weszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wygibasy świetne, Dona bardzo gibka dziewczynka ;) Zachód słońca piękny! Też zazdroszczę ładnej pogody i śniegu. U nas cały czas jakoś tak ponuro-buro, mało śniegu, głównie został lód z lekka przysypany śniegiem. Ledwo da się po tym chodzić i strach o psie łapy. Quote
Tekla64 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 u nas tylko czasem zza chmur wyjrzy jakie blade sloneczko ale zawsze to lepiej jak calkowity brak go. ja se dzis ide do kotlowni .... a tu lawinisko!!!!! nie da sie dojsc , zawalilo mi z dachu cale wejscie do kotlowni!!!! a ze snieg ciezki bo mokry a jednak zmarzniety to nie bede sie kopac wydepcze se sciezke do pralni i straczy. Quote
Doginka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Pełnej michy dla psowatych, sianka dla rogatych a dla Ciebie duuużo zdrówka, szczęśliwości, uśmiechu, radości i miłości oraz pieniąchów na ten Nowy 2011 Rok;-) Ale mieliście piękne słoneczko:loveu: W Wawie cały czas ponuro i śnieżnie:lol: Quote
Culineo Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 a żebym to ja wiedziała jak się ją linkuje :hmmmm: bannerek już mam, ale nawet samego nie umiem wstawić ;-) Quote
Tekla64 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Doginko sredeczne dzieki za piekne zyczonka!!!! chyba zawarlas kwintesencje tego czego nam najbardziej trza hihihi!!! Klaudia ja ci w tym nie hu hu nie pomoge bo sie nie znam, musisz szukac i pytac a moze ktos pomoze! u nas dzis sloneczko ale zimnooo nie wiem czy dzis sie uda zrobic jakies zdjecia bo roboty masa. Quote
Fides79 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ehhh a u nas zimno, wietrznie, pochmurno i szaro niestety :angryy: Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć wszystkiego najlepszego :loveu: Pieski ciekawą zabawę na rozgrzewkę uskuteczniają hi hi ;) http://images8.fotosik.pl/856/f3914bf3018eb7c0.jpg Dona na straży domostwa - pięknie się prezentuje :lol: http://images8.fotosik.pl/881/d6e5115654e59ca0.jpg Ta historyjka z igłą mnie rozbawiła, niepozbyta sunia :p:cool1: ps. Futrzaty też się stracha na fajerwerki ale w tym roku jakoś faktycznie ciszej było i stresu też było nieporównywalnie mniej ... Quote
Tekla64 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 no to mamy klops na drogach pada deszcz na ten lod i snieg no i oczywiscie marznie wsio w piekna galdziutka skorupe lodowa , masakra!!!! nic ino nalozyc lyzwy i sie tak poruszac, piesy wysunely pazury i staraja sie tak utryzmac na nogach do tego wieje brzydki wiatr ja chce normalna zime!!!!! Quote
Doginka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a żebym to ja wiedziała jak się ją linkuje :hmmmm: bannerek już mam, ale nawet samego nie umiem wstawić ;-) Musisz wrzucić banerek na jakiś serwer zdjęciowy, np. TINYPIC, Później go kopiujesz i wklejasz w okienku edycji sygnatury. Następnie zaznaczasz już wklejony banerek i klikasz taką ikonkę linkowania - wygląda jak taka niebieska kula ziemska z taką klamerką. Teraz wpisujesz adres lub skopiowany link adresu i klikasz ok:-) Powinno być dobrze:lol: Quote
eria Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dawno żadnych fotek nie było chciałam zauważyć ;) U nas wczoraj w nocy jak wracałam z pracy było -10 , zresztą cały czas trzyma mróz . Zaraz idziemy na spacerek bo słoneczko świeci. Quote
Culineo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dziękuje Doginka :D robię tak jak w instrukcjach, ale nie wiem czy będzie ;-) Quote
Tekla64 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 no jeszcze brakuje przekierowania do waszej galerii ale banerek jest i to piekny!!!! popracuj jeszcze nad podlinkowaniem ino ja nie pomoge niestety Quote
weszka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 To do was już doszło zapowiadane ocieplenie. U mnie też pomału rośnie temperatura ale całe szczęście w dzisiejszy wolny dzień było ładnie i jeszcze zimowo. Teraz już +3 i pewnie będzie coraz gorzej. Quote
eria Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 U nas wczoraj wieczorem lało jak z cebra a dziś rano szklanka na chodnikach , była masakra. Quote
zuzolandia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Potwierdzamm.....szklisto że hej ;-) nienormalna zima hihihih buziamy wieczorowoo;-) Quote
Fides79 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 eria napisał(a):U nas wczoraj wieczorem lało jak z cebra a dziś rano szklanka na chodnikach , była masakra. u nas tak samo, a na poranym spacerze się Felutkowi łapidła rozjeżdżały, hi hi hi Quote
weszka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Niestety odwilż to fatalna sprawa. Syf że aż suki brzydzą się chodzić po takiej rozciapanej trawie. Quote
Saththa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Odwilż jest gorsza z innego powodu przynajmniej dla mnie... Wyłażą ze śniegu całe stada kup heh Masakra lekka;/ Quote
zuzolandia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Saththa']Odwilż jest gorsza z innego powodu przynajmniej dla mnie... Wyłażą ze śniegu całe stada kup heh Masakra lekka;/ u mnie owszem jakies sporadyczne koopalony są ale odkąd posiadacze psow na moim osiedlu zaczeli sprzątać te widoki już nie straszą a i butów czyścić nie trzeba hihih.. Tekluniu aTy gdzie się podziewasz???? Quote
Fides79 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='zuzolandia']u mnie owszem jakies sporadyczne koopalony są ale odkąd posiadacze psow na moim osiedlu zaczeli sprzątać te widoki już nie straszą a i butów czyścić nie trzeba hihih.. Tekluniu aTy gdzie się podziewasz???? oo no to miło ze strony mieszkańców ;) u mnie tak jak u Sandry, co śnieg przykrył to sprzątać nie trzeba, na 10 psich właścicieli odchody sprząta 2 góra 3 :shake: a jak się takiemu zwróci uwagę, to jest oburzony i kilka niecenzuralnych słów powie :angryy: natomiast SM ma to w nosie, jeszcze nie widziałam żeby kogoś chociaż upomnieli :roll: Quote
eria Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tekluniu aTy gdzie się podziewasz???? Madzia ma rodzinkę w komplecie w domu i cieszy się nimi ! :) Quote
Saththa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Fides79 napisał(a):oo no to miło ze strony mieszkańców ;) u mnie tak jak u Sandry, co śnieg przykrył to sprzątać nie trzeba, na 10 psich właścicieli odchody sprząta 2 góra 3 :shake: a jak się takiemu zwróci uwagę, to jest oburzony i kilka niecenzuralnych słów powie :angryy: natomiast SM ma to w nosie, jeszcze nie widziałam żeby kogoś chociaż upomnieli :roll: Fides u mnie na osiedlu czy też w parku sprzatam ja i jeszcze jedna Pani... TYlko ja widziałam jak sprzata... masakra heh Quote
Tekla64 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ja tam nie mam na kogo patrzec i sprzatam sama tak czy siak ale fakt faktem ze jak se odpuszcze to potem mam naprawde co robic no i wlasnie po tych mrozach i wielkich sniegach zaczynam sie odgruzowywac bo se odpuscilam bylam . rodzinka byla Jasko coraz piekniej z banda sie dogaduje a Dona chyba przejela opieka nad malym czlekiem na wylacznosc bo nawet ojcu Jaska nie bardzo wolno sie z nim bawic[ no fakt ze widzi go 3 raz w zyciu a Jasko jest jej] ale zachowania ma suczydlo dosc ciekawe hihihi nie wiem czy akurat nie wspomoglo tego to ze jest na koncowce ciazy w glowie i cyckach. no co bede gadac maly ubaw dla mnie byl ale zdjec ni ma bo na zewnatrza brrr a w domu sie nie daje z tym ogromem energii i ruchu albo nie umiem i tyla. Quote
Fides79 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Tekla64 napisał(a):(...) zdjec ni ma bo na zewnatrza brrr a w domu sie nie daje z tym ogromem energii i ruchu albo nie umiem i tyla. ee tam się nie daje, eee tam nie umiesz, na pewno się daje i na pewno umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz, trza próbować i tyla najlepiej teraz w zimowe wieczory i niepogodę, bo wiosną i latem to już z pewnością znajdziesz 1000 wymówek ;) Quote
Saththa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Fides79']ee tam się nie daje, eee tam nie umiesz, na pewno się daje i na pewno umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz, trza próbować i tyla najlepiej teraz w zimowe wieczory i niepogodę, bo wiosną i latem to już z pewnością znajdziesz 1000 wymówek ;) Na przykład "Bo psy wciąz pod słońce były":D Quote
Recommended Posts