Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mam nadzieje ze wszystkim sie dobrze udalo wejsc w ten Nowy Rok, znaczy szumnie , bardzo milo i wesolo!!!

u mnie chyba wies jednak poszla po rozum do glowy i musze powiedziec ze za wiele nie strzelali!!! cale szczescie
nie ze wcale ale jednak sporo mniej i nie dlugo, wszystko moje bez problemow przezylo, ja zawsze zaraz po zyczeniach lece do kopytnych by miec na oku co sie dzieje i widoki mialam piekne ale zupelnie inne jak w poprzednich latach co mnie bardzo ucieszylo, w kolo[ z okolicznyych miejscowosci] na niebie rozblyskaly co chwile fajerwerki ale w samej naszej wsi bylo ich nie za wiele, wiekaz czesc stada juz przezywala to wiec swoja postawa pokazylay mlodziezy i co bardziej plochliwym ze nalezy sie tym nie przejmowac za bardzo.
Borys byl zajety przez Aresa i Nikodema i tez tak bardzo tego nie przezyl tym razem.
no i u nas snieg plynie mamy odwilz i to ogromna buuu jest brzydko mokro i ciezko ale na razie nic nie pada.

jeszcze raz WSZTSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2011
i dziek serdeczne za zyczenia

Posted

wreszcie mi śmiga internet więc sobie szybko nadrobiłam zaległości:razz:

góry piękne, malownicze i aż się rozmarzyłam:loveu::loveu::loveu:

a zimę macie piękną, u nas odwilż i tak jakoś nijak:roll:

Posted

witam cie serdecznie u nas! i mam nadzieje ze czesciej bedziesz tu zagladac , podlinkuj sobie w koncu te swa galerie bo mnie ciezko cie znalzezc!!!hihihi
I wam tez samego najlepszego w tym NOwym Roku z wlasnym psem!!!!

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Posted

ja sie ciesze zupelnie z innych zdjec , jak zwykle wam sie zupelnie co innego podoba jak mnie hihihi
te oczy naprawde mnie wyszly, bo malo kiedy ona pokazuje je .
ale ja osobiscie zachwycam sie wygibasami na sniegu
a sloneczko ot tak se ufocilam bo bylo

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja sie ciesze zupelnie z innych zdjec , jak zwykle wam sie zupelnie co innego podoba jak mnie hihihi
te oczy naprawde mnie wyszly, bo malo kiedy ona pokazuje je .
ale ja osobiscie zachwycam sie wygibasami na sniegu
a sloneczko ot tak se ufocilam bo bylo

ano, ja też lubie wygibasy, ale jak sie ma psa który jest sam jednym wielkim wygibasem to czasem trzeba odmiany ;)
Ale w ładnym portrecie, w spojrzeniu psa widać całe to "COŚ" za co sie je kocha :loveu: