Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):

a poczekam jeszcze troche to laikowi wcisne ze to CTR hihihi
ino se musze jaka piekna linie znalezc !

laikowi łatwo Ci to przyjdzie, skoro nawet Arona w zimowym futrze niektóre głąby brały za CTRa... i powiedz od razu, że to z Cziornej zwiezdy - kolebki czernyszów...

Posted

juz sie nie da hihihi teraz moge ino twierdzic ze ja ide za nowym trendem w cieciu sznupow i ze na swiecie teraz tak wlasnie sie prezentuja [[ chyba w trzecim ]] ale w szczegoly wchodzic nie bede hihihi

Posted

Ja już pisałam, że mnie sie podoba... zresztą nawet nie zauwazyłam ze całe tylne łapki owłosione... i ogon... ale mi sie podoba;) Zreszta Teklo jak wiesz ja tam wole futrzaka :D A ona nie zmarznie?... Tj ja wiem ostatnio na plusie jest... moj Tazz sie kapie Twoje tez ale nie zmarznie?:)

Posted

nie sadze by zdazyla zmarznac !!! ona zawsze w plnym i bardzo intensywnym ruchu a jak juz pisalam po pozbyciu sie wiekszej ilosci fitra jakby jej wiecej sil do tegoz ruchu przybylo hihihi

Posted

Gustaw sie starzeje!!!!
dzis przy kosci naruszyl sobie zab i sie tyn zab rusza, znaczy w koncu wypadnie i bede miala szczerbatego jamniora!!!!
do tej pory moje staruchy ino juz po sprawie pokazywaly ze sa szczerbate a tyn pokazal mi ze mu sie rusza!!!
w tej chwili spi spokojnie wiec poobserwuje i ewentualnie wizyta u weta bedzie .

Posted

weszka napisał(a):
Tekla przyznaj się, że chcesz Donę wyciąć jak tego sznaucera co kiedyś wstawiłaś - w takie fantazyjne wzorki ;)

Hehhe ja bym chętnie tak Tazza opitoliła:) taka insza inszość :)

A co do Gustawa to 3mam kciuki aby już reszta zębów się trzymała. Może on juz wczesniej naruszony był?

Posted

degazówki u każdego fryzjera obaczysz, strzępią to co wyszło nierówno ;)

[quote name='Tekla64']a taki jest efekt Teklowej pracy

http://images8.fotosik.pl/1006/30ad371f929212c4.jpg

a Tekla tartak zakłada? :lol:

[quote name='eria']http://images8.fotosik.pl/1006/0730c966b1381baf.jpg
to jest już wręcz artyzm :D

oj tam oj tam, sie czepiasz ;) ja kiedyś ciachnęłam Arona, a w międzyczasie kundlowi sie sikac zachciało więc wyszliśmy na dwór... nie było osoby która by sie za nami nie obejrzała, a dwie nawet spytały co mu jest :lol:

Posted

degazowki se zakupilam w dobrze zaopatrzonym sklepiku zoo ale jak sie okazalo sa chyba do kitu niestety [ mialam inne wyobrazenie i o pracy z nimi i o samym efekcie ] albo poprostu musze sie nimi nauczyc operowac hihihi mam czas i kupe wlosa cale szczescie!!!
degazowki to takie nozyczki z zabkami co to wlasnie strzepia czy cieniuja na waszych wlosach pewnie tez fryzjerzy ich nie raz uzywali inosta nie przywiazywaly wagi do tego

a ten artyzm juz niknal bo poprostu zarosla hihihi

moje dziciaki tez byly w lekki, szoku jak przyjechali w sobote i zobaczyli jak sucz wyglada !!! ale inteligentnie wpadli sami dlaczego hihhi

Posted

[quote name='Tekla64']Inus bez obaw obiecuje ze nie bedzie zadnych ani malych ani duzych gesi!!!
a tyn chlopczyk tyz cie straszyl czy moze ja????
ja widze ze cie wizyta u mnie niesamowicie poruszyla , spokojnie ja naprawde nie gryze no fakt calkiem normalna nie jestem i mam swoje odpaly ale poza tym wsio normalnie ze mna . tak mysle ale mogie sie mylic hihihi

hihihihi
ani chłopczyk ani Ty mnie nie straszyliście po prostu gdzies tam sie przewijaliście ;-)
schizy mialam przez gęsi i Fruziola-mordercę hihih no w koncu wiesz goście przyjechali i krefff sie leje hihihihi

Posted

Tekla gdzie Ty jesteś? weź no pokaż temu niedowiarkowi (czytaj: Agmarek) Borysa bo mi nie wierzy, że Ty masz indiańskiego owczarka, co to sie boi że mu dusze odbierzesz gdy do zdjęcia zapozuje

Posted

Witam :diabloti:
Na jednym takim wątku rozeszła się plotka że tu Łowczrka mają. Przyszła żem obejrzeć i jedynie jakie rude stworzenia tu widzę to jamnik i...kogut :roll:
Poza tym widzę że jakość sprzętu nie ma tu znaczenia, bo 9 na 10 zdjęć tych sznupowatych stworów jest rozmazane. Myślałam że to tylko ja umiem takie foty robić :diabloti: a okazuje się że jednak nie :eviltong:

Posted

jambi napisał(a):
kurna... czemu te posty przeskakują?! tak to wszystko bez sensu wychodzi... wrrrr

To nie moja wina że Ty piszesz szybciej niż ja klikam "zatwierdź odpowiedź" :eviltong:

Posted

Agmarek napisał(a):
To nie moja wina że Ty piszesz szybciej niż ja klikam "zatwierdź odpowiedź" :eviltong:

o nie nie nie nie! jak ja swojego posta pisałam to Twój juz tu był!

ale dobra, Tekli chwilowo nie ma, więc wstawie to co znalazłam:

Tekla64 napisał(a):
tak wyglada spacer Borysa jak mam kamere ze soba

" class="ipsImage" alt="">

dostal wyrazny rozkaz przjscia do mnie

a przy okazji grzebania w Galerii Tekli znalazłam coś takiego:

Tekla64 napisał(a):

Magda, czy to Ty????

i wogóle nadrobiłam kawał historii w Twojej Galerii - ale cudne zdjęcia Hamleta! i wszystkie te "stare" zdjęcia bokserków, jamniorów echhhh... cudne!