zuzolandia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/1209/e9f69951aaaf6a65.jpg panna Donislawa ma laskotki hihihihihhihihi Quote
Tekla64 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 no dzis widzialam jednego z naszych tutejszych zurawi , latal se samotnie nad swoim terenem gnizdowym i leciusienko sie darl ale zawsze tak bywa ze najpierw jedno przylatuje a dopiero pozniej znajduje sie drugie , teraz juz co ranke beda darcia w nieboglosy!!!! znaczy albo chca zamarznac alebo zaraz za chwile zacznie zimnica odchodzic Quote
weszka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ale mnie to dogo denerwuje. Skaczą posty, duble, a teraz ta piekielna reklama włazi i nie da się jej zamknąć! Fajne słoneczne fotki. Piękna broda panny Dony i ta fotka Gustawa mnie tez sie podoba. Indiański wilk ma ładne zdjęcie, takie ciepłe w słonku. Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no gdyby przyznawano nagrodę za największą ilośc wstawionych zdjęć, niechybnie przypadłaby Tekli ;) ja zapewne uplasowałabym się na szarym końcu bo nowych zdjęć u mnie nie uwidzisz - zdaję sobie z tego sprawę, a tu? wiosennie, zabawowo, pięknie! :) Quote
Tekla64 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 pewnie ze mam duzo zdjec zwlaszcza zdublowanych hihihi ale to nie ja tak se dubluje ino dogo a tak z innej strony to zle ze im se tak pstrykam ??? Quote
Fides79 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ależ Madziu, doskonale, pstrykaj, pstrykaj, ile chcesz, ile wlezie, ile dusza zapragnie i ile piesy pozwolą, a jak się da to i te żurawie też pstryknij ;) Quote
Saththa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Pewnie, że to dobrze jak dużo zdjęć jest:) A, że zdublowane? Trudno :) Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 eee tam źle, wcale nie źle! pstrykaj, pstrykaj! nadrabiasz braki w innych galeriach ;) a że zdublowane? ja przed chwilą próbowałam posta napisac u Fides i co? najpierw nic sie nie pojawiało, a potem nagle wyskoczyło ale za to cały czas przeskakuje... i w sumie napisałam 3 posty - bez sensu :angryy: Quote
Fides79 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ja wczoraj chciałam coś napisac u kilku osób, ale mnie wywalalo i kazało sie logować wiec się wkurzułam i wyszłam z tego bałaganu :angryy: Quote
jambi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Fides79 napisał(a):ja wczoraj chciałam coś napisac u kilku osób, ale mnie wywalalo i kazało sie logować wiec się wkurzułam i wyszłam z tego bałaganu :angryy: na wątku "Szkodników" kilka osób napisało, że mialo taką sytuację, że logowało ich na CZYJEŚ konto! ... ludzie wcodzili na niby "swoje" konto i dopiero po subskrybcjach orientowali się, że to nie ich konto! dobre nie?! doskonałe zabezpieczenia tu mają :klacz: :angryy: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ptasia stolowka w tym roku ino sikory i wroblowate " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jambi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ile sikorek! a stołówka własnej roboty? super :) Quote
Tekla64 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale dzis wlasnie przylecialo takie cus , czekam na odpowiedz jaki to ptak? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> wiem wiem jak zwykle zdjecia kiepskie jeszcze model chya nie bardzo chcial byc fotografowany ale cos tam widac:razz: Quote
jambi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Tekla64 napisał(a): ale dzis akurat przylecialo takie cos czekam na odpowiedz co to za patk? ale który? ten na górze to wróble,a na dolnym zdjęciu to nie sikorka? Quote
Tekla64 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 ostatnie siedem zdjec jest tego innego fakt wiele wspolnego ma z sikorami ale jest jak widac na zdjeciu gdzie jest razem z sikorka o ile jest wiekszy no i ubarwienie ma inne i dziob duzo dluzszy!!!! a sikorek to tak w ogole mam na stale duzo duzow wiecej niz tu widac , tyz nie bardzo lubia jak robie zdjecia nawet z okna. i wiecie co w kurzylam sie calkiem bo sikory w karmniku wyszly calkiem ostro i oki a tego nieznanego nie chclao zlapac wcale buuuu ona mnie juz nie lubi ta moja kamera , a tyn ptak sie nazarl [co zreszta robil jakby na akord ] i se polecial w try miga i juz wiecej nie wrocil a wielka szkoda bo lepsze zdjecie by wiele pokazalo a nie tylko spod pataka w wiekszosci hihihi Quote
Tekla64 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 a taka dostalam odpowiedz od moich specjalistow: Witam, ten "gość" koło sikorki bogatki to kowalik. Mały ptaszek, który jako nieliczny, potrafi chodzić po pniu drzewa głową w dół, gnieździ się w dziuplach. Pozdrawiam, wejdziecie sobbie w goglach na grafike i tam beda duuuzzzzoooo lepsze zdjecia tego goscia hihih Quote
Fides79 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ooo ile pticów hi hi hi fajne te Twoje ptasie goście :lol: ja bym postawiła na sójke ale za mały, ale jak fachowcy mówią że kowalik to pewno wiedza co gadają ;) Quote
jambi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Tekla64 napisał(a):i wiecie co w kurzylam sie calkiem bo sikory w karmniku wyszly calkiem ostro i oki a tego nieznanego nie chclao zlapac wcale buuuu ona mnie juz nie lubi ta moja kamera , a tyn ptak sie nazarl [co zreszta robil jakby na akord ] i se polecial w try miga i juz wiecej nie wrocil a wielka szkoda bo lepsze zdjecie by wiele pokazalo a nie tylko spod pataka w wiekszosci hihihi nie płacz, jak wie że u Ciebie darmowa wyżerka to pewnie jeszcze wróci, przygotuj aparat i czatuj ;) Quote
eria Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bielika ufoć ! Ty ufocisz to i ja dam radę :D Quote
Tekla64 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 jasne zadna sprawa!!! ino najpierw musze zlapac uwiazac i wtedy napewno bedzie widac ze to orel bielik hihihi Quote
Saththa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hehhe może go zwabisz na jąkaś myszke czy coś :) Quote
Fides79 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 albo na wykopanego przez piesy kreta hi hi hi Quote
Saththa Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Albo karmnik dla ptaków odkryć może... :) Quote
Doginka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Wskoczyłam na chwilkę, obejrzałam foty i już uciekam, bo Ariss wstawiła właśnie foty Lotinka do mojej fotogalerii:multi:;-) Quote
Recommended Posts