Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']... moje nastepne spotkanie z saperami juz nie sprawilo mi tyla radosci, jakies .... takie se i bez polotu przyjechali[/QUOTE]
Pewnie to było chłodną jesienią i atrakcji było niewiele :cool3: :megagrin:

Posted

a to tak coby znowu udowodnic ze one te kanapke baaarrdzoo lubia hihihi

" class="ipsImage" alt="">

i coysta nie gadaly , nikt ich nie zmusza do pietrowego ukladania sie, one same se te metode wyparacowaly

Posted

a to najswiezsze zdjecia tak w ten zdzysty dzionek sepedzaja czas moje kundle

o ile nie lataja jak z pierprzem na zewnatrz hihihi

Posted

Sandra
tyla razy juz tu gadalam ze Nikus to niedotykalski i samotnik w zadnym tlumie lezec nie bedzie nawet na najwiekszym lozku!!!
a Borysa nie znajdziesz na takich zdjeciach bo padlby na zawal gdyby w domu zobaczyl kamere ,aparat czy komorke!!!
wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!!

Posted

[quote name='Tekla64']Sandra
tyla razy juz tu gadalam ze Nikus to niedotykalski i samotnik w zadnym tlumie lezec nie bedzie nawet na najwiekszym lozku!!!
a Borysa nie znajdziesz na takich zdjeciach bo padlby na zawal gdyby w domu zobaczyl kamere ,aparat czy komorke!!!
wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!![/QUOTE]

Madziu to jak( kiedyś)dotrę do Ciebie z Felutkiem to sie naprzytulasz, bo jak go znam to bedzie Was męczył hi hi hi

Posted

[quote name='Tekla64']Sandra
wiec kanapa z tym nie ma nic wspolnego!!!![/QUOTE]

Heheh ja żartuję już przeciez co do tej kanapy:) Specjalnie napisałam o Borysie jeszcze:)

Posted

a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!!

ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom z Felutkiem ino ciekawa jestem co na to najwieksza zazdrosnica w moim stadzie hihihi o ona moze miec wiele do powiedzenia , zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze

Posted

zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze

Tia jakbym o Tazzie czytała :D

a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!!

O kurcze, jak mogłaś :)

Posted

[quote name='Tekla64']
ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom z Felutkiem ino ciekawa jestem co na to najwieksza zazdrosnica w moim stadzie hihihi o ona moze miec wiele do powiedzenia , zwlaszcza ze jak sie da to tratuje wszystko co mniejsze hihihi byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze[/QUOTE]

hi hi to sie wymienimy tymczasowo :evil_lol:;)

Posted

[quote name='Tekla64']a ja juz cie podejrzewalam ze planujesz zamach na Borysa!!!![/QUOTE]
a jak planuje zamach na małżonka :cool3: :evil_lol:
[quote name='Tekla64']...ja nie bede miala nic przeciwko przytulankom ...[/QUOTE]
:diabloti: uwaga wszystko co powiesz/napiszesz może być wykorzystane przeciwko Tobie ...:diabloti:
:-D

Posted

[quote name='Tekla64']byle to ja przytulac , glaskac ,drapac i co tam jeszcze jest w repertuarze[/QUOTE]

moje maleństwo właśnie takie nie jest ! (miejmy nadzieje, że narazie) on tylko chwile a poźniej mu się nudzi :D

Posted

[quote name='klaudusia0219']moje maleństwo właśnie takie nie jest ! (miejmy nadzieje, że narazie) on tylko chwile a poźniej mu się nudzi :D[/QUOTE]

Tazz tez tak miał, a teraz nie moge posiedzec przy kompie w spokoju bo zaraz mnie molestuje :D

Posted

troche inaczej jest jak jest jeden w domu a jak jest ich wiecej to sila rzeczy musza sie dopychac po wszystko!!!

ja tam nie mam stracha i niczego sie nie wypre jesli beda chcieli uzyc przciw mnie , bo nie ma czego hihihi, a jesli mialbys w zanadrzu mysl o moim mezu[ze moze mnie nie znac z tej strony]to chyba ... bylbys zdziwiony hihihi
i wisz co nie podejrzewam by ktos chcial zamachy na mego slubnego robic??! ooo chyba ze najmlodsza sucz aaa to tak stale i wiecznie w najrozniejszych momentach, i z pelnym impetem a calkowitym zaangazowaniem!!!!
ale to juz sie moje chlopie nauczylo jak sie bronic

Posted

no skoro nikt nie chce sie pobawic z nami w zgaduj zgadule to troche zdjec z dalszego ciagu drwalowania, oto co sie dzieje z naszym powalonym kolosem

i nie tylko hihihi

Posted