Tekla64 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Wiele wiele szczescia i samego zadowolenia w tym nowym roku a przede wszystkim zdrowia dla nas i naszych czterolapnych Quote
sota36 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kochana Madziu - zdrowia! Dla nas i czterolapych - smigam z psami. jeszcze sie odezwe! Quote
Fides79 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Magdo dla Ciebie, Twoich bliskich i całej Sfory wiele szczęścia, radości i pomyślności w nadchodzącym 2011 roku :) Quote
eria Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie Madziu i całej sfory w Nowym Roku !! Quote
Tekla64 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 No mam nadzieje ze wszystkim sie dobrze udalo wejsc w ten Nowy Rok, znaczy szumnie , bardzo milo i wesolo!!! u mnie chyba wies jednak poszla po rozum do glowy i musze powiedziec ze za wiele nie strzelali!!! cale szczescie nie ze wcale ale jednak sporo mniej i nie dlugo, wszystko moje bez problemow przezylo, ja zawsze zaraz po zyczeniach lece do kopytnych by miec na oku co sie dzieje i widoki mialam piekne ale zupelnie inne jak w poprzednich latach co mnie bardzo ucieszylo, w kolo[ z okolicznyych miejscowosci] na niebie rozblyskaly co chwile fajerwerki ale w samej naszej wsi bylo ich nie za wiele, wiekaz czesc stada juz przezywala to wiec swoja postawa pokazylay mlodziezy i co bardziej plochliwym ze nalezy sie tym nie przejmowac za bardzo. Borys byl zajety przez Aresa i Nikodema i tez tak bardzo tego nie przezyl tym razem. no i u nas snieg plynie mamy odwilz i to ogromna buuu jest brzydko mokro i ciezko ale na razie nic nie pada. jeszcze raz WSZTSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2011 i dziek serdeczne za zyczenia Quote
weszka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Żeby to był dobry rok pod każdym względem dla Was i dla całej zwierzęcej sfory :) Quote
ariss Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wreszcie mi śmiga internet więc sobie szybko nadrobiłam zaległości:razz: góry piękne, malownicze i aż się rozmarzyłam:loveu::loveu::loveu: a zimę macie piękną, u nas odwilż i tak jakoś nijak:roll: Quote
Culineo Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 u nas tak samo odwilż :-( brudno, zmno i mokro :angryy: już naprawde wole śneżek i słonko :lol: a dla was Szczęśliwego Nowego Roku ;-) Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 witam cie serdecznie u nas! i mam nadzieje ze czesciej bedziesz tu zagladac , podlinkuj sobie w koncu te swa galerie bo mnie ciezko cie znalzezc!!!hihihi I wam tez samego najlepszego w tym NOwym Roku z wlasnym psem!!!! Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 troche zdjec z dzisiaj " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ariss Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ale mieliście fajne słonko, u nas cały czas buro;/ Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
ariss Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://images8.fotosik.pl/881/1dedd241cbd8bee3.jpg śliczne:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bardzo nastrojowy ten widoczek z zachodem wyszedł !! Quote
Saththa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Sliczną ma Dona grzyweczkę [FONT=MS Shell Dlg 2]http://images8.fotosik.pl/880/9db5a8f7ae200ab0.jpg[/FONT] ale to zdjęcie normalnie się zakochałam :mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/881/a678f63f4a1e92ef.jpg Quote
anka_szklanka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Teklo wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !! Jakie masz u Siebie słońce, pożycz trochę! Fantastyczne spojrzenie :loveu:http://images8.fotosik.pl/881/a678f63f4a1e92ef.jpg to jedno z tych niewinnych inaczej ? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/881/1dedd241cbd8bee3.jpg Tekluniu jaka cudna foteczka Ci wyszła ;-) Witam w nowym roczku ...i gorące buziaczki przesyłam !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tekla64 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ja sie ciesze zupelnie z innych zdjec , jak zwykle wam sie zupelnie co innego podoba jak mnie hihihi te oczy naprawde mnie wyszly, bo malo kiedy ona pokazuje je . ale ja osobiscie zachwycam sie wygibasami na sniegu a sloneczko ot tak se ufocilam bo bylo Quote
anka_szklanka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Tekla64 napisał(a):ja sie ciesze zupelnie z innych zdjec , jak zwykle wam sie zupelnie co innego podoba jak mnie hihihi te oczy naprawde mnie wyszly, bo malo kiedy ona pokazuje je . ale ja osobiscie zachwycam sie wygibasami na sniegu a sloneczko ot tak se ufocilam bo bylo ano, ja też lubie wygibasy, ale jak sie ma psa który jest sam jednym wielkim wygibasem to czasem trzeba odmiany ;) Ale w ładnym portrecie, w spojrzeniu psa widać całe to "COŚ" za co sie je kocha :loveu: Quote
Recommended Posts