Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dzis widzialam jednego z naszych tutejszych zurawi , latal se samotnie nad swoim terenem gnizdowym i leciusienko sie darl ale zawsze tak bywa ze najpierw jedno przylatuje a dopiero pozniej znajduje sie drugie , teraz juz co ranke beda darcia w nieboglosy!!!!
znaczy albo chca zamarznac alebo zaraz za chwile zacznie zimnica odchodzic

Posted

Ale mnie to dogo denerwuje. Skaczą posty, duble, a teraz ta piekielna reklama włazi i nie da się jej zamknąć!

Fajne słoneczne fotki. Piękna broda panny Dony i ta fotka Gustawa mnie tez sie podoba. Indiański wilk ma ładne zdjęcie, takie ciepłe w słonku.

Posted

no gdyby przyznawano nagrodę za największą ilośc wstawionych zdjęć, niechybnie przypadłaby Tekli ;) ja zapewne uplasowałabym się na szarym końcu bo nowych zdjęć u mnie nie uwidzisz - zdaję sobie z tego sprawę, a tu? wiosennie, zabawowo, pięknie! :)

Posted

eee tam źle, wcale nie źle! pstrykaj, pstrykaj! nadrabiasz braki w innych galeriach ;)

a że zdublowane? ja przed chwilą próbowałam posta napisac u Fides i co? najpierw nic sie nie pojawiało, a potem nagle wyskoczyło ale za to cały czas przeskakuje... i w sumie napisałam 3 posty - bez sensu :angryy:

Posted

Fides79 napisał(a):
ja wczoraj chciałam coś napisac u kilku osób, ale mnie wywalalo i kazało sie logować
wiec się wkurzułam i wyszłam z tego bałaganu :angryy:

na wątku "Szkodników" kilka osób napisało, że mialo taką sytuację, że logowało ich na CZYJEŚ konto! ... ludzie wcodzili na niby "swoje" konto i dopiero po subskrybcjach orientowali się, że to nie ich konto! dobre nie?! doskonałe zabezpieczenia tu mają :klacz: :angryy:

Posted

" class="ipsImage" alt="">

ale dzis wlasnie przylecialo takie cus , czekam na odpowiedz jaki to ptak?

Posted

wiem wiem jak zwykle zdjecia kiepskie jeszcze model chya nie bardzo chcial byc fotografowany ale cos tam widac:razz:

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale dzis akurat przylecialo takie cos czekam na odpowiedz co to za patk?

ale który? ten na górze to wróble,a na dolnym zdjęciu to nie sikorka?

Posted

ostatnie siedem zdjec jest tego innego
fakt wiele wspolnego ma z sikorami ale jest jak widac na zdjeciu gdzie jest razem z sikorka o ile jest wiekszy no i ubarwienie ma inne i dziob duzo dluzszy!!!!

a sikorek to tak w ogole mam na stale duzo duzow wiecej niz tu widac , tyz nie bardzo lubia jak robie zdjecia nawet z okna.

i wiecie co w kurzylam sie calkiem bo sikory w karmniku wyszly calkiem ostro i oki a tego nieznanego nie chclao zlapac wcale buuuu ona mnie juz nie lubi ta moja kamera , a tyn ptak sie nazarl [co zreszta robil jakby na akord ] i se polecial w try miga i juz wiecej nie wrocil a wielka szkoda bo lepsze zdjecie by wiele pokazalo a nie tylko spod pataka w wiekszosci hihihi

Posted

a taka dostalam odpowiedz od moich specjalistow:
Witam,
ten "gość" koło sikorki bogatki to kowalik. Mały ptaszek, który jako
nieliczny, potrafi chodzić po pniu drzewa głową w dół, gnieździ się
w
dziuplach.

Pozdrawiam,

wejdziecie sobbie w goglach na grafike i tam beda duuuzzzzoooo lepsze zdjecia tego goscia hihih

Posted

Tekla64 napisał(a):
i wiecie co w kurzylam sie calkiem bo sikory w karmniku wyszly calkiem ostro i oki a tego nieznanego nie chclao zlapac wcale buuuu ona mnie juz nie lubi ta moja kamera , a tyn ptak sie nazarl [co zreszta robil jakby na akord ] i se polecial w try miga i juz wiecej nie wrocil a wielka szkoda bo lepsze zdjecie by wiele pokazalo a nie tylko spod pataka w wiekszosci hihihi

nie płacz, jak wie że u Ciebie darmowa wyżerka to pewnie jeszcze wróci, przygotuj aparat i czatuj ;)