Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a taki jest efekt Teklowej pracy

" class="ipsImage" alt="">

i tyle na teraz reszta wieczoram, moze juz docietej Dony hihihi ale nie obiecuje

Posted

Pomijając fakt braku współpracy ze strony maszynki do obcinania to i tak bardziej mi się podoba Dona w wersji kudłatej :p

A te nowe kurki to są naprawdę duże czy tylko na takie wielgaśne wyglądają
Umaszczenie też super mają - one już takie dwukolorowe zostaną czy to się jeszcze zmieni?

Posted

Natka
wlasnie daltego masz takie a nie inne futro hihihi
ja zawsze i wszedzie mowie ze ja wole obciete sznupy i kopiowane ale to jest moje zdanie i moje upodobania.
kury sa mieszancami jakis kur rasowych ale za boga nie wiem jakich , dwie sa bardzo duze , dwie takie calkiem normalne [ale moze urosna ] a jedna mala i moze tez urosnie nie wiem wszystko w praniu sie okaze . kolory zostana juz takie jakie sa.

calkiem moje slowa Sandra mnie sie tyz prawie podoba hihihi oczywiscie moje dzielo! bo Dona urzeka mnie nieustannie nie wazne w jakim stylu jest w danym momencie!!!

Posted

dalej seria niedokonczona Dona

polowanie na myszy, choc nie wiem czy nie potopily sie w tej gabce z ziemi

Posted

tak to mniej a wiecej z bliska wyglada

Posted

Nie ważne jaka to mieszanka ras, kurki masz fajne, takie bym powiedziała pierzaste co by nie napisać futrzate ;)

pamiętam że jak byłam taki bajtel mały to moja babcia miała kury i nawet jedną mi się udało tak oswoić że łaziła za mną jak pies, nawet do domu za mną wchodziła, jadla z ręki i na rękach można ją było nosić, albo na kolanach siedziała, a jaka słuchana była, takie przywołanie wypracować u psa to by było cuś hi hi, tyle że koniec historii jest nieciekawy bo przyjaźń trwała tyko przez jedne wakacje i potem z kurki zrobił się rosół, łoj jakiego ja wtedy focha miałam na babcie, że mi kurę uśmiercili, chociaż podobno przez pomyłkę kura skończyła jako obiad :razz:

Donka jak leży to się tak niedociągnięcia fryzurkowe w oczy nie rzucają ;)

Widzę że psiury ogród oporządzają co by pańcia na wiosnę mogła nowe roślinki posadzić :evil_lol:
http://images8.fotosik.pl/1006/0aca58e338053644.jpg

Posted

rozne konfiguracje sznupow moich, bo Gustaw jak zwykle zajety swoimi sprawami a Borys juz nawet nie wyszedl zza stajni

Posted

Jesoooooooo mialam dzisiaj sen...sniło mi się że Cię odwiedziłam hihih
nie pamietam juz treści ale migotaja mi pojedyncze obrazki ...mały chłopak Ty psy i moja Fruzia która próbowała udusic latające luzem małe gęsi ...masakara ...

hihiihi

Posted

Inus bez obaw obiecuje ze nie bedzie zadnych ani malych ani duzych gesi!!!
a tyn chlopczyk tyz cie straszyl czy moze ja????
ja widze ze cie wizyta u mnie niesamowicie poruszyla , spokojnie ja naprawde nie gryze no fakt calkiem normalna nie jestem i mam swoje odpaly ale poza tym wsio normalnie ze mna . tak mysle ale mogie sie mylic hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
... spokojnie ja naprawde nie gryze no fakt calkiem normalna nie jestem i mam swoje odpaly ale poza tym wsio normalnie ze mna . tak mysle ale mogie sie mylic hihihi

ha nie ma jak to subiektywna samoocena:lol: ale swoje odpały to każdy ma ;)

Posted

a pewnie ze nie jetem w tym sama , tego se nie uzurpuje bym byla w czyms jedyna i wyjatkowa hihihi

ale fakt faktem ze nie wszyscy mnie akceptuja[ ooo no moze nawet wiekszosc ma ze mna problemy ] ino ze ja sie juz nie zmienie !

to jest tak jak z moimi roslinami , kupuje se jakos, sadze, pielegnuje , dbam a ona i tak po czasie se ... no zamiera, powtarzam to ze 3 razy i jak nie wyjdzie w koncu to se poprostu odpuszczam i wiecej juz tego rodzaju nie kupuje bo wychodze z zalozenia ze one ze mna poprostu nie chca zyc.
a przeciw naturze nie bede walczyc!

Posted

Ale żeś sunię niedocięciem uśliczniła:lol: Ale najważniejsze, że ona teraz o to całe futro lżejsza jest i ma więcej siły do dokazywania :lol:;-)
Dobrze, że to futro szybko odrośnie;-)

Posted

Sota
dokladnie tak wlasnie zostalo cale udo i oachwina w ogole nie ruszone a reszta w piekne fale ,schody i jak tylko wyobraznia komu pozwoli co zbaczyc!!!
Doginko
zebys wiedziala ze jakby drugie zycie w nia wstapilo !!! Nikus juz od niej wieje, nie daje rady a ta nic ino by sie ganiala, bawila,gryzla i jaki jej ino wpadnie pomysl do glowy! dobrze ze chociaz w domu malo sie bawia bo bysmy oszalali ale tu gryzie kosci poprostu.
pewnie ze za tydzien juz tych lysych plackow nie bedzie widac a za dwa-trzy w zasadzie juz nie bedzie widac ze byla cieta hihihi a wtedy juz powinny byc naostrzone noze bo dzis wyslalam , zadna reanimacja juz nic nie dala nawet pospanie tyz nie .

Posted

[quote name='Tekla64']Sota
dokladnie tak wlasnie zostalo cale udo i oachwina w ogole nie ruszone a reszta w piekne fale ,schody i jak tylko wyobraznia komu pozwoli co zbaczyc!!!
Doginko
zebys wiedziala ze jakby drugie zycie w nia wstapilo !!! Nikus juz od niej wieje, nie daje rady a ta nic ino by sie ganiala, bawila,gryzla i jaki jej ino wpadnie pomysl do glowy! dobrze ze chociaz w domu malo sie bawia bo bysmy oszalali ale tu gryzie kosci poprostu.
pewnie ze za tydzien juz tych lysych plackow nie bedzie widac a za dwa-trzy w zasadzie juz nie bedzie widac ze byla cieta hihihi a wtedy juz powinny byc naostrzone noze bo dzis wyslalam , zadna reanimacja juz nic nie dala nawet pospanie tyz nie .

i inksze cuda architektury - a potem beda one w tzw. Cudach sWIATA!