Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tosmy juz umowione:multi:
a w Gorzowie juz nie ma wystaw??? kiedys byly a moze juz zdegradowaly sie i nie warto na nich sie pokazywac?
ja juz strasznie dawno wypadlam z tego kynologicznego mlyna
a kiedys sie jezdzilo.... po kraju na rozniste najwiekszym moim wystepem byla wystawa w Budapeszcie wtedy zrobilo to na mnie ogromne wrazenie a potem sie juz po niemcach szwndalam ale nie bylo to juz takim przezyciem i nawet malo kiedy zgladalam na berlinska wystawe mimo ze mialam mozliwosci, pozmienialo sie sporo a ja sie nie lapalam w tym co sie tam dzialo, wypadlam z obiegu

Posted

teraz tak se wlasnie mysle ze chyba dlatego takie wrazenie na mnie zrobila bo mialysmy przygody na lotnisku a dodatkowo [ balam sie o psy]lecialam razem z nimi w luku bagazowym :lol:
co to byla za wyprawa eh historia

a z takich wystawowych historyjek to opowiem wam jeszcze jedna.
w latach 80tych mialam bokserke o przepieknej glowie wrecz wzorcowej ale niestety tyl nie najlepszy, kochana sunka najlepsza na swiecie ino okropnie nie lubila sie wystawiac robila to bo wiedziala ze i zalezy ale jak juz bylo po ocenie i wiedziala ze koniec katorgi to zawsze wskakiwala jeszcze na ringu mi na ramiona tak od przodu[przednie na moichbarkach a tylnie na moich biodrach] i tak schodzilysmy w wielkim uscisku, wiecie co za to zejscie zawsze dostawala najwieksze brawa i owacje , chyba wlasnie dlatego to robila na sam koniec

za to moj ON Hamlet uwielbial sie pokazywac ten to mial dar prezentacji sie publicznosci i wtedy byl w swoim zywiole byle mial poklask

Posted

Hektorowi albo sie az tak polepszylo albo goraczka na mozg mu padla!!!!
pol dnia chodzi z patykiem w pysku i nawet se nie dal zabrac go Nikodemowi ale nie warczal ino trzymal zawziecie jak mikrus mu probowal zabrac, a chodzi z nim wszedzie , kij ze nie dowidzi na prawe oko i o wszystko zaczepia ,rysuje , ciagnie , targa go wszedzie ze soba gdzie tylko sie ruszy.moze mu sie tak bardzo ten akacjowy badyl spodobal?:shake:

Posted

antonowem!!!!!
dzis to uwazam za wyczyn wtedy to byly realia[koncowka70tych]
ale warto bylo i nie mam zadnych zlych wspomnien, wtedy po raz pierwszy zobaczylam mastino neapolitano zrobil wrazenie ogromne na mnie , stalowy z kopiowanymi uszami i zlotymi oczami. bajka!!!
ale jakos nigdy nie zachorowalam na posiadanie takowego za to kiedys se sprawie wilczarza tymi jestem zauroczona juz od starsznie dawna , wroce tyz do boksera oczywista przy sznaucerach bo te chyba juz do konca beda sie w kolo mnie krecic