Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 a taki jest efekt Teklowej pracy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i tyle na teraz reszta wieczoram, moze juz docietej Dony hihihi ale nie obiecuje Quote
eria Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dobrze że włos odrośnie, bo Dona taka niedocięta hihiih wygląda strasznie ! :D Quote
ariss Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 oj tam od razu strasznie;) to jest super:) http://images8.fotosik.pl/1006/173a440b857bdeff.jpg Quote
Natula Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 wcale nie ma najgorzej :razz: [quote name='ariss'] to jest super:) http://images8.fotosik.pl/1006/173a440b857bdeff.jpg zagadzam się :loveu: Quote
NATKA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pomijając fakt braku współpracy ze strony maszynki do obcinania to i tak bardziej mi się podoba Dona w wersji kudłatej :p A te nowe kurki to są naprawdę duże czy tylko na takie wielgaśne wyglądają Umaszczenie też super mają - one już takie dwukolorowe zostaną czy to się jeszcze zmieni? Quote
Saththa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Yhh wiecie ja sie nie znam, ale Dona oprucz tego, że może trochę nie równo to strasznie nie wyglada :) Nie przebiła Tazza bez brody :D Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Natka wlasnie daltego masz takie a nie inne futro hihihi ja zawsze i wszedzie mowie ze ja wole obciete sznupy i kopiowane ale to jest moje zdanie i moje upodobania. kury sa mieszancami jakis kur rasowych ale za boga nie wiem jakich , dwie sa bardzo duze , dwie takie calkiem normalne [ale moze urosna ] a jedna mala i moze tez urosnie nie wiem wszystko w praniu sie okaze . kolory zostana juz takie jakie sa. calkiem moje slowa Sandra mnie sie tyz prawie podoba hihihi oczywiscie moje dzielo! bo Dona urzeka mnie nieustannie nie wazne w jakim stylu jest w danym momencie!!! Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 dalej seria niedokonczona Dona " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> polowanie na myszy, choc nie wiem czy nie potopily sie w tej gabce z ziemi Quote
zuzolandia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/1006/fe0f800c28c193c2.jpg słuchaj a moze to jest poczatek nowej sznupowej mody? hihih wiesz trendy sie zmieniaja to moze i te psie ulegna modyfikacji a Dona to pierwowzór ;-) tylko zastrzez sobie patenta będziesz kasiorę trzepac hihihihih buziam wieczorowoo;-) Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 tak to mniej a wiecej z bliska wyglada " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
NATKA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nie ważne jaka to mieszanka ras, kurki masz fajne, takie bym powiedziała pierzaste co by nie napisać futrzate ;) pamiętam że jak byłam taki bajtel mały to moja babcia miała kury i nawet jedną mi się udało tak oswoić że łaziła za mną jak pies, nawet do domu za mną wchodziła, jadla z ręki i na rękach można ją było nosić, albo na kolanach siedziała, a jaka słuchana była, takie przywołanie wypracować u psa to by było cuś hi hi, tyle że koniec historii jest nieciekawy bo przyjaźń trwała tyko przez jedne wakacje i potem z kurki zrobił się rosół, łoj jakiego ja wtedy focha miałam na babcie, że mi kurę uśmiercili, chociaż podobno przez pomyłkę kura skończyła jako obiad :razz: Donka jak leży to się tak niedociągnięcia fryzurkowe w oczy nie rzucają ;) Widzę że psiury ogród oporządzają co by pańcia na wiosnę mogła nowe roślinki posadzić :evil_lol: http://images8.fotosik.pl/1006/0aca58e338053644.jpg Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
eria Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://images8.fotosik.pl/1006/0730c966b1381baf.jpg to jest już wręcz artyzm :D Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> rozne konfiguracje sznupow moich, bo Gustaw jak zwykle zajety swoimi sprawami a Borys juz nawet nie wyszedl zza stajni Quote
zuzolandia Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jesoooooooo mialam dzisiaj sen...sniło mi się że Cię odwiedziłam hihih nie pamietam juz treści ale migotaja mi pojedyncze obrazki ...mały chłopak Ty psy i moja Fruzia która próbowała udusic latające luzem małe gęsi ...masakara ... hihiihi Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Inus bez obaw obiecuje ze nie bedzie zadnych ani malych ani duzych gesi!!! a tyn chlopczyk tyz cie straszyl czy moze ja???? ja widze ze cie wizyta u mnie niesamowicie poruszyla , spokojnie ja naprawde nie gryze no fakt calkiem normalna nie jestem i mam swoje odpaly ale poza tym wsio normalnie ze mna . tak mysle ale mogie sie mylic hihihi Quote
Fides79 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Tekla64 napisał(a):... spokojnie ja naprawde nie gryze no fakt calkiem normalna nie jestem i mam swoje odpaly ale poza tym wsio normalnie ze mna . tak mysle ale mogie sie mylic hihihi ha nie ma jak to subiektywna samoocena:lol: ale swoje odpały to każdy ma ;) Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 a pewnie ze nie jetem w tym sama , tego se nie uzurpuje bym byla w czyms jedyna i wyjatkowa hihihi ale fakt faktem ze nie wszyscy mnie akceptuja[ ooo no moze nawet wiekszosc ma ze mna problemy ] ino ze ja sie juz nie zmienie ! to jest tak jak z moimi roslinami , kupuje se jakos, sadze, pielegnuje , dbam a ona i tak po czasie se ... no zamiera, powtarzam to ze 3 razy i jak nie wyjdzie w koncu to se poprostu odpuszczam i wiecej juz tego rodzaju nie kupuje bo wychodze z zalozenia ze one ze mna poprostu nie chca zyc. a przeciw naturze nie bede walczyc! Quote
Doginka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ale żeś sunię niedocięciem uśliczniła:lol: Ale najważniejsze, że ona teraz o to całe futro lżejsza jest i ma więcej siły do dokazywania :lol:;-) Dobrze, że to futro szybko odrośnie;-) Quote
sota36 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/1006/d945999064f8fae2.jpg to niby efekt tej popsutej maszynki? Dla mnie bomba!!! Wyglada przeuroczo! Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Sota dokladnie tak wlasnie zostalo cale udo i oachwina w ogole nie ruszone a reszta w piekne fale ,schody i jak tylko wyobraznia komu pozwoli co zbaczyc!!! Doginko zebys wiedziala ze jakby drugie zycie w nia wstapilo !!! Nikus juz od niej wieje, nie daje rady a ta nic ino by sie ganiala, bawila,gryzla i jaki jej ino wpadnie pomysl do glowy! dobrze ze chociaz w domu malo sie bawia bo bysmy oszalali ale tu gryzie kosci poprostu. pewnie ze za tydzien juz tych lysych plackow nie bedzie widac a za dwa-trzy w zasadzie juz nie bedzie widac ze byla cieta hihihi a wtedy juz powinny byc naostrzone noze bo dzis wyslalam , zadna reanimacja juz nic nie dala nawet pospanie tyz nie . Quote
sota36 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Tekla64']Sota dokladnie tak wlasnie zostalo cale udo i oachwina w ogole nie ruszone a reszta w piekne fale ,schody i jak tylko wyobraznia komu pozwoli co zbaczyc!!! Doginko zebys wiedziala ze jakby drugie zycie w nia wstapilo !!! Nikus juz od niej wieje, nie daje rady a ta nic ino by sie ganiala, bawila,gryzla i jaki jej ino wpadnie pomysl do glowy! dobrze ze chociaz w domu malo sie bawia bo bysmy oszalali ale tu gryzie kosci poprostu. pewnie ze za tydzien juz tych lysych plackow nie bedzie widac a za dwa-trzy w zasadzie juz nie bedzie widac ze byla cieta hihihi a wtedy juz powinny byc naostrzone noze bo dzis wyslalam , zadna reanimacja juz nic nie dala nawet pospanie tyz nie . i inksze cuda architektury - a potem beda one w tzw. Cudach sWIATA! Quote
Recommended Posts