Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Jej alez u Was zimno. Ja nie wiem ile w szczecinie bo ja bez termometru zewnetrznego jestem ale kurcze może wystawie jakiś to się dowiem, ale naweno jyslę cieplej niż u Was. A słońce świecie przeslicznie;)

:hmmmm: Poka, poka :cool3:
Nawet tutaj nie widziałem jak kurczę robi za termometr zewnętrzny, a tu jest przecież specjalistka od kurczęć :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Nawet tutaj nie widziałem jak kurczę robi za termometr zewnętrzny, a tu jest przecież specjalistka od kurczęć :evil_lol:

Umarłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

jesli chodzi o specjalistke od kurczat a myslales o mnie to musze zaprzeczyc ,od hodowli to mam taka jedna mala kwoke!
ja tylko karmie, sprzatam ,wybieram jajka i obserwuje

to sie nazywa " amatorska hodowla ekologiczna"

ale jak zwykle trafnie wylapane w wypowiedzi Sandry hihihi
jak juz wiele innych fajnie "zlapanych" cioteczek ze mna w tej wyliczance.hihihi

Posted

Erhan
Napisał Saththa
Jej alez u Was zimno. Ja nie wiem ile w szczecinie bo ja bez termometru zewnetrznego jestem ale kurcze może wystawie jakiś to się dowiem, ale naweno jyslę cieplej niż u Was. A słońce świecie przeslicznie;)

ha ha ha ERHAN jestes mistrzem riposty masz świetne poczucie humoru :evil_lol::lol:;)

Posted

Saththa napisał(a):

i czego ryczysz? samaś to napisała...:razz:

jak ja sie ciesze Erhan że Ty tu jesteś!!! w końcu przestaną gadać że tylko ja sie czepiam słówek :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi']

]

Napisał Saththa

i czego ryczysz? samaś to napisała...:razz:

jak ja sie ciesze Erhan że Ty tu jesteś!!! w końcu przestaną gadać że tylko ja sie czepiam słówek :evil_lol:

Hyhy ano napisałam i jestem pod wrażeniem, że jedno małe kurcze wciśniete nie tam gdzie trzeba moze wywołać taką zmianę znaczenia :D

Posted

a oto indianski owczarek jak tylko zauwzyl ze mu tez robia zdjecie to pozostawil lup na pastwe fotografa i dal w dluga

" class="ipsImage" alt="">

a to ostoja spokoju i metodyki

Posted

tu wyglada jakby Tekla chciala mi powiedziec idz prrrecz ale wcale tak nie bylo, ona wlasnie z luboscia chrupala kawalek odgryzionej kosci

Nikus cwaniak se poszedl na skore barania bo miekko i nic nie ucieka hihihi

Posted

calkowicie ekologiczna i zdrowiutenka!!!! hihihi

po tych kaskach nie musze sprzatac bo z tym se radza same super, zawsze cudze smakuje lepiej wiec kazde skrupulatnie sprzataja miejsca innych hihihi

aaa jeszcze zapomnialam

Erhan
moge zapakowac i wyslac kurierem?

Posted

nie chce mi sie ten link do zdjecia otworzyc i nie wiem o jakich kwiatkach gadasz a ze mam juz skleroze to se mysle i mysle ale chyba w tym roku jeszcze nie robilam przebisniegow???!!!! choc mogie sie mylic!

a co do roznic pochodzeniowych meszczyznow i kobiet towlasnie tak jest jak mowisz i dlatego mamy tak jak mamy znaczy fajnie jest

Posted

Tekla64 napisał(a):
Agmarek
poszukaj ,ostatnio bylo go troche a ty ma troche do nadrobienia hihihi
nie odmeldowalas sie na urlop !!!! a tu sie tak nie robi bo sie marwtimy! na nartach pojezdzilas czy ino po krupowkach sie szwndalista????

O matko! Przepraszam! :placz: no nie odmeldowałam się ale jutro postaram się nadrobić zaległości :razz: a na nartach śmigałam i po krupówkach (i po knajpach) się szwędałam :razz:

Tekla64 napisał(a):

jak juz wiele innych fajnie "zlapanych" cioteczek ze mna w tej wyliczance.hihihi

Aż się boję odezwać :roll: więc poczytam, nie bede gadać :eviltong:

Posted

dzis na przydomowym przed 7ma -20,
w nosie marzlo, kury wyszly z kurnika ino sie napily i wpadly spowrotem nic nie podjadajac z ziarenka, rogate oszronione na grzbietach i niecierpliwie czkajace na swoja porcje owsa, brodate zaraz sie zabielily na brodach ale dzis chyba jest mimo wszystko inaczej bo Gustaw normalnie poszledl i to na czele na spacer.
ja nie wiem co to bedzie z moich cebulkow?! one ponoc normalnie ywtrzymuja takie do -6 a tu az takie mrozy bez pierzynki sniegowej i po tej calej wodzie jaka nas dopadla, nie chce myslec co to bedzie jak juz zacznie sie wiosna , ile bede miala do odrobienia, do posadzenia nowych co nie przezylo tej zimy.

wschod za t o cudny jak zwykle w taka pogode bajeczny.

Posted

Tekla64 napisał(a):
calkowicie ekologiczna i zdrowiutenka!!!! hihihi
Erhan
moge zapakowac i wyslac kurierem?

Kusicielka :loveu::evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
nie chce mi sie ten link do zdjecia otworzyc i nie wiem o jakich kwiatkach gadasz

Zobacz jakiego ładnego kfiatka :lol: pilnuje, podczas konsumpcji, pies ogrodnika na ostatniej fotce ;)

Tekla64 napisał(a):
a co do roznic pochodzeniowych meszczyznow i kobiet towlasnie tak jest jak mowisz i dlatego mamy tak jak mamy znaczy fajnie jest

A pewnie, że fajnie jest :cool3:
:evil_lol:

Posted

ano juz teraz wiem jakiego pilnuje kfiatka [od mlodeszego ziecia dostalam]hihihi zobaczymy czy przezyje !:roll:

ja nie kusze ;) to juz propozycja:diabloti:

i ja nie mogie narzekac mnie sie trafil chyba z innego kontynenta z tego marsza:evil_lol:

i jest fajnie:razz: