malawaszka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 i tak goniłaś za niam od przystanku do przystanku za kolejką miejską? faktycznie, że też właśnie takie głupie coś sobie wybrał na rozładowanie frustracji psich :lol: Quote
jambi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 o łaaaa... Tekla się wzięła za pisarstwo... ;) to ja sobie kawkę zrobię, wydrukuje i na spokojnie poczytam Hamleta :p Quote
Tekla64 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 ponoc poprzedni wlasciciel go tak nauczyl , nie wiem,... by sie wybiegal czy moze oszczedzal bilet na nim ,,, rozne spekulacje byly a rodzice cos tam o tym bakali ale juz teraz zapomnialam co oni mnie wtedy probowali wcisnac. z tak kolejka to mu zostalo tak ze jak pozniej padl ostry rozkaz to dawal spokuj ale dzika ochote mial zawsze, za to ataki na konie no niestety to byly jedyne momenty gdysmy sie troche szarpali zawsze, a raz jak wiozlam go maluchem i obok jechal kun z wozem, to malo ze caly samochod latal po jezdni jak dziki, to tak sie rzucal ze mi podarl tapicerke. dzis z perspektywy lat mysle ze to byl zbyt latwy pies, za wiele mi pokazal co pies moze i jak moze , jak latwo sie z psem dogadac i dzis zawsze jak mam problem z jakims i nie mozemy sie dogadac wracam myslami do Miska i mowie ze przeciez on by to pojal w lot, on by to juz dawno wiedzial, on by to juz dawno zrobil, z nim bym juz to miala z glowy, on by mi tego nie zrobil,on .... no wlasnie on MIsku, Hamlet, Hamilton.....ale on byl tylko jeden taki i kazdy nastepny jest inny ale nie mniej kochany nie mniej madry tylko ja chyba ne mam juz takiego zaparcia by ten nastepny tak samo to robil jak ON Quote
Tekla64 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Dona cos czuje ze jej sie swiat troche zmieni i lazi za mna , tuli sie caly czas, chce byc wiecznie glaskana. Ona po raz pierwszy zostanie beze mnie na tydzien , reszta juz wie ze jak narty na wierzchu to panstwo wyjezdza ale wiedza tez ze i przyjada. Troche sie obawiam o nia ale dada sobe rade bo zostanie u siebie i ze wszytskimi psami ino mnie nie bedzie ciut dluzej niz to sie dotad zdarzalo. Musi i ona dojrzec do tego ze czasem i ja wybywam. a 15go bedzie ro jak u nas jest Dona! jak ten czas leci. Quote
weszka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 To wielkie szczęście, że na swojej drodze miałaś takiego psa jak Hamlet. Musiał być wspaniałym psem. A teraz czekam na powrót z szusowania i relacje. Quote
Saththa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja właśnie tez czekam ;) Czekam i czekam na Ciebie, na zdjęcia na relacje na zdjęcia futer wszystkich i opowieści i Wracaj Już !! :D Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Tekla, Twoja opowieśc o Hamlecie jest wzruszająca. Piękna, pisana z autentyczną miłością :) Hamlet był psem doskonałym... przyznam że opowieść o nim przeczytałam dwa razy, wspaniały pies... przeczytałam tez w końcu o Wacku... kawał cholery z niego był.... w ogóle tak sobie myślę, że każdy z Twoich psów był lub jest wybitna osobowością :) szusuj spokojnie i wracaj do nas! :bye: Quote
Saththa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 a 15go bedzie ro jak u nas jest Dona! To poświętować trzeba :ylsuper::Cool!::Cool!::jumpie::beerchug::laola::laola::popcorn::cunao::cunao::knajpa::drink1::chlup: I Hip Hip hura :cool3::cool3: Quote
Doginka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Oooooo, jeszcze się załapałam, bo jeszcze 10 minut tego 15-ego:lol: Dona, psinko, obyś kolejne lata przeżyła w zdrowiu, zabawie i szczęśliwym domku, jaki Ci zapewniła Teklunia;-) :BIG::laola::popcorn::cunao::drink1: Quote
eria Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ja spóźniona ale również najlepsze życzenia dla Dony przesyłam !!!! :) i czekamy na Twój powrót Tekla!!! :) Quote
zuzolandia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Udanegoo wypoczynkuuu kochana !!!! Quote
DominikaAnna Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ile czworonożnych nicponi u Ciebie jest ;) wszystkie są urocze :loveu: Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Witajcie juz po urlopie, powrocilim sie calo i najezdzone a takie widoki mielismy z balkonu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 cudne widoki!!!!! :loveu: najpierw przeczytałam, żeście powrócili cało i najedzone :lol: Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 wyciag mielismy tuz o krok z hotelu, z balkonu widac wszystko bylo, cudowne widoki i wspaniale miejsce na szusowanie " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 wszystkich tras nie zadzylismy przejedzic niestety i czasu i sil zabraklo:angryy: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a to ja jakbyscie nie wiedzialy na jednaje z czerwonych tras " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 tlo sie liczy " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 łoooooooooooooo jakie piękne góry :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Śliczne!! Mam nadziej,e, że akumulatory nałądowane :) I też podrap te swoje sierściuch , ale sie pewnie stęskiniły. Radości nie było końca:cool3::cool3::cool3: Quote
Fides79 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 huraaa Tekla wróciła cała, szczęśliwa i nie polamana :multi::multi: widoki piękne, na żywo pewnie zapierają dech w piersiach:p a jak tą rozłąke zniosły Twoje sierściuchy, wszystko w porządku??, pewnie teraz szaleją z radości :lol: Quote
Ru-Bru Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Cieszę się, że wróciłaś. A i widoki jakby ciekawsze i ładniejsze niż w poprzednim miejscu. Jak Dona - jedyna nieprzyzwyczjona do Twojej nieobecności - zniosła rozłąkę? Quote
Recommended Posts