Erhan Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']... moje nastepne spotkanie z saperami juz nie sprawilo mi tyla radosci, jakies .... takie se i bez polotu przyjechali[/QUOTE] Pewnie to było chłodną jesienią i atrakcji było niewiele :cool3: :megagrin: Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a to tak coby znowu udowodnic ze one te kanapke baaarrdzoo lubia hihihi " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i coysta nie gadaly , nikt ich nie zmusza do pietrowego ukladania sie, one same se te metode wyparacowaly Quote
eria Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://images8.fotosik.pl/1434/74eadcd9204ce08a.jpg hahaha rewelacja !!! a na ostatnim to pan mąż ma już minę nieco zmartwioną hihih Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a to najswiezsze zdjecia tak w ten zdzysty dzionek sepedzaja czas moje kundle " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> o ile nie lataja jak z pierprzem na zewnatrz hihihi Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Łooo no mówie, ze za mała kanapa Nikuś się nie zmieścił i biedny samotny sam na kanapie, a Borysa wogule nie widać:) http://images8.fotosik.pl/1434/ec7d8ba2cf608efe.jpg Quote
Fides79 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 http://images8.fotosik.pl/1434/74eadcd9204ce08a.jpg hi hi hi jeszcze Nikusia nad Gustawem brakuje do kompletu :lol::lol: Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Sandra tyla razy juz tu gadalam ze Nikus to niedotykalski i samotnik w zadnym tlumie lezec nie bedzie nawet na najwiekszym lozku!!! a Borysa nie znajdziesz na takich zdjeciach bo padlby na zawal gdyby w domu zobaczyl kamere ,aparat czy komorke!!! wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!! Quote
Fides79 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']Sandra tyla razy juz tu gadalam ze Nikus to niedotykalski i samotnik w zadnym tlumie lezec nie bedzie nawet na najwiekszym lozku!!! a Borysa nie znajdziesz na takich zdjeciach bo padlby na zawal gdyby w domu zobaczyl kamere ,aparat czy komorke!!! wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!![/QUOTE] Madziu to jak( kiedyś)dotrę do Ciebie z Felutkiem to sie naprzytulasz, bo jak go znam to bedzie Was męczył hi hi hi Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']Sandra tyla razy juz tu gadalam ze Nikus to niedotykalski i samotnik w zadnym tlumie lezec nie bedzie nawet na najwiekszym lozku!!! a Borysa nie znajdziesz na takich zdjeciach bo padlby na zawal gdyby w domu zobaczyl kamere ,aparat czy komorke!!! wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!![/QUOTE] Heheh ja żartuję już przeciez co do tej kanapy:) Specjalnie napisałam o Borysie jeszcze:) Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!! ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom z Felutkiem ino ciekawa jestem co na to najwieksza zazdrosnica w moim stadzie hihihi o ona moze miec wiele do powiedzenia , zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze Tia jakbym o Tazzie czytała :D a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!! O kurcze, jak mogłaś :) Quote
Fides79 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64'] ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom z Felutkiem ino ciekawa jestem co na to najwieksza zazdrosnica w moim stadzie hihihi o ona moze miec wiele do powiedzenia , zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze[/QUOTE] hi hi to sie wymienimy tymczasowo :evil_lol:;) Quote
Erhan Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!![/QUOTE] a jak planuje zamach na małżonka :cool3: :evil_lol: [quote name='Tekla64']...ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom ...[/QUOTE] :diabloti: uwaga wszystko co powiesz/napiszesz może być wykorzystane przeciwko Tobie ...:diabloti: :-D Quote
Culineo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Tekla64']byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze[/QUOTE] moje maleństwo właśnie takie nie jest ! (miejmy nadzieje, że narazie) on tylko chwile a poźniej mu się nudzi :D Quote
Saththa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='klaudusia0219']moje maleństwo właśnie takie nie jest ! (miejmy nadzieje, że narazie) on tylko chwile a poźniej mu się nudzi :D[/QUOTE] Tazz tez tak miał, a teraz nie moge posiedzec przy kompie w spokoju bo zaraz mnie molestuje :D Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 troche inaczej jest jak jest jeden w domu a jak jest ich wiecej to sila rzeczy musza sie dopychac po wszystko!!! ja tam nie mam stracha i niczego sie nie wypre jesli beda chcieli uzyc przciw mnie , bo nie ma czego hihihi, a jesli mialbys w zanadrzu mysl o moim mezu[ze moze mnie nie znac z tej strony]to chyba ... bylbys zdziwiony hihihi i wisz co nie podejrzewam by ktos chcial zamachy na mego slubnego robic??! ooo chyba ze najmlodsza sucz aaa to tak stale i wiecznie w najrozniejszych momentach, i z pelnym impetem a calkowitym zaangazowaniem!!!! ale to juz sie moje chlopie nauczylo jak sie bronic Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 a to pare zdjec [nielegalnie ]sciagnietych z aparatu ziecia! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 no skoro nikt nie chce sie pobawic z nami w zgaduj zgadule to troche zdjec z dalszego ciagu drwalowania, oto co sie dzieje z naszym powalonym kolosem " class="ipsImage" alt=""> i nie tylko hihihi " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts