Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Saththa napisał(a):Na przykład "Bo psy wciąz pod słońce były":D a wcale ze nie, ja robie kamera co to ma cos ze nawet w slonce mozna robic ale za to nie ma lampy blyskowej i domu sie nie da nia zdjec robic, probowalam innym ale sie psuly odrazu i mam tylko kamere. za to od nowej strony beda zdjecia z diziejszego krotkiego taplania Quote
Saththa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Tekla64 napisał(a):a wcale ze nie, ja robie kamera co to ma cos ze nawet w slonce mozna robic ale za to nie ma lampy blyskowej i domu sie nie da nia zdjec robic, probowalam innym ale sie psuly odrazu i mam tylko kamere. za to od nowej strony beda zdjecia z diziejszego krotkiego taplania Aj Teklaaaaaaa Ty serca nie masz? przeciez to sie dopiero strona zaczeła :( Trzeba dużo pisać :) Piszu piszu piszu.... :D Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 a tak wyglada moje haziajstwo teraz przy odwilzy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> cala ta biala pokrywe szlag trafil a zostaly bajora Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 troszke powkurzac rogate " class="ipsImage" alt=""> potaplac sie w bajorze " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> jak tu jej nie kochac? Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 starsza pani ale jeszcze tez chetna do psot " class="ipsImage" alt=""> trzy tylko z ogonami, krotkimi albo dlugimi nie wazne " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> utaplany pies " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> czy widac to co chialam pokazac??? te rozbryzgi blota??? " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ja tez chce z wami??? " class="ipsImage" alt=""> ciekawe czemu ja musze zostac za drzwiami???? " class="ipsImage" alt=""> co wy tam robicie??? ja tez chce!!! " class="ipsImage" alt=""> a najsmieszniejsze jest to ze ona ma taka poze zawsze jak musi zostac z drugiej strony tych drzwi, w ten sposob obserwuje co my robimy a chyba sie nie meczy stojac caly czas wyprostowana bo jak mi sie uda to kiedys pokaze jak naprawde wyglada jak stoi w miare wyprostowana w tych drzwiach. i mysle ze to ostatnie zdjecie mi jakos zupelnie inaczej wyszlo, moze w koncu jakies mi sie udalo???? Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/936/2df753a009328d1a.jpg no wyraz pyska raczej w stylu ...bez kija nie podłaż :diabloti::diabloti: zostawili i jeszcze beszczelnie foty robią hihihih witankoo Kofana :loveu: to Ty zagościona byłas no tos usprawiedliwiona :eviltong: buziamm :loveu: Quote
ariss Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 co do sprzątania to ja wzięłam się dziś za oczyszczanie podwórka z kup, bo ostatnio to trochę zaniedbałam:oops: przy 4 psich to się nazbierało:crazyeye: ponad godzina roboty, zasranej roboty:evil_lol: a ostatnie foto wyszło Ci fajnie:loveu: cała Gass:evil_lol: a może jednak to typowo sznaucerowe:razz: Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://images8.fotosik.pl/935/1946dbbe430ce3c7.jpg hahaha najpierw pomyślałam, że ona tu jakiegoś zająca targa :mdleje: dobrze że się na spokojnie przyjrzałam :lol: Quote
furciaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hahaha udane ujecie:evil_lol: http://global.images8.fotosik.pl/936/baa08afa8ead0176.jpg Quote
weszka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ostatnia fota http://images8.fotosik.pl/936/2df753a009328d1a.jpg bardzo udana! Na poprzednich tam gdzie tylko trawa można by pomyśleć że ładna wiosna. Gdyby właśnie nie to błoto i bajoro. U mnie z kolei na ścieżkach w polach leży lód i w ogóle nie da się chodzić, tylko bokiem po takiej ciapie ale przynajmniej da się trzymać pion ;) Quote
Saththa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://images8.fotosik.pl/936/2df753a009328d1a.jpg sliczne :) Genialnalne, fenomenalne... cudne no:D A i jakie tereny :) Nic tylko się agroturystykować ahhh Quote
Fides79 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Saththa']http://images8.fotosik.pl/936/2df753a009328d1a.jpg sliczne :) Genialnalne, fenomenalne... cudne no:D A i jakie tereny :) Nic tylko się agroturystykować ahhh no to już wiadomo gdzie można urlop planować, tylko futro pod pache i jazda :cool3::lol: Quote
Saththa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Fides79 napisał(a):no to już wiadomo gdzie można urlop planować, tylko futro pod pache i jazda :cool3::lol: Uwierz mi poważnie rozważam...:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
eria Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://images8.fotosik.pl/936/2df753a009328d1a.jpg nooooooo Madzia dałaś czadu !!!! Wyszła Ci ta fotka super i moment fajny złapany !! Bardzo się mnie podobuje! Quote
weszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Fides79 napisał(a):no to już wiadomo gdzie można urlop planować, tylko futro pod pache i jazda :cool3::lol: Saththa napisał(a):Uwierz mi poważnie rozważam...:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Może latem zrobimy zjazd sznaucerów u Tekli? hihihi Quote
ariss Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 weszka napisał(a):Może latem zrobimy zjazd sznaucerów u Tekli? hihihi i ja się wpraszam:razz: Quote
Fides79 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 weszka napisał(a):Może latem zrobimy zjazd sznaucerów u Tekli? hihihi hi hi fajny pomysł, tylko nie wiem czy mój Gamoniek nie robiłby awantur, a jak go znam to będzie :shake: no i jak tam wygląda dojazd? Quote
jambi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 no i w końcu zawitałam :) i widzę Tekla że Ci śnieg ukradli :lol: wariactwa na śniegu Dony - bombowe, ale ta fota mnie urzekła... [quote name='Tekla64']a chyba przejela opieka nad malym czlekiem na wylacznosc bo nawet ojcu Jaska nie bardzo wolno sie z nim bawic[ no fakt ze widzi go 3 raz w zyciu a Jasko jest jej] ale zachowania ma suczydlo dosc ciekawe hihihi nie wiem czy akurat nie wspomoglo tego to ze jest na koncowce ciazy w glowie i cyckach. Jezu, przeczytałam to ze 3 razy i chyba dopiero do mnie doszło że ta ciąża to taka lewa troche... w pierwszej chwili pomyslałam, że małych się spodziewacie... [quote name='Tekla64'] czy widac to co chialam pokazac??? te rozbryzgi blota??? widać :lol: BOSKIE !!! :loveu: [quote name='weszka']Może latem zrobimy zjazd sznaucerów u Tekli? hihihi jestem za! czyli najpierw spotkanie w Szczecinie a potem zjazd do Tekli :evil_lol: Quote
Recommended Posts