Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo ja bardzo przepraszam 4y moga byc nazywane burkami , kundlami i wszystkim co checie ale panienka Donna-Juana na to nie zasluguje!!!!!
z jej pochodzeniem i ta szlachetna krwia!!!!

zwlaszcza z tym taplaniem w blocku widac jej czystosc rasowa hihihi
a poczekam jeszcze troche to laikowi wcisne ze to CTR hihihi
ino se musze jaka piekna linie znalezc !

Posted

czarnuchy to wiadomo ze śliczne ale to pieprzaste jakie słodkie :loveu:

Saththa napisał(a):
A mnie na wybiegu wciąż się pytają czy to CTR czy sznup :D

to i tak dobrze bo moje we włosie sa pudlami krolewskimi :shake: w gorszych przypadkach psami na niedźwiedzie, a zgolone to sznaucer " -Sznaucer ? -Nie. - Jak to nie przecież widze ze sznaucer"

ludzie wiedzą lepiej co mam na smyczy :diabloti:

dorosłego psa z rodowodem(moze byc i zarośniety lub zgolony) trudno jest pomylić, ale szczeniaki i podrostki to nie problem... za to wszystkie pseudo to czasem nie wiadomo. Ruskie powinny byc mocniejsze, większe, inaczej osadzone uszy a jak momenatmi jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Tekla64']ooo ja bardzo przepraszam 4y moga byc nazywane burkami , kundlami i wszystkim co checie ale panienka Donna-Juana na to nie zasluguje!!!!!
z jej pochodzeniem i ta szlachetna krwia!!!!

zwlaszcza z tym taplaniem w blocku widac jej czystosc rasowa hihihi
a poczekam jeszcze troche to laikowi wcisne ze to CTR hihihi
ino se musze jaka piekna linie znalezc !

ojj przepraszam :oops::Rose: ale w mojej wypowiedzi "burki" były użyte tak pieszczotliwie, mój miastowy niby a pewnie większy burek niż wiele inszych wiejskich Azorów ;)

http://images8.fotosik.pl/518/a6ea353de07e1845med.jpg jak się pięknie Księżna prezentuje, jaka kolia :loveu::D a i całkiem fajna ta obroża na pasożyty, w takim kolorze jeszcze nie spotkałam

Posted

ładniuchna bardzo obróżka :)
a Dona jak inny pies jak sierściuch taki kochany wygląda :loveu:
mój wujek ma miniature i jakaś babci wkręcała mu, że to jakich owczarek ...(nie pamietam jaki) wujek mówi, że nie a ona twardo, że miała właśnie takiego owczarka :D

Posted

Natula napisał(a):

ludzie wiedzą lepiej co mam na smyczy :diabloti:

Ja się ostatnio turlałąm prawie :)

Z TZtem wracalismy z wybiegu weszłam do sklepu TZ z Tazzem na zewn ątrz zostali;) Wychodzac mijam się z ch łopakiem id ziewczyną i ten chłopak rzecze: " Fajna ta rasa ale pierwotnie to one kanapowcami były" :D Ładny bajer ma nie powiem, ale ja nie wiedziałam, że sznupy to pierwotnie kanapowce są :D Ja normalnie z naturą walczę, b o Tazz na kanapy wstępu nie ma :D

Posted

Saththa napisał(a):
Ja normalnie z naturą walczę, b o Tazz na kanapy wstępu nie ma :D

oj Ty nie dobra :mad: nie ma nic słodszego niz widok czarnego brodatego stworzenia(lub 2 :diabloti:) na kanapie najlepiej jasnej, gdy stwór przyjdzie z dworu lub zaraz po piciu :loveu:

Posted

no wlasnie dlatego moje maja zakaz nawet do salonu wchodzenia , bo my juz nie mielismy na czyms suchym posiedziec hihihi
a mysle ze maupy nie tylko pierwotnie ale w ogole sa namietnymi kanapowcami i lozkowcami!!!!
a dzis se moje psie sasiadki umyslily ponownie do nas wprowadzic[ pamietacie dwie Onki co to mialy byc kilerami] zaczely wygryzac plot wspolnie i w jednym miejscu nim po mojej interwencji sasiedzi przyszli do swego kojca to one juz byly w moim kojcu straszliwie zadowolone ze im sie udalo ale zdziwione ze moj kojec zamkniety!!!!
ale nie przeszkadzalo im to w szalonej radosci z mojej obecnosci!

Posted

teraz se narobilam mam smieszna suke na pol pindowato obciachana .
wiedzialam , wiedzialam ze noze juz tepe , ale chcialam ja tylko do jako takiego wygladu doprowadzic , wiedzialam ze juz kiepsko tnie ale mi to teraz nie przeszkadzalo byle te mase futra zlikwidowac ale ze odmowi calkowicie wspolpracy to nie bralam pod uwage i mam teraz sunie z niedocieta tylna lapa i pachwina , nie mowiac juz o tym ze tak w ogole to kijowo jest obciachana ale juz jako tako dla mnie sie prezentowa ino te nieobciete czescie mi przeszkadzaja bo ona ma to gdzies.
i co ja mam teraz zrobic!!!???
bede miec smiesznego sznupa buuuu

Posted

jo tam sie nie wstydze , mnie nie zawsze sie udaje i oto efekt szybkiego ciecia Dony z awaria maszynki

" class="ipsImage" alt="">

skoro ona ma to gdzies to... ja sie tyz nie przejmowam

ale maszynke by dokonczyc bede probowala reanimowac a potem do ostrzenia!!!
pewnie ze ja oliwie ale ona juz dlugo i duzo sie naciela wiec nadszedl czas

Posted

Tekla w roli rozdrabniarki produkuje jeden z elementow kompostu