Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OO, to widze że i Ty dobiłas do setki ;)

Zimowe psiaki piękne! wszystko obejrzałam i nadrobiłam... z małym wyjątkiem, jeszcze nie doczytałam o Wacku, ale do tego potrzebuję kawki ;)

jaaa, ależ On ma wielkie oczyska!

[quote name='Saththa'] i własnie się zastanawiam co ja zrobie jak jeszcze zimniej bedzie... chyba musze sobie jakies duże spodnie kupić coby pod nimi upchać to wszystko :D

przyzwyczaisz sie :grins:

Tekla, czy to Ty? ;)

Pies wystawiający :lol:

Biedna Dona, doopka jej sie na kanapie nie zmieściła ;)

Posted

Jambi
tak to ja
a to cobyscie nie myslaly ze ona se nie potrafi poradzic

" class="ipsImage" alt="">

to dzisiaj tak se bylo a lozko obok dalej puste hihih

co do strony?! to ja juz nic nie rozumam ?! niedawno niby dobijalam do 250tej a teraz mam 100
no jo nie wazne kazdy powod do imprezki jest dobry no nie!!!!
wazne ze jakos to dalej funkcjonuje i o to chodzi

Posted

takie widoczki mam z okna salonu

tak jest zaraz za i na tarasie

a tak bylo przez chwile hihihi

ta raza lozko mialo wziecie hihihi ale ino na chwile

Posted

:grin:ach Dona spryciula :lol: mam nadzieje, że biedny Gustaw przeżył bez szwanku to olbrzymie natarcie ;)

i macie racje - każdy powód do świętowania dobry! :evil_lol:

:cunao::drink1::beerchug:

Posted

jambi_ napisał(a):
:grin:ach Dona spryciula :lol: mam nadzieje, że biedny Gustaw przeżył bez szwanku to olbrzymie natarcie ;)

popieram! :)

Ah to białe szaleństwo Tazz dziś na wybiegu wariował chwile ale potem mu w łapy snieg powłaził a ja zamarzłam (zapomniałam dodatkowych skarpet ubrać:() I wrócilismy do domu heh.

Pozdrawiam ;)

Posted

Wacek to chyba mógł być kuzynem jamnika z którym spędziłam dzieciństwo - Ego miał na imię (Cejlon w rodowodzie) i też był dość że tak powiem specyficzną jamniczą cholerą. Po nim więcej bym się na jamniora nie zdecydowała choć akurat mnie oszczędził i nigdy nie użarł.

Piętrowe psy na kanapie świetne :) czego się nie robi żeby tyłek na miękkim położyć.

No i nareszcie i Was zima dorwała! Zimowa Dona piękna i w portrecie i jak ryje w śniegu. Oj tak większość psów uwielbia śnieg. Moje tez wczoraj goniły jak warioty w tej burzy śnieżnej, a ja ledwo lazłam w tą zawieruchę.

Posted

Łoooo jakie foty fajne :D
Genialne :D

A powiedzcie mi proszę ładnie jak to jest z marznieciem u sznupków? Bo mnie sie jakos ostatnio zawydaje, że temu mojemu to zimno jakos bo mi sie strasznie w kulkę zwija koło kaloryfera...:oops:

A wcale jakos super zarośniety nie jest chociaż to właściwie prawie 1,5 miecha i tak się poczełam zastanawiać:oops::oops::oops:

Posted

U MNIE PO NOCCE -16
PRZEPIEKNY WSCHOD SLONCA ZIMA JAK Z BAJKI , SLONCE DZIEWICZY PUCH I CIASZA!!!

A MOJ DOM JAK PRZYZWOITY PAROWIEC DAJE DYM Z DWOCH KOMIOW
PSISKA NABIEGANE , NAJEDZONE I SZCZESLIWE
POSZLY WLASNIE WYLADOWAC RESZTKE ENERGII NA TARASIE

ALE JUZ WLASNIE nIKODEM SIE DOMAGA WEJSCIA DO CIEPLEGO DOMKU
PO DLUGASNYM SPACERZE ON JUZ BY SE ODPOCZAL

PIEKNY TAKI ZIMOWY SWIAT

Posted

Fajny taki dymiący domek wśród zaśnieżonej rzeczywistości. Brakuje mi zimą kominka. U mamy to choć piece kaflowe były to super można się było tulić do nich. A kiedyś się w nich paliło to już taka zupełnie namiastka kominka. Teraz mają już prądowe grzałki ale i tak fajnie się przy nich ogrzać po mroźnym spacerze.

Posted

O TYM JAK WSPANIALY JEST PIEC KAFLOWY JUZ KIEDYS MOWILAM ALE POWIEM JESZCZE ZE TO JEST ULUBIONE MIEJSCE GRZANIA DOOPKOW WSZYSTKICH MOICH STARSZYCH PIESOW PO SPACERACH.
WSZYSTKIE DOMOWE ZDJECIA hEKTORA BYLY POD PIECEM , BO TAM NAJCHETNIEJ LEZAL
gUSTAW POTRAFI WEJSC POD PIEC JAK MU ZIMNO
A TERAZ tEKLA CZESTO SIE WYLEGUJE POD PIECEM
JA SAMA JAK WRACAM PO SPACERZE LUB PO PRACY NA ZENATRZ CHETNIE TEZ SIE MOJA WIELKA GRZEJE I WIECIE CO JAK SIE UGRZEJE TYLKA TO OD RAZU WSZYSTKO INNE TEZ JEST OGRZANE HIHIHI

Posted

HIHIHI OT JAMNIKI

mEFISTA DOSTALISMY OD ZNAJOMYCH Z RYBNIKA JAK SIE URODZILY TO JA ZAMOWILAM CZARNEGO I SE CZEKALAM AZ BEDZIE CZAS NA ODBIOR A W MIEDZYCZASIE WYSNILAM SE TO IMIE NIE WIDZAC GO NAWET NA ZDJECIACH.
JAK JUZ PRZYJECHAL A MY DOROBILISMY SIE PIERWSZEGO KOMINKA, A BYL TO OTWARTY KOMINEK ,TO WLASNIE WYSZLA CALA NATURA mEFIKA, POTRAFIL SIEDZIEC DOSLOWNIE W OGNIU, TOZ SAMO ROBIL PRZY OGNISKACH BYLE JAK NAJBLIZEJ OGNIA, CASEM SIE TAK NAGRZAL ZE NIE MZNA GO BYLO DOTKNAC BO AUTENTYCZNIE PAZRYL A MENDA JEDNA NAWET DZIOBA NIE OTWOZYL BY SIE SCHLODZIC.
POTRAFIL GODZINAMI SIEDZIEC I SIE GAPIC W OGIEN
JEGO SYN GUSTAW JUZ TEGO NIE MA , GRZAC SIE LUBI ALE NIE PALIC HIHIHI
MEFISTO NIGDY SIE NIE SPARZYL, NIDGY NIE DAL SIE POPARZYC PRZEZ ISKRY , SPRYCIARZ MALY BYL I TYLA
ALE JAMNIKI TO SA DZIWACZNE PSY, POWIEDZIALABYM SPECYFICZNE ZA TO JAK JUZ TO SA PRZEKOCHANE