na urlop !!!! a tu sie tak nie robi bo sie marwtimy! na nartach pojezdzilas czy ino po krupowkach sie szwndalista???? Weszka , Jambi ja do zimnicy mam ino drzwi, siedze se na parterze i nie mam zludzen ze mimo cudnego slonca to palce i co tylko jeszcze moze marznie. moje piesy tyz w domu ino sikac leca na krotko, bo one juz sie dzis naspacerowaly, a tak piec kominek i jest im dobrze , czekaja az slonce bedzie mocnej grzalo i wtedy wylegna na taras. Quote
Doginka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 W tej chwili w Wawce jest -10C, słonko mocno świeci, białe leży pod nogami i chrupie jak się po tym chodzi. I powiem Wam, że to słoneczko to już nawet grzeje, bo na spacerze z psimi, mimo mrozu zgrzałam się bardzo:lol: Quote
Saththa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jej alez u Was zimno. Ja nie wiem ile w szczecinie bo ja bez termometru zewnetrznego jestem ale kurcze może wystawie jakiś to się dowiem, ale naweno jyslę cieplej niż u Was. A słońce świecie przeslicznie;) Quote
Recommended Posts