Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponoc poprzedni wlasciciel go tak nauczyl , nie wiem,... by sie wybiegal czy moze oszczedzal bilet na nim ,,, rozne spekulacje byly a rodzice cos tam o tym bakali ale juz teraz zapomnialam co oni mnie wtedy probowali wcisnac.
z tak kolejka to mu zostalo tak ze jak pozniej padl ostry rozkaz to dawal spokuj ale dzika ochote mial zawsze, za to ataki na konie no niestety to byly jedyne momenty gdysmy sie troche szarpali zawsze, a raz jak wiozlam go maluchem i obok jechal kun z wozem, to malo ze caly samochod latal po jezdni jak dziki, to tak sie rzucal ze mi podarl tapicerke.
dzis z perspektywy lat mysle ze to byl zbyt latwy pies, za wiele mi pokazal co pies moze i jak moze , jak latwo sie z psem dogadac i dzis zawsze jak mam problem z jakims i nie mozemy sie dogadac wracam myslami do Miska i mowie ze przeciez on by to pojal w lot, on by to juz dawno wiedzial, on by to juz dawno zrobil, z nim bym juz to miala z glowy, on by mi tego nie zrobil,on .... no wlasnie on MIsku, Hamlet, Hamilton.....ale on byl tylko jeden taki
i kazdy nastepny jest inny ale nie mniej kochany nie mniej madry tylko ja chyba ne mam juz takiego zaparcia by ten nastepny tak samo to robil jak ON

Posted

Dona cos czuje ze jej sie swiat troche zmieni i lazi za mna , tuli sie caly czas, chce byc wiecznie glaskana.
Ona po raz pierwszy zostanie beze mnie na tydzien , reszta juz wie ze jak narty na wierzchu to panstwo wyjezdza ale wiedza tez ze i przyjada.
Troche sie obawiam o nia ale dada sobe rade bo zostanie u siebie i ze wszytskimi psami ino mnie nie bedzie ciut dluzej niz to sie dotad zdarzalo.
Musi i ona dojrzec do tego ze czasem i ja wybywam.
a 15go bedzie ro jak u nas jest Dona!
jak ten czas leci.

Posted

Tekla, Twoja opowieśc o Hamlecie jest wzruszająca. Piękna, pisana z autentyczną miłością :) Hamlet był psem doskonałym... przyznam że opowieść o nim przeczytałam dwa razy, wspaniały pies...
przeczytałam tez w końcu o Wacku... kawał cholery z niego był....

w ogóle tak sobie myślę, że każdy z Twoich psów był lub jest wybitna osobowością :)

szusuj spokojnie i wracaj do nas! :bye:

Posted

a 15go bedzie ro jak u nas jest Dona!

To poświętować trzeba :ylsuper::Cool!::Cool!::jumpie::beerchug::laola::laola::popcorn::cunao::cunao::knajpa::drink1::chlup:

I Hip Hip hura :cool3::cool3:

Posted

Oooooo, jeszcze się załapałam, bo jeszcze 10 minut tego 15-ego:lol:

Dona, psinko, obyś kolejne lata przeżyła w zdrowiu, zabawie i szczęśliwym domku, jaki Ci zapewniła Teklunia;-)
:BIG::laola::popcorn::cunao::drink1:

Posted

Witajcie juz po urlopie, powrocilim sie calo i najezdzone a takie widoki mielismy z balkonu

" class="ipsImage" alt="">

Posted

wyciag mielismy tuz o krok z hotelu, z balkonu widac wszystko bylo, cudowne widoki i wspaniale miejsce na szusowanie

Posted

wszystkich tras nie zadzylismy przejedzic niestety i czasu i sil zabraklo:angryy:

a to ja jakbyscie nie wiedzialy na jednaje z czerwonych tras

Posted

łoooooooooooooo jakie piękne góry :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Śliczne!! Mam nadziej,e, że akumulatory nałądowane :) I też podrap te swoje sierściuch , ale sie pewnie stęskiniły. Radości nie było końca:cool3::cool3::cool3:

Posted

huraaa Tekla wróciła cała, szczęśliwa i nie polamana :multi::multi:
widoki piękne, na żywo pewnie zapierają dech w piersiach:p
a jak tą rozłąke zniosły Twoje sierściuchy, wszystko w porządku??, pewnie teraz szaleją z radości :lol:

Posted

Cieszę się, że wróciłaś. A i widoki jakby ciekawsze i ładniejsze niż w poprzednim miejscu. Jak Dona - jedyna nieprzyzwyczjona do Twojej nieobecności - zniosła rozłąkę?