Fides79 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jambi napisał(a): jestem za! czyli najpierw spotkanie w Szczecinie a potem zjazd do Tekli :evil_lol: ha ha ha dobry plan, tylko skąd brać kase na wyjazdy i przejazdy :roll: Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ha dobry plan, tylko skąd brać kase na wyjazdy i przejazdy :roll: mamy styczeń tak? no to przed nami jakies pół roku - trza zacząć odkładać ;) Quote
Tekla64 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 serdecznie zapraszam ino coby ta raza sie nie rozplynelo!!!! bo ja jestem bardzo chetna!!! Quote
Saththa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Hmmm ciekawe co Tekla na to? :D EDIT... normalnie mi się posty pochowały... Ani Fides nie miałąm ani tekli... stą moja idiotyczna wypowiedź powyżej :)) Ja na takie spotkanie to chociażby na piechote :D EDIT2: ale jak tak spojrzałam na mapke na stronie Tekli to powiem Wam, że z tego szczecina to już nie daleko :) Quote
Tekla64 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 a ino jakies 120-130km dokladnie nie wiem ale dojazd samochodem calkiem calkiem toz samo prawie z Poznania!!! ino ze do mnie nie chodza ani pociagi ani autobusy ale mam pakowny samochod jakby co to moge odebrac z PKP czy z Rzepina czy z Kostrzyna nad Odra Quote
Saththa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ale byłby zjazd... :evil_lol: Jaki byłby :) Będzie :) Quote
Fides79 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jambi napisał(a):mamy styczeń tak? no to przed nami jakies pół roku - trza zacząć odkładać ;) taaa trza mieć z czego :roll: a co do dojazdu, to ja chyba na miotle bym musiała przylecieć :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Fides79 napisał(a):taaa trza mieć z czego :roll: a co do dojazdu, to ja chyba na miotle bym musiała przylecieć :evil_lol: Fides przecież nic nie stoi na przeszkodzie :evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Saththa']EDIT2: ale jak tak spojrzałam na mapke na stronie Tekli to powiem Wam, że z tego szczecina to już nie daleko :) no toc własnie dlatego proponowałam najpierw Szczecin, potem Teklowo, w sumie w okolicach lata to i my pewnie zjedziemy do Szczecina, znaczy w sumie bardziej na północ bo do Świnoujścia, ale to już tez nie daleko :) [quote name='Fides79']a co do dojazdu, to ja chyba na miotle bym musiała przylecieć :evil_lol: [quote name='Saththa']Fides przecież nic nie stoi na przeszkodzie :evil_lol::evil_lol: buahahahahahahaaaa.... :roflt: saththa.... rządzisz! :roflt: Quote
eria Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja z Foxi i moją przyjaciółką jesteśmy u Tekli w czerwcu :):) Quote
Fides79 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jambi Napisał Fides79 a co do dojazdu, to ja chyba na miotle bym musiała przylecieć :evil_lol: Napisał Saththa Fides przecież nic nie stoi na przeszkodzie :evil_lol::evil_lol: buahahahahahahaaaa.... :roflt: saththa.... rządzisz! :roflt: :nono: co za złośliwe babsztyle :eviltong::obrazic: Quote
Saththa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Fides79']jambi Napisał Fides79 a co do dojazdu, to ja chyba na miotle bym musiała przylecieć :evil_lol: Napisał Saththa Fides przecież nic nie stoi na przeszkodzie :evil_lol::evil_lol: buahahahahahahaaaa.... :roflt: saththa.... rządzisz! :roflt: :nono: co za złośliwe babsztyle :eviltong::obrazic: Złośliwe czy nie... Ważne, że już masz transport załatwiony :D Quote
Tekla64 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 EEE dziewczynki czy to znaczy ze na serio sie wybieracie i rzeczywiscie planujecie przyjazd do nas?:lol: no to ja ino czekam na konkrety i wcale sie nie boje:evil_lol: Moja cioteczka jechala z W-wy berlinskim pociagiem i odbieralam ja w Rzepinie { zaden problem dla mnie} toz sama z ewentualnymi przyjezdnymi z kierunku Szczecina wtedy Kostrzyn nad Odra tyle moge ja reszta do was nalezy:razz: Eria bardzo sie ciesze i juz czekam:eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='eria']Ja z Foxi i moją przyjaciółką jesteśmy u Tekli w czerwcu :):) oooooooooooooo a czemuż to ja nic nie wiem ??:eviltong::eviltong: buziakujemy cieplusio :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Tekla64']bedziesz tez???? chetnie bym pojechała hihih ale narazie to nic nie wiem o Eriaczkowej wojaży ;-) Quote
jambi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Tekla64 napisał(a):EEE dziewczynki czy to znaczy ze na serio sie wybieracie i rzeczywiscie planujecie przyjazd do nas?:lol: no to ja ino czekam na konkrety i wcale sie nie boje:evil_lol: no ja chętnie, ino trzeba poczekac na jakieś lepsze pogodowo czasy, cieplejsze dni ;) Quote
Tekla64 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 termin tez do waszej decyzji nalezy bom ja na miejscu i bede na was czekac hihihi Quote
Saththa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jambi napisał(a):no ja chętnie, ino trzeba poczekac na jakieś lepsze pogodowo czasy, cieplejsze dni ;) Ja też chętnie bym odpoczeła od tego syfu w mieście... A jeszcze jesli masz w okoicy jakiegos gospodarza z dojna krową to już wogule szał dla mnie bedzie :) A tak z ciekawości się zapytam, jak Toja Sfora reaguje na przyjezne psiska? Quote
jambi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Saththa napisał(a):A tak z ciekawości się zapytam, jak Toja Sfora reaguje na przyjezne psiska? właśnie włąśnie, boś Ty Tekla nie powiedziała czy do Ciebie mozna w komplecie przyjechać czy bez zwierząt? Quote
Tekla64 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 no tak , juz kiedys pisalam ze ze zwierzakami bardzo chetnie ale jednak najchetniej z takimi co to sie potrafia zachowac, chodzi o moje koty i jednak zupelnie dla wszych psow dziwne stworzenia w postaci danieli, wiem wiem kazdego psa bardzo na poczatku intryguja, ale wiecie o czym mowie ze jak przyzwoite psy sa to szybko akceptuja ze sa inne zwierzaki, ino ze czasem mi sie zdazaja niegrzeczne psie goscie co to nie chca odpuscic. mysle ze wasze takie nie sa bo maja normalnych wlascicieli hihihi. moja sfore powinnyscie znac z opowiesci, Tekla za goscinna nie jest ale tez i nie jest agresorem,Gustaw to Gustaw sunie beda bardzo oki, piesy troszke mniej ale jednak goscinny facet z niego, Nikodem to najbardziej pozytywnie nastawiony pies do wszystkiego i wszystkich jakiego mialam, Dona no to jest dla mnie mala zagadka jeszcze[ za wiele kontaktow z innymi nie miala jeszcze wiec dla mnie samej to bedzie sprawdzian jaka ona jest, ale mloda i radosna a uwielbia sie bawic...] Borys totalny pacyfista wystarczy taki opis???? bo wiecie za psa sie nie da reczyc w 100% ale tak na 80 wiem jak to bedzie hihihi a jakby co to jest kojec wiec dla mnie zadnych problemow nie ma Quote
Fides79 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ha czyli ja jednak nie mam co miotły odpalać, a już na pewno nie leciec na niej z Felkiem, bo ta mała menda, z manierami ma kłopoty :roll: Quote
Tekla64 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 no bez przesady az nie chce mi sie wierzyc by zgupial az tak doszczetnie i probowal sie wcisnac przez siatke do danieli? chyba ze teraz masz juz powod do nie przyjechania hihihi znaczy peniasz tak???? hihihi nie szukaj pretekstow ino szukaj jak dojechac hihihi damy rade a moze Felus okaze sie wiesniakiem cala geba i bedzie umial zaakceptowac plowe hihihi Quote
Recommended Posts