Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 a ze biegac teraz trudno to na rozgrzewke i by sie utryzmac w formie takie zabawy uskuteczniaja " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 " class="ipsImage" alt=""> a tak teraz wygladamy!!!! mamy pelnooo sniegu juz wszedzie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 taka gore sniegu mamy na wjezdzie do bramy i bramki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ptasia stolowka, juz drugi raz wyczyszczona do cna dzis " class="ipsImage" alt=""> zabawe trza dokonczyc no nie?! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ooo chlopaki wrocili nooo to trzeba ich przywitac , znowu!!! " class="ipsImage" alt=""> i to by bylo na tyle dzisiaj mimo braku sloneczka Quote
sota36 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Boziu moj! Jakie "agresory" - rozszarpaly czlowieka, tego co byl w tym ubranku, a teraz to nawet ubranko dra:((((( Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ano Gustaw byl dzis odziany i dzielnie nosil az pol dnia ino na spacerze sie mu przestalo podobac i zaczal sie rozbierac a to znowu stalo sie sygnalem do wspanialej zabawy i pomogly sie pobratymcowi oswobodzic po czym stwierdzily ze jak zniszcza to Gustaw nie bedzie wiecej troturowany. Tekli nie zlapalam w obiektyw ale tez na poczatku brala w tym udzial! Gustaw jak juz sie wyluskal to kompletnie stracil zainteresowanie ociepleniem. Borys nie bral udzialu w oholnej zabawie bo on juz ma w glowie nadchodzacego sylwestra, zaczeli strzelac wiec panika ogromna i juz na zapas, bidna psina ale damy rade jak zwykle. Quote
weszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Świetnie sobie poradziły z odzieniem ;) Nooo rzeczywiście macie kupę śniegu :-o Tu tak nie mam. Niestety okres petard to ciężkie przeżycia dla tych psiaków co się boją. Moje całe szczęście nie mają tego problemu ale i tak mam zawsze lekki niepokój i Dirki na wszelki wypadek nie spuszczam jak słyszę że gówniarze bawią się w okolicy. Quote
anka_szklanka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tekla64 napisał(a): ]http://images8.fotosik.pl/856/6a41df8aaf8c42b6.jpg cudna buzia, a jaką ma zalotną grzywke na boczek ;) Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 nooo to teraz zacznie sie polka, za wiele sniegu i zwierz lesny zaczyna sie zblizac do gospodarstw wiec moje piesy szaleja w srod tych wszystkich tropow i sladow jakie zostawiaja w kolo naszego terenu a Gustaw juz calkiem dostaje szalu bo norki zaczynaja przypuszczec ataki na kurniki, nasz na razie jeszcze omijaja ale juz kraza w kolo a ten ino czeka by znowu wykazac sie zdolnosciami. jakby nowe zycie wstapilo w Gustawa a Tekla tez juz czuje ze bedzie wesolo,ale dyc kur trza bronic bo nam wyzra wszytskie jak u sasiadow! ptasie plemie karmie juz nawet dwa razy dziennie a jakies takie bardzo plochliwe ta zima i zadnych zdjec sie nie da zrobic niestety ale dalej bede czatowac. Quote
zuzolandia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witanko poświateczne ;-) a gdzie fotaa choinkowa z całą ferajną przy niej ????? hihihih widzę że snieg u WAS obrodził na maksaa ........i futra skutecznie zrzucają zbędne świąteczne kilogramy hihihi moje je magazynują i mają niestety nadwagę buuu Fruziolek ważony w drugie świeto ma 7.5 kg !!!!! przynajmniej o 1.5 kg za dużooo.....masakraa... o Zuzoli nawet nie wspomnę ;-) A ja skromnie hihih tylko 53 kg hihihihi no ale co ja sie tu będe rozpisywac o tych złych nadprogramowych kilosach hihihi teraz to sie trza do Sylwestra przygotowac choć juz nie bęzie taki wesolutki jak świeta bo kurde 2 kumpele mi się do szpitala dostaly ... jejku znowuu tu gadam ..zapominam że to nie moja galeryja hihihih buziammm mocniusioooooo !!! a dla futer mizianko ;-) Quote
eria Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 spoko ,tak 0,5 Fruziol straci przy czesaniu hihihih Świetnie się psiska bawią :) Co do sylwestra-Foxi się boi ale nie jakoś bardzo strasznie. W klinice sprzedajemy po prostu hurtowe ilości teraz środków uspokajających ... Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 mnie tam to juz wsio ryba bo podanie Borysowi lekow to tez ogromny stress, dla niego nie dla mnie ja to raczej jako rodzaj dziwnej walki o przekonanie psa by to cos zostalo mu w zoladku, skubaniec potrafi wyizolowac ze wsiego a pokruszonego nawet nie ruszy,zastrzyki itd to juz tragedia mordowanie psa. tak znosimy to byle blisko mnie i byle go glaskac, damy rade , nie pierwszy raz. reszta sfory ma w ... glebokim powazaniu strzelanie i tylko Borysowa reakcja je troche dziwi, one raczej chetnie by polecialy popatrzec gdzie i czym to tak wala. Dona wlasnie po raz pierwszy widziala jak ktos szyje i strasznie sie zainteresowala igla , tak mocno, ze stwierdzila iz ja panu poprostu zabierze i sie ukula w jezor, zdziwienie ogromne ale nie rezygnacja z odebrania panu straszliwego narzedzia, teraz po tlumaczeniu uwalila sie obok swego pana i bacznie obserwuje kiedy bedzie mogla sama zajac sie tym sprzetem. jej reakcja byla bardzo komiczna, pewnie nie potrafilam jej slownie wam przekazac ale .... usmialismy sie wszyscy a ona nadal nie rezygnuje hihihi Quote
weszka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Może Dona ma ukryty talent szwaczki ;) Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='eria']spoko ,tak 0,5 Fruziol straci przy czesaniu hihihih Świetnie się psiska bawią :) Co do sylwestra-Foxi się boi ale nie jakoś bardzo strasznie. W klinice sprzedajemy po prostu hurtowe ilości teraz środków uspokajających ... na fb jest fajna akcja "nie strzelam na sylwestra", choć uważam że to i tak dużo nie pomoże, huk będzie...Znalazłam w sieci też kontre "strzelamy na calego" oszołomy są i będą :/ Moja mała strasznie przeżywa od kilku lat ze względu na nią nie wychodziłam z domu w sylwestra :) Tekla Pokaż Daniele!! Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 no teraz nie mam zadnych zdjec kopytnych ale jak se przelecisz galerie to tam troche jest ino to zachodu wymaga ale na razie nic innego nie wymysle w te mrozy malo fotogeniczne sa , nastroszone i bardzo zainteresowane zarciem bo to dla nich teraz najwazniejsze i stale w ruchu hihhi ale serdecznie zapraszam do przepatrzenia Sfory Hektora!!! bedzie mi bardzo milo i moze trafisz gdzies na Jaska z psami hihihi Quote
Tekla64 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 no zaczelo sie szalenstwo wywalania kasy w powietrze, Borys juz .... caly w wielkich nerwach a reszta dostaje szalu ze ktos im spokojne zycie zakloca. wczoraj mielismy nocne lowy na fretke , chyba jednak ta raza dala dyla ale kundle szczesliwe i ciezko bylo je spac poukladac hihihi anka-szklanka przejrzalam galerie i znalazlam pare stron ze zdjeciami danieli 4,7,10,17,80,88,94,95 Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 U mnie o dziwo cisza i nie ma łomotów. Ponoć są od tego roku kary za odpalanie w normalne dni to może się boją że ktoś ich podkabluje. A to fajną psiarnia miała rozrywkę ;) Quote
Saththa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja się bardzo zastanawiam, jak to moje Futro przetrwa sylwestra ehhh, nie kupiłam mu żadnych uspokajaczy... Mam nadzieję, że będzie dobrze... Quote
Fides79 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja mojemu Gamoniowi kupowałam tabletki z melisą beaphar-a ale ten typ musi miec prawdziwe adhd bo tabletka działa na niego pobudzająco:evil_lol: a ze huków sie nie boi, tylko szczeka to mu nic nie aplikuje. Quote
Saththa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja nie wiem jak Tazz zareaguje.. w każdym razie za rok będę już wiedziec:) Quote
Tekla64 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 zwsze bylo zabronione ino maja to gdzies , zwlaszcza na wsi, bo policja do takiego zgloszenia nie przyjedzie a u mnie ino Borys taki ekstremista ale to juz wiecie ze jego wszystko stracha Quote
Recommended Posts