malawaszka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dona faktycznie lada chwila będzie czarnego teriera przypominać :lol: ależ ona ma to futro!!! Quote
Fides79 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 o jakie kudłate burki :loveu: mój też zarośniety jak owca, choć czasem go sama podcinam nożyczkami :cool3: Quote
Tekla64 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 ooo ja bardzo przepraszam 4y moga byc nazywane burkami , kundlami i wszystkim co checie ale panienka Donna-Juana na to nie zasluguje!!!!! z jej pochodzeniem i ta szlachetna krwia!!!! zwlaszcza z tym taplaniem w blocku widac jej czystosc rasowa hihihi a poczekam jeszcze troche to laikowi wcisne ze to CTR hihihi ino se musze jaka piekna linie znalezc ! Quote
Tekla64 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 http://images8.fotosik.pl/518/a6ea353de07e1845med.jpg tak Dona wygladala 02.11.2010 http://global.images8.fotosik.pl/995/5117248b8299cc88.jpg a taka jest dzis Quote
Saththa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Tekla64']http://images8.fotosik.pl/518/a6ea353de07e1845med.jpg tak Dona wygladala 02.11.2010 http://global.images8.fotosik.pl/995/5117248b8299cc88.jpg a taka jest dzis Zarasta szybciutko :D A mnie na wybiegu wciąż się pytają czy to CTR czy sznup :D Quote
malawaszka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Saththa napisał(a): A mnie na wybiegu wciąż się pytają czy to CTR czy sznup :D noo i dziwić się że ciągle jest problem z tymi zakudlonymi schroniskowcami z rozróżnieniem :mdleje: Quote
Natula Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 czarnuchy to wiadomo ze śliczne ale to pieprzaste jakie słodkie :loveu: Saththa napisał(a):A mnie na wybiegu wciąż się pytają czy to CTR czy sznup :D to i tak dobrze bo moje we włosie sa pudlami krolewskimi :shake: w gorszych przypadkach psami na niedźwiedzie, a zgolone to sznaucer " -Sznaucer ? -Nie. - Jak to nie przecież widze ze sznaucer" ludzie wiedzą lepiej co mam na smyczy :diabloti: dorosłego psa z rodowodem(moze byc i zarośniety lub zgolony) trudno jest pomylić, ale szczeniaki i podrostki to nie problem... za to wszystkie pseudo to czasem nie wiadomo. Ruskie powinny byc mocniejsze, większe, inaczej osadzone uszy a jak momenatmi jest :evil_lol: Quote
Fides79 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Tekla64']ooo ja bardzo przepraszam 4y moga byc nazywane burkami , kundlami i wszystkim co checie ale panienka Donna-Juana na to nie zasluguje!!!!! z jej pochodzeniem i ta szlachetna krwia!!!! zwlaszcza z tym taplaniem w blocku widac jej czystosc rasowa hihihi a poczekam jeszcze troche to laikowi wcisne ze to CTR hihihi ino se musze jaka piekna linie znalezc ! ojj przepraszam :oops::Rose: ale w mojej wypowiedzi "burki" były użyte tak pieszczotliwie, mój miastowy niby a pewnie większy burek niż wiele inszych wiejskich Azorów ;) http://images8.fotosik.pl/518/a6ea353de07e1845med.jpg jak się pięknie Księżna prezentuje, jaka kolia :loveu::D a i całkiem fajna ta obroża na pasożyty, w takim kolorze jeszcze nie spotkałam Quote
Culineo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ładniuchna bardzo obróżka :) a Dona jak inny pies jak sierściuch taki kochany wygląda :loveu: mój wujek ma miniature i jakaś babci wkręcała mu, że to jakich owczarek ...(nie pamietam jaki) wujek mówi, że nie a ona twardo, że miała właśnie takiego owczarka :D Quote
eria Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 http://images8.fotosik.pl/995/b8d2ea24b3660733.jpg na tym zdjęciu Dona wygląda jak czysty CTR ! W taki sposób jej głowę rozmyło,że spokojnie możesz kłamać jak z nut jeśli chodzi o rasę hihiih Quote
Doginka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 O właśnie zauważyłam, że CTRa sobie sprawiłaś:roflt: A gdzie Dona się podziała:hmmmm::roflt: Quote
Saththa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Natula napisał(a): ludzie wiedzą lepiej co mam na smyczy :diabloti: Ja się ostatnio turlałąm prawie :) Z TZtem wracalismy z wybiegu weszłam do sklepu TZ z Tazzem na zewn ątrz zostali;) Wychodzac mijam się z ch łopakiem id ziewczyną i ten chłopak rzecze: " Fajna ta rasa ale pierwotnie to one kanapowcami były" :D Ładny bajer ma nie powiem, ale ja nie wiedziałam, że sznupy to pierwotnie kanapowce są :D Ja normalnie z naturą walczę, b o Tazz na kanapy wstępu nie ma :D Quote
Natula Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Saththa napisał(a):Ja normalnie z naturą walczę, b o Tazz na kanapy wstępu nie ma :D oj Ty nie dobra :mad: nie ma nic słodszego niz widok czarnego brodatego stworzenia(lub 2 :diabloti:) na kanapie najlepiej jasnej, gdy stwór przyjdzie z dworu lub zaraz po piciu :loveu: Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 no wlasnie dlatego moje maja zakaz nawet do salonu wchodzenia , bo my juz nie mielismy na czyms suchym posiedziec hihihi a mysle ze maupy nie tylko pierwotnie ale w ogole sa namietnymi kanapowcami i lozkowcami!!!! a dzis se moje psie sasiadki umyslily ponownie do nas wprowadzic[ pamietacie dwie Onki co to mialy byc kilerami] zaczely wygryzac plot wspolnie i w jednym miejscu nim po mojej interwencji sasiedzi przyszli do swego kojca to one juz byly w moim kojcu straszliwie zadowolone ze im sie udalo ale zdziwione ze moj kojec zamkniety!!!! ale nie przeszkadzalo im to w szalonej radosci z mojej obecnosci! Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 teraz se narobilam mam smieszna suke na pol pindowato obciachana . wiedzialam , wiedzialam ze noze juz tepe , ale chcialam ja tylko do jako takiego wygladu doprowadzic , wiedzialam ze juz kiepsko tnie ale mi to teraz nie przeszkadzalo byle te mase futra zlikwidowac ale ze odmowi calkowicie wspolpracy to nie bralam pod uwage i mam teraz sunie z niedocieta tylna lapa i pachwina , nie mowiac juz o tym ze tak w ogole to kijowo jest obciachana ale juz jako tako dla mnie sie prezentowa ino te nieobciete czescie mi przeszkadzaja bo ona ma to gdzies. i co ja mam teraz zrobic!!!??? bede miec smiesznego sznupa buuuu Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 hahaha pokaż foty :lol: a smarowałaś ostrza? Quote
sota36 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dawaj sznupa smiesznego! Pewno wesolo wyglada:) A kury - jak eria - najsmaczniejsze kurze cycki:) z grilla:) Quote
zerduszko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Tekla64 napisał(a):i co ja mam teraz zrobic!!!??? Spróbuj odpalić maszykę jutro. Moja jak się "wyśpi", to zawsze daje radę dokończyć na drugi dzień. Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 jo tam sie nie wstydze , mnie nie zawsze sie udaje i oto efekt szybkiego ciecia Dony z awaria maszynki " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> skoro ona ma to gdzies to... ja sie tyz nie przejmowam ale maszynke by dokonczyc bede probowala reanimowac a potem do ostrzenia!!! pewnie ze ja oliwie ale ona juz dlugo i duzo sie naciela wiec nadszedl czas Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Tekla w roli rozdrabniarki produkuje jeden z elementow kompostu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts