Tekla64 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 faktycznie u nas Borysa znalezc na zdjeciach jest wielki problem bo ... ale ja juz sie tyle o tej jego kolejnej fobii rozpisywalam, chybakiedys nakrece film jak to Borys wyczuwa gdy mamy kamere, aparat czy chociazby komorke i jak wieje i sie chowa przed zdjeciami, on jest w tym no wrecz niesamowiity , znaczyw wyczuwani bo nawet jak schowam pod kurtka to tez szybko lapie zze jednak bede robic zdjecia, ale jednak jestem perfidna i co jakis czas sie pojawia wiec to nie jest tak ze go wcale u nas na zdjeciach nie ma ino- trza pogrzebac!!! zdjecia robie jakie robie i nawet jak kiedys zmienie sprzet to pewnie za bardzo sie nie polepsza i te co tu zagladaja sa juz do tego przyzwyczajone , ja nie jestem fotografem i nigdy nim nie bede a tez juz o tym isalam ze nie kazdy moze miec te iskre boza bo inaczej nie moglibysmy podziwiac tych co potrafia robic zdjecia. moje sa takie ot jak wyjda dla mnie wazne sa momenty [ pewnie ze fajniej by bylo by je dobrze zlapac ale jak nie idzie bo sie nie uma to sa jakie sa] i to co one w danej chwili robia i jak, tym sprzetem lepsze nie beda a moze kiedys bedzie lepszy sprzet to wiecej widac bedzie hihihi a tak wracajac do Borysa to i mu za wiele nie robie bo go to straszliwie stresuje i jest nieszczesliwy a nie musze go az tak katowac no nie?! Kasiu tak to ja, az sie usmialam z mezem bo teraz nikt by mnie nie poznal, ale tak taka kiedys bylam trzydziesci z gorka lat temu. kawalek historii i sporo psow.... sie pojawilo w naszym zyciu przez tyn caly czas a zes sie w czasy retrospekcji wrocila hm chwala ci za to hihihi!!! szczylki zawsze cudne sa!!!!i to tez fajny czas byl ale juz poza mna wiecej chyba juz nigdy wlasnych szczylkow chowac nie bede az czasem zal ale takie zycie Quote
zuzolandia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 http://images8.fotosik.pl/327/4762c6316944fa0bmed.jpg wowowowowoowo laseczka wymiata ;-) . juz to zdjęcie gdzies tam w czelusciach galeri widziałam i sie byc moze ppowtórze ....ale ...musiałas mieć branie hihihihi Quote
Tekla64 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Zuzolko juz nie pamietam ale wtedy juz byl Irek wiec reszta mnie nie interesowala !!! hihihi tak mnie sie ulozylo ! ale wcale a wcale nie zaluje! a wracajac do wierunku to poza latami i kilogramow przybylo hihihi Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jambi napisał(a): dobra, Tekli chwilowo nie ma, więc wstawie to co znalazłam:! No rzeczywiście...zadek onka zobaczyłam :evil_lol: ale...ładny :cool3: Quote
Tekla64 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 zapraszam do przeszukania zdjec w mej galeriii napewno gdzies sa calkiem normalne zdjecia Borysa bo chyba mnie sie ze dwa razy udalo go z zaskoczenia wziac ale to mozolna praca hihihi to szukanie Borysa! aaa i jeszcze jedno Borys nie jest rudy ino .... wlasnie se dzis na spacerze tak myslalam ze och chyba z wiekiem jasnieje i teraz jest "czarny jasno podpalany" i jak to ktos kiedys okreslil starego typu , z niebardzo mocno przygietm zadem, ale fakt faktem to swego czasu byl pies uzytkowy,pracujacy?! w ochronie hihihi zagrozenie jakiekolwiek sie poznawalo jak pies wial! ale wiecie ze niemieckie testy wszystkie przeszedl????!!!! dla mnie zadziwiajace Quote
sota36 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Czesc Madziu i wszyscy - ja to apropos wieku mowie tak "Latka leca, a chlopaki coraz to mlodsze:( " Quote
jambi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zuzolandia napisał(a):http://images8.fotosik.pl/327/4762c6316944fa0bmed.jpg wowowowowoowo laseczka wymiata ;-) . juz to zdjęcie gdzies tam w czelusciach galeri widziałam i sie byc moze ppowtórze ....ale ...musiałas mieć branie hihihihi na 72 stronie są ;) o tu jest Borys :) Tekla64 napisał(a):witam a dzis tylko troche ale za to Borys bedzie dla przypomnienia " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Tekla64 napisał(a): zagrozenie jakiekolwiek sie poznawalo jak pies wial! No tak...to na pewno onek :roll: niczym moja :evil_lol: Zawsze się podśmiewujemy że jakby mnie na spacerze ktoś zaatakował to musiałabym Szansę na barana zarzucić i dopiero uciekać bo w panice mogłaby pobiec w inną stronę :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 a tak wyglada przerazony obiektywem indianski owczarek znaczy BORYS " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> inne nie beda w domu w ogole moim sprzetem malo co widac Quote
Saththa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Tekla nie strasz psa :0 To już pod znecanie sie podchodzi;) Tak go osaczyć w fotelu z aparatem :D Quote
Tekla64 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 a jaki malutki jest no nie???? troche go podreczylam specjalnie dla Agmarka hihihi ale juz dalam mu spokuj teraz trza liczyc na pogode i moze na chwile zapomnienia u niego i moze uda sie go zlapac w plenerze ,pamietam ze gdzies jest takie dosc przyzwoite zdjecie Borysa gdzie mu nawet uszy stoja ino nie wiem gdzie ono jest, znaczy na jakiej stronie. Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Tekla64 napisał(a):a jaki malutki jest no nie???? troche go podreczylam specjalnie dla Agmarka hihihi ale juz dalam mu spokuj No proszę jaki kawaler! :crazyeye: a jak się tam ładnie pasował do tego fotelika :eviltong: To już przynajmniej wiem jak łowczarek yndiański wygląda :evil_lol: Hmmm...ciekawe czy mój łowczarek zmieściłby się w fotelu, bo ledwo miejsca jest na kanapie jak wlezie, a ile się przy tym namruczy i nastęka...że musi tak wysoko łapy podnosić...:oops: Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 A tak na marginesie, to ja uwielbiam staruszki...taki sentyment do nich mam :oops: Młode to głupie. Jak pogłaskać chcesz to rękę próbuje ci w zabawie odgryźć, albo obsikać...a starszy psiak to podejdzie, powącha, ogonem może zamerda i łepetynkę do pogłaskania nastawi...:p nie to co te szapłaputy :evil_lol: Quote
jambi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Agmarek napisał(a): Hmmm...ciekawe czy mój łowczarek zmieściłby się w fotelu, bo ledwo miejsca jest na kanapie jak wlezie, a ile się przy tym namruczy i nastęka...że musi tak wysoko łapy podnosić...:oops: to ja Ci powiem, że to wszystko kwestia nastawienia... sznaucer wielkością jak owczarek, a w fotelu sie mieści i do tego w towarzystie pozostałych ... jak dziewczyny zaanektowały mój fotel, to Aronowi chyba żal zadek ścisnął i któegoś dnia również sie tam wepchnął ... musze wyszukać takie jedno zdjęcie ;) Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 otym wlasnie myslalam piszac o zageszczeniu na m2 zwlaszcza jak ja siedze na kanapie i wszystkie chca sie jak najblizej mnie wpasowac i nie wazne wtedy kto na kim i czym siedzi lezy , czy przygniata, najczesciej cierpia maluchy ale sa wytrwale no i mnie sie tyz obrywa bo moja osoba tyz jest anektowana cielesnie. najsmieszniej to wyglada ajk sie poukladaja pietrowo i zadne nie chce ustapic, wzdychaja, jecza czasem probuja powarkiwac ale zadne nie chce ustapic. niestety maluchi i ja najczesciej i najszybciej odpuszczaja hihihi ale czasem sie zdarza ze chca sie do siebie przytulic czasem ogrzac a czasem wesprzec sie moralnie jak jestem zla hihihi Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 a tu prosze dzisiejsze zdjecia i oto w calej swej krasie pies co juz czuje ze mu chyba zdjecia robia ale jeszcze nie jest pewien " class="ipsImage" alt=""> a tu juz klasyczna poza psa wiejacego bo juz napewwno wie ze mu robia zdjecia " class="ipsImage" alt=""> a te maja gdzies zdjecia jesli tylko babsko se nie umysli ze maja siedziec ,lezec lub stac w bezruchu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Gustawus Wspanialy zajety jak zwykle swoimi jamniczymi sprawami " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> no co rzucisz w koncu czy nie? " class="ipsImage" alt=""> Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://images8.fotosik.pl/1075/b08bbc3c8803bffc.jpg http://images8.fotosik.pl/1075/8d472dce4ee91805.jpg :evil_lol: a co to za czarna wielka wiewióra :-o:p http://images8.fotosik.pl/1075/9c6370ee65214a41.jpg baaarrdzooo interesujące ujęcie :lol: http://images8.fotosik.pl/1075/a5431a042450dedd.jpg ehhh proszę nie stresować piesa :roll: Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 " class="ipsImage" alt=""> mimo ze ziemia zmarznieta to Gustaw postanowil postraszyc skutecznie kreta " class="ipsImage" alt=""> zawziety byl i nie wazne ze napoczatlu bylo slychac chrzest pazurow o ziemie to jednak paruzy byly mocnejsze " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a ten rudy juz tak rozpracowal kopczyk zmarzniety " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 " class="ipsImage" alt=""> a to moje male sloneczko " class="ipsImage" alt=""> takim spojreniem czaruje nas to nasze wieksze sloneczko " class="ipsImage" alt=""> Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 czterołapne śliczności :loveu: a Gustaw, podszedł do kopczyków pewnie ambicjonalnie "skoro kret może, to ja też", no i sie udało :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://images8.fotosik.pl/1075/4d7d53191f445100.jpg ahhhhhh ja sobie normalnie drukne :) I pojde z tym zdjęciem do naszego fryzjera i powiem, że tak chcę :) Tj Tazz tak chce :D Kocham jamniczki ahhh ja bardzo prosze Gustawa po główce za uszkami, po grzbiecie, po brzuszku i po szyjce ode mnie podrapać :) Quote
Recommended Posts