Doginka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Idzie i ja się już doczekać nie mogę;-) Quote
Saththa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Tekla u Ciebie galeria się zmieniła w jakiś portal meteorologiczny :D To ja powiem/dodam, że w szczecinie dziś wiało jak nie wiem co cały dzien. A przed chwilą jak byłam na spacerze z Futrem to mnie przewiało we wszystkie strony :( Quote
zuzolandia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [SIZE="5"]CALUSKI WALENTYNKOWE !!! Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 no mnie nie przeszkadza ze wymieniamy sie wiadomosciami pogodowymi dzis wieje bardzo zimny wiatr ale slonce sie przedarlo mimo ze o swicie na to nic nie wskazywalo hihihi teraz swieci i moze znajde czas i chec na zdjecia . Dzieki za walentynkie hihihi moja chopa nie uznawa tego swieta i juz go nie beda przestawiac , jest dobrze jak jest ! a wczoraj pod wieczor obserwowalam poszarpany klucz gesi po 3-4- 6 z geganiem wielkim wtracaly na zachod ???? znaczy ze na wschodzie za zimno???? bo z rana dzis tyz nic nie latalo na wchod,moze musimy jednak przeczekac tyn nawrot zimy , u nas bez sniegu ale zamarzniete wsio i ten pitolony wiater brrr. piesy maja to gdzies i lataja jak dzikie a potem leca do chaty sie grzac przy piecu hihihi Quote
jambi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tekla a ten klucz żurawii lecący na wschód to za zimą czy za wiosną??? bo ja się nie znam :niewiem: nie narzekaj kochana, że nie zaglądam, bo ja ostatnio mocno z doskoku ;) weszka napisał(a):Jestem pod wrażeniem ilości dobrych zdjęć Borysa! A nowe towarzystwo eleganckie. Ten nowy sznaucerek mały to mięśniaczek-szczuplaczek! no faktycznie Borysa dużo ostatnio :) a ... zaraz, zaraz... czy ja coś przegapiłam? :hmmmm: "NOWY" sznaucerek?????? a to nie jest Nikuś???? Tekla64 napisał(a): ja widzę że Twoje piesy prywatny basen na posesji mają fiu fiuuu!:lol: a zdjęcia piękne - u Ciebie juz wiosna!!! Fides79 napisał(a):ooo proszę u Was latają piękne i dzikie ptaszydła a u mnie reklamówki:angryy: kurde, w pierwszym momencie zaczłęam się zastanawiać skąd tak dobrze znasz się na ornitologii... ale "reklamówki" w sensie że reklamówki czy to jakiś rodzaj ptaka? bo jak moga być kaczki - Krzyżówki to mogą byc i reklamówki :lol: Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 pare fotkow z dzis " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Tekla chce odleciec?! " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 a tu szkoda ze Tekla zaslonila bo Dona ruszyla do ataku na Nikusia! " class="ipsImage" alt=""> Indianski wilk!!! " class="ipsImage" alt=""> i tylko to jedno sie dzis udalo mu zrobic " class="ipsImage" alt=""> nie wejdziesz na te skarpe!!!! nie wejdziesz!!! " class="ipsImage" alt=""> mowilam ze nie wejdziesz!!!! " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ile tu słonecznych fotek !!!! Pogoda dopisuje !! :) Od razu czlowiek ma inny nastrój jak słonko swieci :) u mnie jak u Fides, reklamówki ... Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to zdjecie mnie sie bardzo podoba " class="ipsImage" alt=""> cudna broda na pieknej kufie " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 no i zaczynamy kopac!!! " class="ipsImage" alt=""> nooo posun sie troche!!! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to zdjecie mnie sie bardzo podoba " class="ipsImage" alt=""> cudna broda na pieknej kufie " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i tyla z dzisiaj Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 no i zaczynamy kopac!!! " class="ipsImage" alt=""> nooo posun sie troche!!! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ahhh słonko.. w szczecinie ponuro. Zreszta ja zdjecia z dziś na serwer wrzucam właśnie także niedługo powinny być :D http://images8.fotosik.pl/1209/eb126b4934d4681e.jpg Dobna wygląda jak w sukience :) A siwy ogonek ma? Czy to tak światło pada? Tazz cały siwy prawie :D I dziękuje niebiosom ze sie nie wystawiamy bo niezniesłabym wyrywania tego siwego wszystkiego:D Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 http://images8.fotosik.pl/1209/022e78c22e8682a8.jpg Ahhh jak oczka zmruzył ) I już pcozekam aż pododajez wszystkie bo już nie ogarniam :) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 ja sie pogubilam posty skacza i zdaje sie ze sie dubluja masakra Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 ja sie pogubilam posty skacza i zdaje sie ze sie dubluja masakra Quote
Saththa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Tekla64 napisał(a):ja sie pogubilam posty skacza i zdaje sie ze sie dubluja masakra I to 7 minutach sie dublują, zdolne no:) Quote
Fides79 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ehh masakra z tymi postami, skaczą, dublują się, bu**el się robi i tyle ale pieski pieknie się wyszalały na słoneczku :p a u mnie dziś chciałam powiedzieć nie było latających reklamówek tylko lekki mrozik (choć z rana było -8) i piękne słonko;) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Jambi ptaki na wschod [ te moje na moim niebie czyli w zasadzie te wodne] leca na wiosne a jesienia na zachod w cieplejsze kraje na zime, a zurawie sa juz takimi pierwszymi zwiastunami ze zaraz za niedlugo bedzie wiosna , choc u nas sie wcale nie czeka na jaskolki , one juz przylatuja na gotowa wiosne do nas hihihi. ptakow rekalmowek nie znam ale mysle ze u Fides rozwialo te miel lekkie plastiki i one robily za wiosenne ptaki hihihi ale jak dam znac ze moje zurawie juz sie dra na swoich gniazdowych miejscach to juz bedzie napewno znak ze wosna zaraz nadejdzie !!! Quote
Recommended Posts