Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wygibasy świetne, Dona bardzo gibka dziewczynka ;)
Zachód słońca piękny! Też zazdroszczę ładnej pogody i śniegu. U nas cały czas jakoś tak ponuro-buro, mało śniegu, głównie został lód z lekka przysypany śniegiem. Ledwo da się po tym chodzić i strach o psie łapy.

Posted

u nas tylko czasem zza chmur wyjrzy jakie blade sloneczko ale zawsze to lepiej jak calkowity brak go.
ja se dzis ide do kotlowni .... a tu lawinisko!!!!! nie da sie dojsc , zawalilo mi z dachu cale wejscie do kotlowni!!!!
a ze snieg ciezki bo mokry a jednak zmarzniety to nie bede sie kopac wydepcze se sciezke do pralni i straczy.

Posted

Pełnej michy dla psowatych, sianka dla rogatych a dla Ciebie duuużo zdrówka, szczęśliwości, uśmiechu, radości i miłości oraz pieniąchów na ten Nowy 2011 Rok;-)

Ale mieliście piękne słoneczko:loveu: W Wawie cały czas ponuro i śnieżnie:lol:

Posted

Doginko
sredeczne dzieki za piekne zyczonka!!!! chyba zawarlas kwintesencje tego czego nam najbardziej trza hihihi!!!

Klaudia
ja ci w tym nie hu hu nie pomoge bo sie nie znam, musisz szukac i pytac a moze ktos pomoze!

u nas dzis sloneczko ale zimnooo nie wiem czy dzis sie uda zrobic jakies zdjecia bo roboty masa.

Posted

Przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć wszystkiego najlepszego :loveu:

Pieski ciekawą zabawę na rozgrzewkę uskuteczniają hi hi ;)
http://images8.fotosik.pl/856/f3914bf3018eb7c0.jpg

Dona na straży domostwa - pięknie się prezentuje :lol:
http://images8.fotosik.pl/881/d6e5115654e59ca0.jpg

Ta historyjka z igłą mnie rozbawiła, niepozbyta sunia :p:cool1:

ps. Futrzaty też się stracha na fajerwerki ale w tym roku jakoś faktycznie ciszej było i stresu też było nieporównywalnie mniej ...

Posted

no to mamy klops na drogach pada deszcz na ten lod i snieg no i oczywiscie marznie wsio w piekna galdziutka skorupe lodowa , masakra!!!!
nic ino nalozyc lyzwy i sie tak poruszac, piesy wysunely pazury i staraja sie tak utryzmac na nogach
do tego wieje brzydki wiatr

ja chce normalna zime!!!!!

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a żebym to ja wiedziała jak się ją linkuje :hmmmm:
bannerek już mam, ale nawet samego nie umiem wstawić ;-)

Musisz wrzucić banerek na jakiś serwer zdjęciowy, np. TINYPIC, Później go kopiujesz i wklejasz w okienku edycji sygnatury. Następnie zaznaczasz już wklejony banerek i klikasz taką ikonkę linkowania - wygląda jak taka niebieska kula ziemska z taką klamerką. Teraz wpisujesz adres lub skopiowany link adresu i klikasz ok:-) Powinno być dobrze:lol:

Posted

dawno żadnych fotek nie było chciałam zauważyć ;)
U nas wczoraj w nocy jak wracałam z pracy było -10 , zresztą cały czas trzyma mróz .
Zaraz idziemy na spacerek bo słoneczko świeci.

Posted

To do was już doszło zapowiadane ocieplenie. U mnie też pomału rośnie temperatura ale całe szczęście w dzisiejszy wolny dzień było ładnie i jeszcze zimowo. Teraz już +3 i pewnie będzie coraz gorzej.

Posted

eria napisał(a):
U nas wczoraj wieczorem lało jak z cebra a dziś rano szklanka na chodnikach , była masakra.

u nas tak samo, a na poranym spacerze się Felutkowi łapidła rozjeżdżały, hi hi hi

Posted

[quote name='Saththa']Odwilż jest gorsza z innego powodu przynajmniej dla mnie... Wyłażą ze śniegu całe stada kup heh Masakra lekka;/

u mnie owszem jakies sporadyczne koopalony są ale odkąd posiadacze psow na moim osiedlu zaczeli sprzątać te widoki już nie straszą a i butów czyścić nie trzeba hihih..

Tekluniu aTy gdzie się podziewasz????

Posted

[quote name='zuzolandia']u mnie owszem jakies sporadyczne koopalony są ale odkąd posiadacze psow na moim osiedlu zaczeli sprzątać te widoki już nie straszą a i butów czyścić nie trzeba hihih..

Tekluniu aTy gdzie się podziewasz????

oo no to miło ze strony mieszkańców ;) u mnie tak jak u Sandry, co śnieg przykrył to sprzątać nie trzeba, na 10 psich właścicieli odchody sprząta 2 góra 3 :shake:
a jak się takiemu zwróci uwagę, to jest oburzony i kilka niecenzuralnych słów powie :angryy: natomiast SM ma to w nosie, jeszcze nie widziałam żeby kogoś chociaż upomnieli :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
oo no to miło ze strony mieszkańców ;) u mnie tak jak u Sandry, co śnieg przykrył to sprzątać nie trzeba, na 10 psich właścicieli odchody sprząta 2 góra 3 :shake:
a jak się takiemu zwróci uwagę, to jest oburzony i kilka niecenzuralnych słów powie :angryy: natomiast SM ma to w nosie, jeszcze nie widziałam żeby kogoś chociaż upomnieli :roll:

Fides u mnie na osiedlu czy też w parku sprzatam ja i jeszcze jedna Pani... TYlko ja widziałam jak sprzata... masakra heh

Posted

ja tam nie mam na kogo patrzec i sprzatam sama tak czy siak
ale fakt faktem ze jak se odpuszcze to potem mam naprawde co robic no i wlasnie po tych mrozach i wielkich sniegach zaczynam sie odgruzowywac bo se odpuscilam bylam .
rodzinka byla Jasko coraz piekniej z banda sie dogaduje a Dona chyba przejela opieka nad malym czlekiem na wylacznosc bo nawet ojcu Jaska nie bardzo wolno sie z nim bawic[ no fakt ze widzi go 3 raz w zyciu a Jasko jest jej] ale zachowania ma suczydlo dosc ciekawe hihihi nie wiem czy akurat nie wspomoglo tego to ze jest na koncowce ciazy w glowie i cyckach.
no co bede gadac maly ubaw dla mnie byl ale zdjec ni ma bo na zewnatrza brrr a w domu sie nie daje z tym ogromem energii i ruchu albo nie umiem i tyla.

Posted

Tekla64 napisał(a):
(...) zdjec ni ma bo na zewnatrza brrr a w domu sie nie daje z tym ogromem energii i ruchu albo nie umiem i tyla.

ee tam się nie daje, eee tam nie umiesz, na pewno się daje i na pewno umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz, trza próbować i tyla

najlepiej teraz w zimowe wieczory i niepogodę, bo wiosną i latem to już z pewnością znajdziesz 1000 wymówek ;)

Posted

[quote name='Fides79']ee tam się nie daje, eee tam nie umiesz, na pewno się daje i na pewno umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz, trza próbować i tyla

najlepiej teraz w zimowe wieczory i niepogodę, bo wiosną i latem to już z pewnością znajdziesz 1000 wymówek ;)

Na przykład "Bo psy wciąz pod słońce były":D